|
|
|
| Autor |
Správa |
dudo02 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 964
Zaslal: 26 Apr 2008, 13:46 Predmet: Ikonka-tema s vasim prispevkom |
|
|
Caves.Mna tak napadlo,ze by nebolo zle,ak by sa pri teme do ktorej som prispel zobrazovala nejaka indikacia-ikonka.Mam temy,ktore proste necitam,avsak niekdy tam zabludim(zalezi od nalady).No a stane sa mi,ze na to zabudnem a po case ako tam pridem,tak vidim,ze niekto aj zareagoval,no ja som temu uz potom zo zvyku preskakoval..Viem,ze sa da zapnut posielanie emailov a tak vlastne clovek zisti,ze niekto pisal.Ale to je dost otravne a kvoli tomu to mam vypnute.
Takze to by som privital-ak by pri prispevku svietila ikonka-TEMA S VASIM PRISPEVKOM.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 13:56 Predmet: |
|
|
takt o zase neni take strasne, zistim ze som tam bol tak odidem.... alebo neviem ci je to tu.. nejak som nehladal ale mozno je.. ze mozes hladat svoje prispevky v tejto teme a ked si ich pozres zistits ze si napisal vsetko so si tu uz chcel napisat*.... a na 100% viem ze tu je ze si mozes dat pozorovat citaciu na tvoje prispevky a ked si to zapnes tak zistit ze na teba niekto nieco a ak ti nic neukaze tak ta to zaujimat nemusi netyka sa to teba.....
nie?
* aha vidis zuzkazuzka to napisala...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 2883 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 13:58 Predmet: |
|
|
| sorry, ale podla mna je to blby napad... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1643 Bydlisko: Cassovia Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1236 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 19:41 Predmet: |
|
|
| Veď si klikni v téme na Moje príspevky a už vieš, či si prispel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|