Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Imageshack a torrent
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
tomek00
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 12 Apr 2008, 15:13    Predmet: Imageshack a torrent Odpovedať s citátom  

takze dneska som nasiel na jednom slovenskom servri zaujimavy clanok v ktorom sa pise o istej funkcii servru Imageshack
spociva v tom ze server Imageshack za vas stiahne urcity torrent ktory tam zadate a potom si ho mozte normalne stiahnut cez protokol HTTP.
je to vyuzitelne hlavne pre tych, ktorym provideri internetu p2p blokuju a maju to povolovane napriklad od polnoci do siestej rana (ako ja Smile )..
si tam urcite limity ale da sa to urcite nejak vyriesit Smile

snad to nie je warez alebo nieco podobne co je zakazane, ak hej tak sa ospravdelnujem nie je to naschval, lenc hcem dat podnet na tuto sluzbu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
webmasterr
Light Star
Light Star

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 12 Apr 2008, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj uz som to aj odskusal...torrent to tahalo slusne cca 200kB (nato ze tam bolo cca 10 seederov a 8 leechov) ale ked som to zacal stahovat odnich islo mi to iba cca 65kB :/

inak max velkost suborov aku mozete mat unich ulozenu je 5GB, a za mesiac mozte max stiahnut 10GB. Confused

po zaregistrovani to je pristupne na adrese http://tor.imageshack.us/tor/

//preco by to mal byt warez? nic si tam nestiahnes a ako vyuzijes tu sluzbu ty je uz tvoja vec, ci tahas war, alebo linux distro, free mmorpg atd..
Návrat hore
LuKKaS
Light Star
Light Star

Založený: 09.10.2005

PríspevokZaslal: 12 Apr 2008, 17:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som to chcel tiez otestovat lenze ako ja osobne poznam Imageshack tak je hrozne pomale a aj som si myslel ze od nich to pojde hrozne pomaly tak to ani skusat nebudem Confused
Návrat hore
tomek00
Star
Star

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 12 Apr 2008, 18:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

LuKKaS napísal:
Ja som to chcel tiez otestovat lenze ako ja osobne poznam Imageshack tak je hrozne pomale a aj som si myslel ze od nich to pojde hrozne pomaly tak to ani skusat nebudem Confused
no podla toho ze co myslis tym velmi pomaly Smile
dneska doobeda som tam zadal nech mi to stiahne A beautiful mind.. o asi dve-tri hodky to bolo..
teraz to odtial stahujem, no a idem to priemerne 120 a viac.. nie je to nic moc ale lepsie ako prstom do oka nie? Wink

webmasterr napísal:
inak max velkost suborov aku mozete mat unich ulozenu je 5GB, a za mesiac mozte max stiahnut 10GB. Confused
ano je tam limit ale je to myslene na jeden ucet.. ak mas viac mailov tak ti nic nebrani aby si mal 2,3,4,5.. Cool
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: