OMG, v dnesnej dobe nevies poriadne vyuzit Dualcore procak (cest vynimkam) a uz tu basnis u stvorjadrovom procaku...jjj napísal:A jeden mudry sa ozvalNa co by mu to bolo ? ukaz mi dosku ktora zvladne 555 FSB
Bude skakat po plafon ak z nejakej dostane 420mhz
Vsetky kvalitnejsie 667 ramky od znackovych vyrobcov idu pretocit na 800-950 mhz. Skor je dolezity dobry vyber ako zakladna frekvencia.
Na inteli je uplne jedno ci mas ramky na 667 alebo 850 tych 3-5 FPS za tie prachy urcite nestoji.
Jedine amd je citlive na dobre latencie no a AM2 je uplne suxxxx platforma ktory su kupi leda dement ked uz amd ohlasilo AM3 s podporou Quad-core procakov a samozrejme aj DDR3 ramiek ..... Caka nas to uz na buduci rok. takze ak vam niekto tvrdi ze am2 je investicia do buducnosti klame az sa mu z huby prasi
Info o DDR3
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
-
jjj
Guru wannabe
omg ... ked si taky lolo .. no ja co ma na windowse popustanych kopu pikacovin a uz 2gb ram mi je malo potom zistis ze aj 2 jadra su malo ..neboj si spomen kolko ludi pitchovalo na x2-ky minuly rokom ked boli drahe jak .... no a teraz co sa deje kazdy debko ma v kompe bud x2 3800 pripadne c2d 6300 alebo 805/820/930 .... ked uz pre nic ine .... btw .... kupovat dneska single core ... no mozes ak mas zdravy rozum leda sekretarke do kanclu ...misokgb napísal:OMG, v dnesnej dobe nevies poriadne vyuzit Dualcore procak (cest vynimkam) a uz tu basnis u stvorjadrovom procaku...Ale s tymi DDR2 mas pravdu, obyvcajne lacne A-DATA shunty 667MHz CL5 sa daju supnut ku 800MHz a mrknite v Ageme kolko taketo ramocky stoja, par supov
Jednak mam ku Corsairu odpor trocha z osobnej strany, neviem, mozno to meno alebo co
![]()
skus si pustit tvtuner + obrazove filtre ..na mojej 144 to dokazalo zozrat cca 30-55 % vykonu potom takych 50-40 firefox okien/zaloziek so strankami obsahujucimy javu a flash dalej do toho napalovanie v pozadi ti hra winamp a este nejekaa solidna praca do toho no a uz vidim ako sa ten celeron hrabe z tych zaciklenych sr4c3k von ... .. jop na x2-ke mozes hrat aj gamesku a ostatne veci ti v pohode frcia dalej
-
misokgb
King
Sak, iste pri dnesnych cenach dual core procakov to hej, ale ja skor vravim o tom, ze vela ludi co aj tieto procaky maju to nevedia vyuzit (no dobre, krom toho, ze maju troska rychlejsiu odozvu od systemu)... Ale aj tak, ked chces dnes zostavu do 15k s monitorom (prave som staval btw), nove veci, tak tam mozes supnut stale len single core 
-
jjj
Guru wannabe
no ak to xces do kanclu tak jop .. nok ak aspon nejake multimedia xces tak urcite aspon penium 805D dvojadro za hubickumisokgb napísal:Sak, iste pri dnesnych cenach dual core procakov to hej, ale ja skor vravim o tom, ze vela ludi co aj tieto procaky maju to nevedia vyuzit (no dobre, krom toho, ze maju troska rychlejsiu odozvu od systemu)... Ale aj tak, ked chces dnes zostavu do 15k s monitorom (prave som staval btw), nove veci, tak tam mozes supnut stale len single core
-
misokgb
King
Toz bol to komp urceny "prave na hry" Hned som mu povedal, ze to nebude nic moc, tak ale islo tam X800, 2800+ sempron, 1GB, 160GB, DVD RW a sme kompletjjj napísal:no ak to xces do kanclu tak jop .. nok ak aspon nejake multimedia xces tak urcite aspon penium 805D dvojadro za hubicku