|
|
|
| Autor |
Správa |
dsedlak Amateur

Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 29
Zaslal: 18 Apr 2008, 8:29 Predmet: instalacia win xp home edition |
|
|
mam problem s instalaciou xp-cka OEM verzia.... prva vec je ze ked ho instalujem /disky su zformatovane/ tak si pocas instalacie pyta druhe CD XP-cka a mne nijake druhe nebolo dodane, ale dam cancel a instalacka pokracuje.... Po nainstalovani sa mi zobrazia aj tri windowsy, jeden na D-cku a dva na C-cku.... uz som dva vymazal, ale pri nabiehani PC mi stale zostavaju v ponuke, neviete ako to odstranit.
P.S. Windows som instaloval uz asi sto krat ale tieto veci su pre mna zahada...
P.S.2 na tom pocitaci bol uz predinstalovani windows od Agemu, az teraz po vyse dvoch rokoch som sa ho pokusil preinstalovavat |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5358 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 9:02 Predmet: |
|
|
Tak ta ponuka vychadza zo suboru boot.ini, ten musis upravit a odstranit z neho tie druhe 2 Windowsy. Daj si zobrazit skryte a systemove subory, ten subor potom najdes rovno na C:\ a otvor ho v poznamkovom bloku.
Alebo aj takto http://support.microsoft.com/kb/289022/sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
dsedlak Amateur

Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 29
Zaslal: 18 Apr 2008, 9:26 Predmet: |
|
|
| OK, diki moc, vyskusam to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|