Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 01 Aug 2014, 13:50



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ] 
Instalacia Windows na netbook cez USB
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2008
Príspevky: 540
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Instalacia Windows na netbook cez USB
Zdravim mam problem mam nettbook acer aspire one a150 a vyrus mi zhltol cely pevny disk naformatoval som ho tak je uplne prazdny. Moj problem spociva v tom ze som si vytviril bootovatelny usb kluc s windows xp robim som to cez program WinSetupFromUSB ten mi ho aj vytvoril nabootval mi ho zformatoval ale dalej mi pise ze cd s windows xp sa nenaslo prosim vas o pomomc :)


12 Aug 2009, 15:50
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2009
Príspevky: 623
Bydlisko: Šaľa
Karma: Level -1
Príspevok 
v biose musis nastavit citat z USB a ak tam neni tak mas nepodporvany boot z USB kluca a ked tato metoda nepojde tak kup externu mechaniku


13 Aug 2009, 9:23
Profil  Skype  Facebook  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2008
Príspevky: 540
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok 
mam nastaveny usb mod ale malo by to ist


13 Aug 2009, 9:31
Profil  ICQ  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
to sa asi robi cez iny program.


13 Aug 2009, 9:36
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.7.2007
Príspevky: 464
Bydlisko: Fintice /PO/
Karma: Level +2
Príspevok 
ak sa budes drzat tohto navodu, tak ti to iste pojde...

http://www.mujeee.cz/navody/2008-05-16/instalace-windows-xp-z-usb-klicenky/


// zabudol som este, tuto cast: "Po dokončení formátování neukončujte program, ale přepněte se do původního adresáře a buď v TotalCMD nebo příkazové řádce CMD zadejte “bootsect.exe /nt52 F:” kde písmeno F: zadejte dle písmena Vaší USB klíčenky."

nerob cez TotaCMD, nejde, musis to robit cez CMD - dostat sa do adresara z bootsect.exe a tam napisat ten prikaz..


13 Aug 2009, 11:21
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2008
Príspevky: 540
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok 
no skusam ale mam problem sa dostat do toho adresara


13 Aug 2009, 17:42
Profil  ICQ  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
usb-boot-t122624.html?highlight=usb%20boot


13 Aug 2009, 17:52
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.7.2007
Príspevky: 464
Bydlisko: Fintice /PO/
Karma: Level +2
Príspevok 
Duffiii píše:
no skusam ale mam problem sa dostat do toho adresara
daj si bootsect napr. do adresara na disku C: .. dajme tomu nazov napr. boot ...

daj start - spust - cmd .. a napis "cd .." pokial sa nedostanes priamo na C: a potom napis "cd boot" a tak "bootsect.exe /nt52 X" kde X je písmeno kľúčenky


13 Aug 2009, 18:30
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2008
Príspevky: 540
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok 
furt mi vypisuje ze neni nazev vnutorneho suboru ani prikazu

EDIT:uz nabehlo potom dam vedet ako som na tom :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 3:19 )
windows naistalovany :) len zas newiem vyriesit wifi nejde naistalovat :( stiahool som z ofycialnej stranky acer a nejdu newiete co stym ??


14 Aug 2009, 3:19
Profil  ICQ  
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 30260
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok 
Duffiii: Bod 23 - post19422.html#19422 :evil:


14 Aug 2009, 4:03
Profil  WWW
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.1.2008
Príspevky: 2047
Bydlisko: SC:\
Karma: Level +3
Príspevok 
Duffiii píše:
furt mi vypisuje ze neni nazev vnutorneho suboru ani prikazu

EDIT:uz nabehlo potom dam vedet ako som na tom :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 3:19 )
windows naistalovany :) len zas newiem vyriesit wifi nejde naistalovat :( stiahool som z ofycialnej stranky acer a nejdu newiete co stym ??
Nie "newieme" :roll: , napis presni typ svojej wi-fi karty a hodime ti link.


14 Aug 2009, 7:15
Profil  Skype  Facebook  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.5.2008
Príspevky: 540
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok 
Pardon hojko hned ako sa dostanem domov pozrem tu WLAN kartu :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 11:34 )
okey problem vyrieseny dakujem velmi pekne mozte lock


14 Aug 2009, 11:34
Profil  ICQ  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.191s | 12 Queries | GZIP : On ]