Instalacia windows na notebook - nenajde disky (SATA)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
e-comp
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa e-comp »

skus si stiahnut ovladace zo stranky vyrobcu tak si nainstaluj program tzv. ,,nLite" a tam si tie ovladace ktore si stiahol aplikuj tak si vypal klasicky ISO obraz a nabootuj a mala by to ist
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

hej?tak si to skus ty a potom ta prosim pis sem take inteligentne prispevky...ok? native SATA sa da vypnut na kazdom notasi len treba hladat....alebo treba vediet po anglicky.....a nie hladat nieco v biose po prvy krat....
Kokinko1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kokinko1 »

Marko5211 napísal:hej?tak si to skus ty a potom ta prosim pis sem take inteligentne prispevky...ok? native SATA sa da vypnut na kazdom notasi len treba hladat....alebo treba vediet po anglicky.....a nie hladat nieco v biose po prvy krat....
Boze tu je zasa mudrz clovek je to urcite na kazdom notebooku ked si taky mudry thaq mi to najdi na notase Asus X51R to som fakt zvedavy tu nieje ani K. K .T thaq som zvedavy lol

//audiotrack: príspevok upravený. Basa na jeden deň, to je dosť času na to aby si si prečítal pravidlá a naučil sa písať čiernym, klasickou veľkosťou, nepodčiarknutým a bez boldu, navyše skús aj obmedziť ten pokec slang. Slova ako thaq v slovenčine nepoznáme
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

Pocuj ty budes asi dalsi z tych dementnych EMO deti co?poprosim ta ked uz nieco pises nevies to pisat ako normalny kultivovany clovek?to sa musis spravat ako totalny dement? Sry za OT btw kokinko ci co si to ak mas sata disk tak tam proste moznost na prepnutie ahci/ide modu mas a kludne cry more
Daniel9911
Professional
Professional

Re: Instalacia windows na notebook - nenajde disky (SATA)

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

čauko mam podobný problém lenže s PC chcel som nainštalovať Windows na Sata HDD ale v inštalačke mi ho neukáže skúšal som aj s XP aj s 7 čkou a nič ale Biose mi ho ukáže kde bude chyba ?? Ak dobre viem tak Windows 7 ma už v sebe Sata Raid driver
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

Jednoduchý návod s obrázkami, ako integrovať do inštalačky Windows ovládače AHCI/RAID pre Intel chipset:
http://news.softpedia.com/news/Install- ... 7807.shtml

Ku každej doske/booku býva zväčša inštalačné CD s ovládačmi, alebo sú ovládače stiahnuteľné na stránke výrobcu.
Potrebujete iba inštalačku Win XP, ovládač pre SATA RAID/AHCI, program nLite a čisté CD.

Chce to len trocha angličtiny, alebo sa naučiť používať google, a kľúčové slová ako AHCI, SATA install a pod...
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

tak vyriešil som to mal som doma XP ktore už ma v sebe RAID takže windows nahodení , len som sa čudoval, že to v sebe nema ani Windows 7
Napísať odpoveď