Raz som skúšal a fungovalo to aj s 32 MB GeForce2 a bol to Duron800 256 MB RAM.x0_0x napísal:Hej ja mam len 64 grafiku myslis ze by to utiahlo??Pochybujem:(
install tar.gz
Musis mat povolene zdroje , aj ked v Gutsy by mali byt tieto zdroje default povolene.
Inak tu je pekny navod na instalaciu compizu v ubuntu, plati aj pre kubuntu s mensou obmenou, vsetko vsak v navode. Pokial ti nenajde balik, tak je chyba v prikaze, ze je nieco zle zadane alebo zakazane zdroje. Tu je navod: https://help.ubuntu.com/community/Compo ... mpizFusionsudo gedit /etc/apt/sources.list
da,x0_0x napísal:Hej uz to ide![]()
A to fakt sa v ubuntu neda lognut ako root?
1 bud cez konzolu, ked ti nabehne GDM stlacit crtl+alt+F3 napriklad a prihlasis sa
2alebo normalne cez prihlasovacie okno (GDM) len najrpv musis nastavit >>system>sprava>prihlasovacie okno> a zaskrtnut povolit prihlasenie spravcovi lokalneho systemu
-
x0_0x
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Heh ja to mam po anglicky tam v computer adminstration nic take ako prihlasovacie okno niejeSAmo napísal:da,
1 bud cez konzolu, ked ti nabehne GDM stlacit crtl+alt+F3 napriklad a prihlasis sa
2alebo normalne cez prihlasovacie okno (GDM) len najrpv musis nastavit >>system>sprava>prihlasovacie okno> a zaskrtnut povolit prihlasenie spravcovi lokalneho systemu
Re: install tar.gz
Stačilo to rozbaliť a prípadne skopírovať na nejaké rozumné miesto (skompilované to totiž už je).x0_0x napísal:Chcel som naistalovat mozilu.
tak som ju stiahol a rozbalil prikazom
tar xzfv firefox-2.0.0.12.tar.gz
Potom
sudo apt-get install checkinstall
cd firefox
./configure
a ten tam neni:(...ale neviem preco stahoval som to normalne s mozilla.sk
-
x0_0x
Light Star
Dik ale to už mam hotovechrono napísal:Stačilo to rozbaliť a prípadne skopírovať na nejaké rozumné miesto (skompilované to totiž už je).
Ja by som ti poradil aby si si toto prečítal na ubuntu.cz, pod "návody". Je to tam podrobne napísané pre absolútnych nováčikov, lepšie ti to nenapíše nikto ani nikde na nete lepšie nenájdeš:x0_0x napísal:Dik ale to už mam hotove![]()
Teraz by som cel vediet ako povolim tie zdroje
http://wiki.ubuntu.cz/Pr%C5%AFvodce%20p ... 88015250ee
http://wiki.ubuntu.cz/ - tam nájdeš návody na všetko.
K-MENU - Pridať/Odstrániť programy - Upraviť zdroje softvéru - Third-Party software - Pridaťx0_0x napísal:Dik ale to už mam hotove![]()
Teraz by som cel vediet ako povolim tie zdroje
Ale najlepšie by bolo preštudovať wiki, tam je všetko názorne ukázané.. pozri sem
Videl som, že to už máš. Len som ti chcel naznačiť, že to, že niečo má koncovku .tar.gz ešte neznamená, že sa to musí kompilovať.x0_0x napísal:Dik ale to už mam hotove![]()
-
x0_0x
Light Star
Tak diki vam vsetky pomohli ste mi