tak som ju stiahol a rozbalil prikazom
tar xzfv firefox-2.0.0.12.tar.gz
Potom
sudo apt-get install checkinstall
cd firefox
./configure
a ten tam neni:(...ale neviem preco stahoval som to normalne s mozilla.sk
Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get install firefox
Hej ale mam problem lebo mi to hovori ze nie som root.Instaloval som to cez wubi.A niesom root ale rootove heslo je take iste ako moje!Viem to lebo ked si chcem ulozit heslo ked sa niekam prihlasujem tak si to heslo pyta a ked tam zadam moje tak to idefilippo napísal:Buď pripojený k netu a napíš do konzoly:a všetko sa samo stiahne a nakonfigurujeKód: Vybrať všetko
sudo apt-get install firefox
btw. máš všetky balíky potrebné na kompilovanie? kdelibs4-dev kdebase-dev libqt3-mt-dev libqt3-compat-headers xorg-dev
Inštalovať programy môžeš aj cez Adept manager alebo Synaptic
Prečo chceš Beryl, keď máš integrovaný Compiz? Je to od distra Kubuntu Gutsy Gibbon, stačí ti už len nainštalovať Advanced desktop effect settings managerx0_0x napísal:Raz instalcia beryla potom sa mi to zaseklo po par tvrdich restartoch...
Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get install compizconfig-settings-managerKód: Vybrať všetko
sudo apt-get install emeraldTo čo stiahneš z mozilla.org to len rozbalíš a v tom adresári kam si to rozbalil to spusíš takto (netreba kompilovať):x0_0x napísal:Chcel som naistalovat mozilu.
tak som ju stiahol a rozbalil prikazom...
Hej ja mam len 64 grafiku myslis ze by to utiahlo??Pochybujem:(filippo napísal:Prečo chceš Beryl, keď máš integrovaný Compiz? Je to od distra Kubuntu Gutsy Gibbon, stačí ti už len nainštalovať Advanced desktop effect settings managera manažér dekorácie okien EmeraldKód: Vybrať všetko
sudo apt-get install compizconfig-settings-managera všetko nastaviť podľa tejto stránky: http://wiki.ubuntu.cz/Compiz%20Fusion Pokiaľ si rozbehal 3D akceleráciu grafickej karty, tak no problem.Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get install emerald