co su prosim ta
???ine duchovne ovela vyspelejsie nabozenstva
A ak by to nevyzeralo tak hnusne ako hovoris , tak co potom naco by si sa vyhovaral ty asi nevies ako to chodi v decakoch , sak odtial vychadza sama sberba,no najdu sa niektori co nieco dokazu...ale male %braino.swk napísal:mas pradu.. podla mna je potrat VRAZDA. ak si myslite ze nie tak si pozrite potrat na videu. nam to pustili v skole tak som mal dost. radsej mu najst nejaku nahradnu rodinu ale nechat u sancu zit..
Suhalasim, netlacte svoje nazory inym, len sa vyjadrite...Wina napísal:Všetci tu máte svoje názory s každého je niečo správne, niečo nie. Je tu vela extrémnych názorov....Na túto tému sme sa an hodinách náboženstva s nasim pánom dekanom hádali celý mesiac a k ničomu rozumnému sme neprišli. Je to každého osobna vec, či s tým súhlasí alebo nie. Nikto nemá právo vncucovať svoj názor iným. Niekto to považuje za vraždu, iný za "východiskové riešenie". Veľa interupcii je zbytočných, veľa potrebných...nebolo by správne ich zakázať ale ani propagovať, skôr venovať viac úsilia na oboznámenie o prevencii nechcenému tehotenstvu
vravim, je to tvoj osobny nazor, ja si myslim to iste ale ortodoxnemu katolikovy to mozes povedat aj tisickrat a skor ta upali ako pochopi... On totiz veri v presny opak. Takze nezacni robit z budhizmu to co robia Jehovisti ze tlacia svoje nazory kazdemu, kto chce, najde si to, na co otravovat druhych...drakeman napísal:duchovne vyspelejsie nabozenstva? co takto sa zacat pozerat na budhismus, isto maju lepsie nazory ako cirkev. pre nich je dolezita dusa a a nie telo. preco si to myslym? ked niekto zomrie a dali by ste telo roztrhat supom cirkev by vas ukrizovala, ale v budhizme nie. dolezita je dusa a nie telo ale nedokazu to pochopit
pre niekoho je to vyspele, necitas? Ide predsa o dusu, telo nech aj 500 mrozov udupe, je to jedno...Aryan Angel napísal:sak som videl (na videu) co AJ robia v tych tvojich vyspelych nabozenstvach, po smrti ta rozrezu nasekaju a organy hadzu supom..