heh a ked to je viac ako mesiac uz to neni organická forma života? Tu nejde v ktorom mesiaci sa to vykona - vrazda je to tak ci tak.Linkman napísal:heh ale ked to je do mesiaca je to iba organická forma života
Interrupcia
-
2pec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom... 
jasne, radsej nechat roztrhat dieta na cucky a vyhodit ho spolu s dalsim bio odpadom do kosa. Riesenie modernych dejin ....2pec napísal:podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom...
-
tomexx
King
A nie je to presne to iste?? Ja len cumim ako mozu takto nehumanne ludia uvazovat...2pec napísal:podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom...
-
MisguidedAngel
Star
Ja som mal tiez taky nazor, ale potom som videl video z interupcie a2pec napísal:podla mna na tom nie je nic zleho....ved je to stale ich rozhodnutie takze neviem preco by sa dvaja ludia nemohli rozhodnut ze dieta nechcu....urcite lepsie ako ho po porode niekde vyhodit a dieta bud zomrie alebo ide do domova....aj ked to nemusia byt vsetky pripady...prave preto si myslim ze to je na kazdom...
Inak som za to, aby sa interupcia povolila zenam, ktore boli znasilnene, alebo im moze porod ohrozit zivot.
Ked niekto vie, ze sa o dieta nemoze postarat, tak nech si dava kua pozor pri sexe.
Nie je mi mila myslienka interrupcie, ale ked sa na to pozriem z tej strany, ze to dieta moze zatazit rodicov/matku tak, ze ho nakoniec niekde nechaju v igelitovom vrecku, zda sa mi lepsie ho "zabit" kym este nic neciti. Alebo ak by malo to dieta vyrastat v nejakom zavsivenom detskom domove, z ktoreho su len dve vychodiska, ulica (drogy a podobny humus) alebo v lepsom pripade "len" po*raty zivot, dokonceny zakladny stupen skolskej dochadzky a praca na stavbe.
Tu treba riešiť príčinu a nie dôsledok. Treba riešiť sexuálnu výchovu, oboznámiť všetkých s antikoncepciou.. a tak minimalizovať neželané tehotenstvá a tým aj interupcie.
Peniaze investované do aktuálnej antiinterupčnej kampane radšej mohli byť vložené na osvetu. Mohli sa mladým rozdávať prezervatívy, rozdávať letáky o hormonálnej antikoncepcii, nejaké poradenstva atď.. určite by toto oveľa viac znížilo interupcie na Slovensku.
Len taká otázka. Viete o nejakom automate na kondómy? Ja som sa ešte so žiadnym nestretol. Sú vôbec na Slovensku?
Inak nebol som spokojný s ministrom školstva z KDH, ktorý si riešil iba svoje náboženstvo. Som si myslel, že keď katolík odíde, že konečne bude sexuálna výchova viac podporovaná. Ale oni tam tresli SNSáka.. a ten zase nemá čas na tieto veci, bo musí riešiť maďarov. HORROR!
btw.. keď som počul rozprávať tetu Tutkovú.. strašne mi pripomínala Anču Malíkovú.
Toľko môj názor na súčasne dianie okolo interupcií..
Peniaze investované do aktuálnej antiinterupčnej kampane radšej mohli byť vložené na osvetu. Mohli sa mladým rozdávať prezervatívy, rozdávať letáky o hormonálnej antikoncepcii, nejaké poradenstva atď.. určite by toto oveľa viac znížilo interupcie na Slovensku.
Len taká otázka. Viete o nejakom automate na kondómy? Ja som sa ešte so žiadnym nestretol. Sú vôbec na Slovensku?
Inak nebol som spokojný s ministrom školstva z KDH, ktorý si riešil iba svoje náboženstvo. Som si myslel, že keď katolík odíde, že konečne bude sexuálna výchova viac podporovaná. Ale oni tam tresli SNSáka.. a ten zase nemá čas na tieto veci, bo musí riešiť maďarov. HORROR!
btw.. keď som počul rozprávať tetu Tutkovú.. strašne mi pripomínala Anču Malíkovú.
Toľko môj názor na súčasne dianie okolo interupcií..
-
bolek
Guru
Je to nechutné, lenže aj keď nejaká žena toto video vidí a nechce to dieťa, jedno video jej názor nezmení. Moja kamoška po dopozeraní tiež povedala, že keby to dieťa nechcela, šla by na interupciu tak či takGothaR napísal:Ja som mal tiez taky nazor, ale potom som videl video z interupcie a![]()
brm: tak to je pravda, že mohlo by sa o tom viac rozprávať aj na základných a stredných školách, pretože tá informovanosť je strašne nízka.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Videla som to [zrejme to iste] a bolo to fakt strasne. Urcite by potraty zakazane byt nemali, pretoze ludia budu tak ci tak robit to, co maju zakazane. Z moralnej stranky to urcite nie je spravne, ja sama by som taku vec zrejme nedokazala urobit, asi by ma to dozralo a skoncila by som na psychiatrii. Samozrejme, ze sa zivot s ,,nechcenym" dietatom skomplikuje najme kvoli vychove a financnej situacii rodicov. Ale predsa, ako vravieva nasa mama: vy ste kusok zo mna. Vsetko sa da zvladnut a existuje aj skvela vec ako hniezdo zachrany.kachna napísal:neviem ci to niekto spominal akosa robi taqy potrat? ak ano taq sory al videl som video nahravky ako sa to robi:
najskor sa zavedie neaka vecicka ktora spravy prostrebie pre "vysavac" a potom sa zasunie vysavac to tela matky a "vcucne" telo dietata...no nevcucne lebo priemer toho vysavaca je maly cize tym tlakom co posobi vysavac na krehke telo dietata ho roztrha na kusy (v tele matky) a bude vysavat az do okamihu kym nebude iba hlava. potom sa zoberu klieste a hlava sa rozpuci v tele matky a opet nastupi na scenu vysavac... je to smutne ked si zoberiete ze este v 70-??tych rokov v usa sa robili potraty az do 9teho mesiaca![]()
-
Začiatok Konca
Professional
Dobre z normalneho hladiska to beriem...spravili ste si dieta,tak si ho majte...ale(ako to spominal uz niekto predo mnou)..predstav si,ze ta niekto znasilni..a ty si nechas to dieta len kvoli tomu,aby si mu dopriala zivot?..alebo ak je ohrozeny zivot matky..alebo ak je dievca malolete..alebo ak sa ma dieta narodit,ako totalny kreten a zivot prenho by bol len utrpenim..to su dvovody,pre ktore by som potrat nechal urobit...aj ked nikto z nas nieje boh..a rozhodovat nad tym,ci niekto zomrie,alebo nie..asi nieje v nasej moci..trebalo by to osetrit nejakym zakonom..ale vzdy su nejake vynimky..takze je to asi aj tak jedno..
inak ak je dieta kreten, ma vlastny svet ktory prenho urcite nieje utrpenim.. akurat pre tych ktori ho vychovavajuZitePunkom napísal:Dobre z normalneho hladiska to beriem...spravili ste si dieta,tak si ho majte...ale(ako to spominal uz niekto predo mnou)..predstav si,ze ta niekto znasilni..a ty si nechas to dieta len kvoli tomu,aby si mu dopriala zivot?..alebo ak je ohrozeny zivot matky..alebo ak je dievca malolete..alebo ak sa ma dieta narodit,ako totalny kreten a zivot prenho by bol len utrpenim..to su dvovody,pre ktore by som potrat nechal urobit...aj ked nikto z nas nieje boh..a rozhodovat nad tym,ci niekto zomrie,alebo nie..asi nieje v nasej moci..trebalo by to osetrit nejakym zakonom..ale vzdy su nejake vynimky..takze je to asi aj tak jedno..
ved uz len to je podla mna dovod...mnohi rodicia ktori maju postihnute deti museli vystupit z prace, vrazat love do draheho zdravotneho vybavenia a hlavne obetovat velmi vela casu da sa povedat ze pre nic...skenner napísal:inak ak je dieta kreten, ma vlastny svet ktory prenho urcite nieje utrpenim.. akurat pre tych ktori ho vychovavaju