Obsah fóra www.hojko.com
Homefórum.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...

Interrupcia
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Hľadanie v téme:  
Autor Správa
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 29 Sep 2007, 22:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

kachna napísal:
neviem ci to niekto spominal akosa robi taqy potrat? ak ano taq sory al videl som video nahravky ako sa to robi:
najskor sa zavedie neaka vecicka ktora spravy prostrebie pre "vysavac" a potom sa zasunie vysavac to tela matky a "vcucne" telo dietata...no nevcucne lebo priemer toho vysavaca je maly cize tym tlakom co posobi vysavac na krehke telo dietata ho roztrha na kusy (v tele matky) a bude vysavat az do okamihu kym nebude iba hlava. potom sa zoberu klieste a hlava sa rozpuci v tele matky a opet nastupi na scenu vysavac... je to smutne ked si zoberiete ze este v 70-??tych rokov v usa sa robili potraty az do 9teho mesiaca
Videla som to [zrejme to iste] a bolo to fakt strasne. Urcite by potraty zakazane byt nemali, pretoze ludia budu tak ci tak robit to, co maju zakazane. Z moralnej stranky to urcite nie je spravne, ja sama by som taku vec zrejme nedokazala urobit, asi by ma to dozralo a skoncila by som na psychiatrii. Samozrejme, ze sa zivot s ,,nechcenym" dietatom skomplikuje najme kvoli vychove a financnej situacii rodicov. Ale predsa, ako vravieva nasa mama: vy ste kusok zo mna. Vsetko sa da zvladnut a existuje aj skvela vec ako hniezdo zachrany. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Začiatok Konca
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 01 Okt 2007, 12:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobre z normalneho hladiska to beriem...spravili ste si dieta,tak si ho majte...ale(ako to spominal uz niekto predo mnou)..predstav si,ze ta niekto znasilni..a ty si nechas to dieta len kvoli tomu,aby si mu dopriala zivot?..alebo ak je ohrozeny zivot matky..alebo ak je dievca malolete..alebo ak sa ma dieta narodit,ako totalny kreten a zivot prenho by bol len utrpenim..to su dvovody,pre ktore by som potrat nechal urobit...aj ked nikto z nas nieje boh..a rozhodovat nad tym,ci niekto zomrie,alebo nie..asi nieje v nasej moci..trebalo by to osetrit nejakym zakonom..ale vzdy su nejake vynimky..takze je to asi aj tak jedno..
Návrat hore
abstraktt
Expert
Expert

Založený: 31.08.2006

PríspevokZaslal: 06 Okt 2007, 12:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

pro choice, v akejkolvek situacii
Návrat hore
brainwirm
Professional
Professional

Založený: 16.02.2005

PríspevokZaslal: 06 Okt 2007, 13:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

ZitePunkom napísal:
Dobre z normalneho hladiska to beriem...spravili ste si dieta,tak si ho majte...ale(ako to spominal uz niekto predo mnou)..predstav si,ze ta niekto znasilni..a ty si nechas to dieta len kvoli tomu,aby si mu dopriala zivot?..alebo ak je ohrozeny zivot matky..alebo ak je dievca malolete..alebo ak sa ma dieta narodit,ako totalny kreten a zivot prenho by bol len utrpenim..to su dvovody,pre ktore by som potrat nechal urobit...aj ked nikto z nas nieje boh..a rozhodovat nad tym,ci niekto zomrie,alebo nie..asi nieje v nasej moci..trebalo by to osetrit nejakym zakonom..ale vzdy su nejake vynimky..takze je to asi aj tak jedno..
inak ak je dieta kreten, ma vlastny svet ktory prenho urcite nieje utrpenim.. akurat pre tych ktori ho vychovavaju
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 06 Okt 2007, 13:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

skenner napísal:
inak ak je dieta kreten, ma vlastny svet ktory prenho urcite nieje utrpenim.. akurat pre tych ktori ho vychovavaju
ved uz len to je podla mna dovod...mnohi rodicia ktori maju postihnute deti museli vystupit z prace, vrazat love do draheho zdravotneho vybavenia a hlavne obetovat velmi vela casu da sa povedat ze pre nic... Confused
Návrat hore
blaydy-036
Amateur
Amateur

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 07 Okt 2007, 12:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
ved uz len to je podla mna dovod...mnohi rodicia ktori maju postihnute deti museli vystupit z prace, vrazat love do draheho zdravotneho vybavenia a hlavne obetovat velmi vela casu da sa povedat ze pre nic... Confused
dietata sa mozes bezprostredne po porode vzdat, nemusis ho zabijat
Návrat hore
jimino
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.08.2006

PríspevokZaslal: 08 Okt 2007, 18:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
povedat na choreho cloveka, ze je nic, je tvrde susto.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
MurphY
Professional
Professional

Založený: 01.03.2005

PríspevokZaslal: 08 Okt 2007, 19:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

akoze teraz to je o necom inom.. radsej nech sa retardovane decko nedozije reality.. je to prenho lepsie.. ma pravo na zivot ale je to zataz prenho aj pre rodicov napr. cely zivot ostat na vozicku ? ja kebyze ochrnem uz nemam preco zit.. mozno by sa to decko s tym vyrovnalo ale bolo by to tazke..je lepsie pre to decko ked to este neciti ho "usmrtit"
Návrat hore
P3Bo
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 08 Okt 2007, 21:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
Vies co je to byt otcom ? Vies ake to je mat drzat v rukach niekoho koho si stvoril ? Podla toho co si napisal sa mi zda ze nevies . Ano mas pravdu z cisto praktickeho hladiska to decko neprinieslo do ich zivota nic iba utrpenie , ale je na zvazeni zeny ci sa dokaze vyrovnat s interupciou alebo postupi tachsiu cestu zivotom s postihnutym dietatom. Ja za interupcie som ale z cisto ineho pohladu ktory som uz tusim niekde pisal a po sty krat sa mi to prepisovat nechce bolo to niekde v [laske vztahoch ked to nezmazali]. Plne suhlasim s .I.LoVe.lOvE.....aj ked ....

blaydy-036 napísal:
dietata sa mozes bezprostredne po porode vzdat, nemusis ho zabijat
prave pre toto mi pripada vasa predstava obmedzena .... ja neviem ale vy si predstavujete si prezivanie svojho detstva a puberty ako normalne bez rodicov ?ano existuju adopcie ale nikdy to nebude ich dieta ... a mozu ich dostat povedzme ludia ktorych by k tomu nemali co pustat[aryan by vedel pisat ;D ]

skenner napísal:
A ty to odkial vies ? Nemusi byt vsetky pripady take iste...je vsak ovela horsie ak sa tieto geneticke vady prejavia az neskor napriklad v puberte pretoze vtedy uz pozname osobnost cloveka ktora nam tak prirastla k srdcu . Treba si povedat cim interupciou predchadzame ....interupcia je predchadzanie vlastneho smutku a strachu zo zivota ktory si clovek nikdy neprial .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2007, 0:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie, otcom som sa este nestal, ale dakujem pekne za take otcovstvo, ked mozem robit co mozem a stejne je to naprt, akoze v detoch vidim zmysel zivota ale proste v normalnych, nehovorim ze ti postihnuti za to mozu ale skratka ja by som nemal chut sa o take deti starat uz len z toho dovodu ze oni by tu moju snahu neposonuli nikde dalej a nijak nevyuzili...
myslim ze rodic ma radost ked jeho dieta sa stava samostatnim, vidi ako rastie, prosperuje a vyvija sa...ale take decko co sa narodi postihnute no cely zivot je natom istom a akurat sa jeho stav komplikuje a okrem toho ze starne sa s nim nic nedeje...samozrejme niesu to vsetky pripady ale asi to je mensina...
zrejme by som musel opustit zamestnanie, prestat sa stykat s kamaratmi a dalsie veci, a v takom zivote ja urcite zmysel nevidim kazdopadne obdivujem tych ludi ktori ANO Wink

jimino: on nieco je, ale vsetko co mu das mu je nanic...takze takto nejak som to myslel
Návrat hore
moni19
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 14.10.2007

PríspevokZaslal: 15 Okt 2007, 14:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si myslim,ze by malo byt na zene,ako sa rozhodne...je to jej vlastne svedomie a aj keby sa to zakazalo,vzdy by sa nasla cesta,ako ist na nelegalny potrat.a to by bolo este horsie...nielen ze pri tom zomrie dieta,ale velakrat aj matka...ja osobne by som na potrat nesla,pretoze potom by som mala cely zivot vycitky svedomia
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 25 Okt 2007, 6:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.plus1den.sk/2007/09/08/ine-temy/rozhovor-som-este-panna.html
Citácia:
...Spýtam sa aj inak. Čo ak je žena, ktorá má doma dve malé detičky, tehotná, ale tehotenstvo ju z nejakého dôvodu priamo ohrozuje na živote?
- Ak sa však jedného dňa jej dve deti dozvedia, že to tretie dieťa si dala matka zobrať, ako sa budú na ňu pozerať?
ak si ho nenecha obrat tak sa na nu nebudu pozerat Rolling Eyes
Citácia:
Myslela som konkrétne na antikoncepciu...
- Viete, problém s antikoncepciou je taký, že obsahuje element, ktorý bráni uhniezdeniu už počatého dieťaťa. Väčšina hormonálnej antikoncepcie funguje na tomto princípe. A špeciálne spomeniem antikoncepciu, ktorá sa vo veľkom propaguje a ktorá sa užíva po sexe. To je veľká dávka hormónu už vtedy, keď žena mala sex a dieťa sa pravdepodobne už počalo a začína sa vyvíjať.
Čiže ste aj proti antikoncepcii?
- Antikoncepcia zabíja počaté dieťa, a preto ju odmietam.
niekto sa tu fakt vyzna.
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 25 Okt 2007, 8:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Čo je to za ženskú? Pozná ju niekto osobne? Obehala polku sveta a nikto ju "nepretiahol" (bože, už som vulgárny). Neverím, že by takto rozmýšľala, keby viedla zdravý sexuálny život.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 25 Okt 2007, 8:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

brm to zase vystihol:)
"na Ekonomickej univerzite v Bratislave" ak si ani tam na intraku...no fuha:)
nechapem ale, odkial vobec berie presvedcenie, ze moze radit inym o tom, co nezazila. to by som aj ja mohol ist ucit pilotov stihaciek.

uzasne, aki ludia su v 21. storoci medzi nami.
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 25 Okt 2007, 11:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

gego sem dal odkaz na tento rozhovor http://www.plus1den.sk/2007/09/08/ine-temy/rozhovor-som-este-panna.html
celkom ma to šokovalo , ak máte kontakt na tú žumpu , rád sa jej zdôverím s mojimi pocitmi
Citácia:
Spýtam sa aj inak. Čo ak je žena, ktorá má doma dve malé detičky, tehotná, ale tehotenstvo ju z nejakého dôvodu priamo ohrozuje na živote?
- Ak sa však jedného dňa jej dve deti dozvedia, že to tretie dieťa si dala matka zobrať, ako sa budú na ňu pozerať?
Takže by ste obetovali matku?
- Vždy je nádej, že prežijú obaja...
Citácia:
Ale čo v prípade, ak ženu znásilnia? Čo by ste robili vy, keby sa vám to stalo a otehotneli by ste?
- Jednoznačne by som si to dieťa nechala. Neváhala by som ani chvíľu. Veď nakoniec môže byť to dieťa zmyslom a radosťou života.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Ďalšia
Strana 13 z 15

Prejdi na: