Intra z hier
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Intra z hier
cafte po tom co som videl intro na WOW BC
tak ma napadla tema ze ake ste vy videli najlepsie videa pred spustenim hry .
podobnu temu som nenasiel
tak ma napadla tema ze ake ste vy videli najlepsie videa pred spustenim hry .
podobnu temu som nenasiel
-
Runes
Addict
mne sa pacilo intro do starcraftu
inak tam boli aj tie videa pred misiami celkom dobre na svoj cas 
ale uz ma asi zabijete lebo vsetky temi co sa tykaju hier umna vyhrava fallout ale heh ja zato nemozem ta hra nema jedinu chybu
War... war never changes.... brrr uz len pri spomienke nato mi behaju zimomriavky po chrbte ja tu hru milujem
ked dakedy bude technologia na vcucnutie do hry tak cem sa vcucnut do falloutu
keby som mal miiony kupim si v USA atomovy bunker a spravim ho podla vzrou falloutu vaultu a zijem tam 
fallout 1
fallout 2
F2 war ... war never changes
ale uz ma asi zabijete lebo vsetky temi co sa tykaju hier umna vyhrava fallout ale heh ja zato nemozem ta hra nema jedinu chybu
War... war never changes.... brrr uz len pri spomienke nato mi behaju zimomriavky po chrbte ja tu hru milujem
fallout 1
fallout 2
F2 war ... war never changes
-
Runes
Addict
troska OT ale HL nemal intro sak tam si siel v tom salenom vagoniku , v BS si siel tiez a v OF si letel vo vrtulniku pokial si myslel HL2 tak to neviem ten som nehral.
Mafia tiez nemala intro tam v podstate intro bola samotna hra takze to sa nepocita, ako tiez ma to napadlo ale to heh neviem to sem podla mna nepatri len to som cel
edit// aha no tak potom mafiu berem ale tam nebolo intro dobre tam bola cela hra dobra
ako dej aj tak som sa najviac bavil nazaciatku ked mi rozbili taxik a ja som pred nimi utekal
a tam ta dvojica v podchode co baba stala v jednom a chalan v druhom a cakali naseba
Mafia tiez nemala intro tam v podstate intro bola samotna hra takze to sa nepocita, ako tiez ma to napadlo ale to heh neviem to sem podla mna nepatri len to som cel
edit// aha no tak potom mafiu berem ale tam nebolo intro dobre tam bola cela hra dobra
V Mafii sa to za intro pocita, sice to bolo na ingame engine, ale boli pridane titulky a hudba a na CD to bolo ako videoRunes napísal:troska OT ale HL nemal intro sak tam si siel v tom salenom vagoniku , v BS si siel tiez a v OF si letel vo vrtulniku pokial si myslel HL2 tak to neviem ten som nehral.
A ano, HL1 ani HL2 nemali ziadne intra, vsetok dej sa odohraval v prvej osobe.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star