IQ TEST

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
BzuCo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

Uz mi z tych vsetkych testov poriadne sibe. Inak IQ je podiel mentalneho veku ku fyzickemu nasobeny 100. Takze ak mas 20 rokov a IQ 140, tak mas mentalny vek na 28 rokov.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

tomexx napísal:O niektorej s casti inteligencie. Kazdopadne netreba si mylit pojmy ako inteligencia, intelekt, mudrost a podobne...
Score achieved on an intelligence test that identifies learning potential.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

will.i.am napísal:Kto za IQ test zaplati take peniaze asi to IQ velke nema... :?
presne suhlasim so will.i.am-om
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

áno? ja som za iq test zaplatil 100 sk, a mám 136 (napoviem, je to veľmi vysoké)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

artabanes napísal:áno? ja som za iq test zaplatil 100 sk, a mám 136 (napoviem, je to veľmi vysoké)
a platil si preto, ze za kazdy bod navyse sa plati koruna nie? :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

platil som preto, lebo Mensa Slovensko má cenu 100 sk pre študentov - a aj mi poslali poštou pekný certifikát o výške iq :D
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

artabanes napísal:platil som preto, lebo Mensa Slovensko má cenu 100 sk pre študentov - a aj mi poslali poštou pekný certifikát o výške iq :D
ja osm mal ucitela chemie,ktory je tam myslim riaditelom,alebo take nieco,vam poviem ze to bol pekny debilek,mudry ako radio :lol:
cely iq test je pekna magorina,kazdy vie nieco ine,ty vies hento a dam ti iny test a uz to nemusis vediet
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

canopus, je mi to luto, ale vidim že nevieš o čom je reč. hovorí ti niečo test Ravenove progresívne matice? (tak sa to tuším volalo) - tam v kazdom priklade bola siet 3*3 symboly, jedno miesto bolo prazdne, a tam som mal tusim s piatich doplnit chybajuci symbol - čiže je to test absolútne nezávislý na vzdelaní
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ved fajn, tak uz ta vsetci obdivujeme pre vysku tvojho IQ, teraz je ale cas zamysliet sa nad sebou a vyriesit si tie problemy v skole, titul ti za IQ nedaju
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

kurnik, musíš mi to pripomínať? v pondelok mám matematickú analýzu 2 - a ona mi za iq asi tú skúšku nedá :D ale mám ho vyššie ako 96 ľudí zo 100, čo stretnem na ulici, je to super pre moje ego
piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piton24 »

a naco by som platil za iq tes ke existuje aj neplatene :lol: :lol: :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

artabanes napísal:áno? ja som za iq test zaplatil 100 sk, a mám 136 (napoviem, je to veľmi vysoké)
Take IQ mam aj ja a neviem o tom ze by to bolo "velmi vysoke" ale skor nadpriemer, a uz vobec nemam potrebu sa tym chvalit, co ocakavam od kazdeho cloveka s IQ 136. Takze si s tym IQ testom mozes na WC vytret prdel... :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

kto ma vysoke iq, nemoze mat vysoke ego? to si kde pocul? s tym iq testom si prdel vytret nemozem, ale mozem sa nim chvalit kazdemu, kto ho ma nizsie - co si podla tvojho vyjadrovania a pouzivania vulgarizmov (prdel) aj ty :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:- co si podla tvojho vyjadrovania a pouzivania vulgarizmov (prdel) aj ty :)
Pouzivanie vulgarizmov svedci o nizkej hodnote IQ?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

artabanes napísal:kto ma vysoke iq, nemoze mat vysoke ego? to si kde pocul? s tym iq testom si prdel vytret nemozem, ale mozem sa nim chvalit kazdemu, kto ho ma nizsie - co si podla tvojho vyjadrovania a pouzivania vulgarizmov (prdel) aj ty :)
lol, aj keby si mal neviem ake vysoke IQ, uz ti to nepomoze, podla toho co si tu v par prispevkoch predviedol si pre mna nic len namyslena nula. samozrejme bez urazky.
snad moje ego nikdy neupadne tak do blata aby som si ho musel dvihat tym, ze sa budem chvalit ake mam iq.

ADD len doplnim ako je to s tym vulgarnym vyjadrovanim. ide o citaty z lamky.net...
artabanes napísal: o tom tocim ze zacala taka móda na lamkách, ze uploadovanie na share.am - a ze nechapem preco, ked je to **pi*i** server
artabanes napísal:ludia, co vam platia za upload na tento sku*veny server?...
:roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

holubar - ano
mastermind - tot je tema s nazvom IQ test- ale to si si asi nevsimol, keby som pisal o mojom iq v teme Usa, aleb HOMAM5, tak nepoviem, ale myslim ze v teme o IQ testoch je to normalne

a chlapce - v tej teme, odkial si vytiahol tie prispevky -

Kód: Vybrať všetko

jasne ze sa rozculujem, ved nato je toto forum, ne?
chápeš? fórum pre darcov a vip, a na začiatku tam písal tuším hojko, že tam môžme nadávať a spamovať - a vtedy som to založil, že keď teda som už ten darca, tak si tam trochu ponadávam a pospamujem - to že ty odtiaľ vynášaš príspevky, je naozaj od teba naozaj rana pod pás - v živote by som to práve od teba nečakal :evil: teraz keď aj tam začali platiť pravidlá, tak tam už nenadávam ani nespamujem - čiže o čo ti vlastne ide?

a toto tam píše hojko

Kód: Vybrať všetko

Tato cast je urcena pre vsetkych darcov a VIP clenov, informacie z nej prosim nikde nezverejnujte.
[/color]

čiže keď ani pokyny administrátora nerešpektuješ, tak neviem čo si ty za človeka - týmto krokom si dokázal že si obyčajná nula - človek si myslí že špecial forum pre darcov a vip, tak super, a naraz niekto zacne vynasat prispevky
mastermind
VIP
VIP

ale prosim ta. snad nemyslis vazne to co si napisal :D.
myslel som, ze clovek tvojich intelektualnych kvalit dokaze pochopit to co som napisal.
ty sam argumentujes tym, aky prejav intelektualnej malosti je vulgarne vyjadrovanie a zaroven sam nieco take pouzivas.

To, ze hojko v tom fore povolil vulgarizmy neznamena, ze nie prejavom niecoho... ze?
a ak si nepostrehol, nevyniesol som ziadne informacie z toho fora, iba som citoval 2 tvoje prispevky, o ktorych by nikto nevedel odkial su keby si to nepovedal...
pravdu povediac cakal som, ze sa budes chciet nejak ospravedlnit ale cakal som nieco viac :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ty to asi nechápeš - tú tému o share.am som založil cielene, aby som tam bezdôvodne nadával a spamoval, chápeš? vraví sa tomu odreagovanie, alebo sranda.
a ak nechápeš čo znamená veta: Tato cast je urcena pre vsetkych darcov a VIP clenov, informacie z nej prosim nikde nezverejnujte. tak neviem ako je to s tvojou inteligenciou - a zaco by som sa mal akoze ospravedlnit??? urazil som niekoho???
mastermind
VIP
VIP

v poriadku ja chapem, ze si bol nahnevany ale co to meni na tom, ze si tie vulgarizmy pouzil? a ked sa pozriem na to co si napisal...
...tym iq testom si prdel vytret nemozem, ale mozem sa nim chvalit kazdemu, kto ho ma nizsie - co si podla tvojho vyjadrovania a pouzivania vulgarizmov (prdel) aj ty
... tak v tom vidim velky paradox, ty nie?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak znova: ty to asi nechápeš - tú tému o share.am som založil cielene, aby som tam bezdôvodne nadával a spamoval, chápeš? vraví sa tomu odreagovanie, alebo sranda.

neviem čo natom nechápeš? je rozdiel naschvál niekde robiť bordel, a v normálnej diskusii používať vulgarizmy
Zamknuté