IQ TEST

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

aha tak domienka... nechce sa mi s tebou natahovat.
Ukoncime to s tym, ze si inteligentnejsi ako 96 ludi zo 100, ze na si na zaklade toho ze Gangy pouzil slovo prdel, vyslovil domienku, ze je jednym z tych 96tich, aj napriek tomu ze si par stran dozadu pouzil slovo kktina pri predavani informacie :lol:, a ze ty si vlastne nenadaval, len si vyuzival svoje pravo na vulgarizmy a na tom si sa zabaval.
A popri tej vsetkej dokonalosti, ti uplne vypadla slovenska gramatika.... :roll:
Pozri nic proti tebe nemam, ale rob sa prosim len taky inteligentny ako v skutocnosti si, lebo ak by si mal byt taky inteligentny ako sa tvaris, tak sa mozme vsetci chvalit tym, ze si nas poctil svojou pritomnostou na fore...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

:D jaj bože, kedy konečne pochopíte že vzdelanosť (v slovenčine napríklad) je niečo úplne iné ako inteligencia?? ind, ktorý nevie písať ani čítať môže dostiahnuť v iq teste mensy aj 150 bodov - a gramatiku nemusí vôbec ovládať - chápete

a mastermind - použil som slovo kktina, nie

Kód: Vybrať všetko

ko*ot
medzi nadávkou a slovom, z ktorého si ľudia majú domyslieť nadávku ale samé o sebe nadávka nie je, je rozdiel
mastermind
VIP
VIP

artabanes napísal:a mastermind - použil som slovo kktina, nie

Kód: Vybrať všetko

kok****
medzi nadávkou a slovom, z ktorého si ľudia majú domyslieť nadávku ale samé o sebe nadávka nie je, je rozdiel
a co som napisal ja?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

si nejaky nechapavy - si napisal ze ja som napisal kktina - a to nie je to isté ako ko*ot
mastermind
VIP
VIP

ano napisal som, ze si napisal kktina. nie je na tom nieco pravda?
nemam ani najmensiu chut sklznut do hadok o roznych interpretaciach "vulgarizmu".
Mas pravdu Gangy je menej inteligentny ako ty lebo napisal prdel. Ty si sa tak isto vyjadroval vulgrarne ALE... a ani neviem aky pseudoargument by si bol este schopny vytiahnut.
Je mi jedno ako velmi sa povazujes za inteligentneho, ale ked to uz prezenetujes, tak to skus prezentovat tak, aby si pri tom nevyzeral prave naopak. Ber to ako radu.

Pamataj, ze mlcat je niekedy zlato...
Tuto debatu povazuj z mojej strany za uzavretu.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

mastermind napísal:no uz som sa zdvihol zo zeme z tolkeho roflovania, takze ti mozem odpisat ... :lol:
Gangyho zrejme povazujes za jedneho z tych 96tich ludi len preto, ze sa vulgarne vyjadril.
tomaseho, hojka, holubara a neviem koho povazujes za inteligentnejsich ako si ty a pritom su vsetci ktorych som menoval dost vulgarni. Som to len ja kto v tom vidi paradox?
Zavidis, co? :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

artabanes nadavky?
vravi sa tomu odreagovanie, alebo sranda
alebo ked pridem domov taky nasraty ze mam tik este aj na riti, tak neviem ako mam inak moju naladu vyjadrit nez nadavkamy - navyse si to vacsina ludi zasluzi. Ide o to ako sa zrovna v tom momente chces vyjadrovat, ci to dokazes aj inak, slusne - ale musis chciet. Btw tie artabanesove prispevky co sem niekdo dal su len slaby odvar - pozrite si temu o vesmirnych ludoch, ako neuveritelne tam tento chlapec argumentoval, proste genius... Skoda ze mi tam zmazali prispevok kde som ukazal ake SS mi vypisoval. :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

héj maličký? ako som argumentoval? vedeckými dôkazmi a potvrdenými vedecký mi hypotézami? to sa ti zdá čudné? no neviem, ale to je naozaj dôkaz tvojho intelektu

mastermind - ja som sa vyjadroval vulgárne výlučne tam, kde to bolo jasne povolené - nie tu, kde je to zakázané v pravidlách

a gangy - vieš prečo sa súkromná správa volá súkromná správa??? lebo je súkromná - čiže sa nemá zverejňovať - chápeš?
gangy, odporúčam ti, choď si dať spraviť IQ test do mensy a potom sem hoď naskenovaný certifikát, čo ti pošlú :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

:lol: :lol: Ved nech si ide kazdy tie tvoje vedecke teorie precitat.
Oh a k tym spravam:
kludne si to zverejni kde chces
To si pisal ked si bol namesacny? Alebo to pre teba opat bola sranda ci odreagovanie? Nechaj to tak chlapce, len si dalej hadzes polena pod nohy :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

áno mojko, vesmírny človek, máš úplnu pravdu (nechcem tu spamovať a hádať sa s tebou)
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ADOXtreme »

Má k tejto téme ešte niekto niečo povedať?! Ak by som mal premazávať OT, tak by tu asi zostalo 15 príspevkov...

//edit by ADOXtreme (po piatich hodinách): LOCK!
Zamknuté