|
| Autor |
Správa |
seth82 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 994 Bydlisko: Fokin' Leeds, UK Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 431
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
pred chvilou som prisiel z kna na intrak....a velmi sa mi to pacilo. ako velky fanusik marvelu asi este nebol film od nich co sa mi nepacil....celkovo film mi perfektne sadol aj ked ten koniec mohol lepsi....hlavny hrdina a mlel s posledneho aj ked to nakoniec dobre skoncilo....este ten koneic kde sa nezdrzal a povedal ze on je iron man bolo dobre aj ekd v komixe nebolo zname kto je iron man aj ked sa to tusilo....som zvedavy ci bude pokracovanie, neviete ci je uz neico ohlasene??inak vsetkych odporucam co vahali ist do kina ze sa to oplati....uz teraz sa tesim na hulka v juny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 994 Bydlisko: Fokin' Leeds, UK Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 06 Máj 2008, 17:58 Predmet: |
|
|
|
diky....uz teraz sa tesim....tento rok bude este dobry na komixy....the incredible hulk, hellboy2, punisher:war zone a dark knight |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 813 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:13 Predmet: |
|
|
Inak vsimli ste si niekto ako dobre herec zahral hlavnu ulohu? Uplne mi tam sedel... Ineho si tam snad ani neviem predstavit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2689 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
RDjr je vyborny herec, ja ho mozem, len ho vela ludi odsudilo za jeho drogove excesy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 06 Máj 2008, 22:37 Predmet: |
|
|
| jeho dorogove excesy nepoznam takze to ma netrapi ale tiez si myslim ze sa na tu ulohu perfektne hodil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 3:06 Predmet: |
|
|
no.. dalsi film o ktorom hned po dopozerani je jasne ze bude pokracovanie.. i ked uz aj je ohlasene...
kedze toto je tema o Iron Man tak tu nemusim pisat ziadne ze spojler, ale mozem si spojlerovat kolko chcem...
cize... taka pol hodka filmu bola nudnejsia.. ale potom ked uz poskladal oblek a vyletel s nim, tak uz sa to zacalo.. hlavne ked doletel k tym afgancom ci arabom alebo co boli zac a trosku ich upravil.. dosiel tam a ako by nic.. proste nemali sancu.. hehe
nahanacka so stihackami.. to bola uplne premakana scena.. inak pre mna bolo jasne hned ze ten stary fuzac donasa tie zbrane tym afgancom.. ale az potom ked sa tony vratil a stary bol akysi divny..
film mi najprv pripadal dost dlhy ale potom uz druha polka ubehla rychlo a v podstate som zistil, ze vo filme nic poriadne nebolo.. nebol som z neho az taky uneseny, ale rad som si ho pozrel.. ukoncili to ako keby to bola nejaka cast z Prison Breaku.. lol..
ale inak 8/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 10 Máj 2008, 3:20 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
no.. dalsi film o ktorom hned po dopozerani je jasne ze bude pokracovanie.. i ked uz aj je ohlasene...
kedze toto je tema o Iron Man tak tu nemusim pisat ziadne ze spojler, ale mozem si spojlerovat kolko chcem...
cize... taka pol hodka filmu bola nudnejsia.. ale potom ked uz poskladal oblek a vyletel s nim, tak uz sa to zacalo.. hlavne ked doletel k tym afgancom ci arabom alebo co boli zac a trosku ich upravil.. dosiel tam a ako by nic.. proste nemali sancu.. hehe
nahanacka so stihackami.. to bola uplne premakana scena.. inak pre mna bolo jasne hned ze ten stary fuzac donasa tie zbrane tym afgancom.. ale az potom ked sa tony vratil a stary bol akysi divny..
film mi najprv pripadal dost dlhy ale potom uz druha polka ubehla rychlo a v podstate som zistil, ze vo filme nic poriadne nebolo.. nebol som z neho az taky uneseny, ale rad som si ho pozrel.. ukoncili to ako keby to bola nejaka cast z Prison Breaku.. lol..
ale inak 8/10 |
stym mozem len suhlasit
este k Robert Downey Jr.... akurat dnes som dotahal hru kde bolo aj video behind the scene filmu a kde hovoril Stan Lee(tvorca najznamesich postav Marvelu aj Iron Mana) ako mu perfektne sedel Robert Downey Jr. do ulohy Tonyho Starka este pred tym ako ho videl v ulohe..co viac, ked uz aj otcovi komixu sa hodil perfektne do tej ulohy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 212 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 10:14 Predmet: |
|
|
Celkom podareny kusok ja ked som dufal v trochu akcnejsiu atmosferu a koniec ma dost prekvpail neviem ci to oblo len verziou ale jakmile povedal ze som IRON MAN hned bol koniec moja verze mala 1:56 tak ak by to bolo ukratene o nieco tak mi dajte pls vedet ci som ho teda videl cely dik
7,5/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 10 Máj 2008, 10:22 Predmet: |
|
|
| ateista napísal: |
Celkom podareny kusok ja ked som dufal v trochu akcnejsiu atmosferu a koniec ma dost prekvpail neviem ci to oblo len verziou ale jakmile povedal ze som IRON MAN hned bol koniec moja verze mala 1:56 tak ak by to bolo ukratene o nieco tak mi dajte pls vedet ci som ho teda videl cely dik
7,5/10 |
to si doma pozeral volaku cam verziu co ...v kine je to supa ked letel...videl si to cele povie ze je iron man a smitec ...ale ako efektne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:08 Predmet: |
|
|
ateista
ano to bol koniec filmu.. povedal ze je to on, z coho som bol prekvapeny... potom uz isli titulky.. proste tvorcovia chceli mat pokracovanie uz pri natacani jednotky ako je vidno |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1364 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 16:46 Predmet: |
|
|
ale vraj je tam nieco po titulkach.. neviem kde som to cital cize by trebalo pockat po titulach ci tam nieco este neukazu..
mno ved nieje to prvykrat co tak vo filme spravili..
skoda ze moja TS verzia bola ukratena o titulky a v kine som na to ZATIAL este nebol - ale iste pojdem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1794
Zaslal: 10 Máj 2008, 17:17 Predmet: |
|
|
Ten film stoji za pozretie v kine. Dufam, ze ked to dakto kuka na PC, tak je vonku aspon DVDSCRNR.
Inak po tych titulkach je tam kratke cameo Samuela Jacksona ako Nicka Furyho, je to dalsi Marvelacky zaporak. Aspon vieme, koho uvidime v dvojke proti Starkovi
| Citácia: |
| http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Fury |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1364 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
nie nieje este dvd screener
a ak uz sa snazis pisat inteligentne, tak pis aspon dobre skratky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|