Prave koncim Gymnazium.
Ak mi moze niekto nejako pomoct, napr nejake info alebo známi v Írsku..Budem velmi vdacny
Haha, to je parada... "viem" ako viem. To ze sa tu nerobia potraty je pravda, ale zakazane kondomy, asi nie.k6 napísal:snad to nebude prilis OT... len chcem poznamenat, ze v irsku si moc neuzijes... je to krajina prudkych katolikov, viem ze tam napriklad nedostat kondomy a podobne
Asi by sa par ludom zislo trochu sledovat co sa naokolo deje. Viza do Irska??? Welcome to 2007.pHysIQ napísal:spanoo13 mas uz vybavene viza? Lebo som pocul ze je dost velky problem ich zohnat ked mas skoncene len gymko a neides na vysku ale rovno do zahranicia.
ty si ma teraz zabil chlape...pHysIQ napísal:spanoo13 mas uz vybavene viza? Lebo som pocul ze je dost velky problem ich zohnat ked mas skoncene len gymko a neides na vysku ale rovno do zahranicia.
nato si jak prisiel? ja ked som tam bol tak som nenasiel jedneho zleho a to fakt vsetko su to velmi dobry ludia dobrosrdecny len si treba zvyknut na ten ich priserny prizvuk a ten irsky palecGeeKoon napísal: Irov nema skoro nikto rad, ale to je iba otazka zvyku...podla mna sa normalny najst daju, len som takeho este nenasiel
EQ
To sa hodi...sundevil napísal:mozno pomoze:
http://muska.blog.sme.sk/c/17089/Praca- ... Irsku.html
takze myslis ze by som mal stavit na svoju PC inteligenciu???miki24686 napísal:z vlastnej skusenosti vacsina Irov vie o pc velke h++++ale to su normalni smrtelnici, ludia v IT firmach toho budu vediet asi trosku viac.. a cim ich ohuris? tym istym cim by si ohuril ludi vsade na svete, nie?