|
|
|
| Obavate sa hrozby globalneho konfliktu v suvislosti so situaciou na Blizkom vychode? |
| Ano, zacina to byt vazne |
|
51% |
[ 58 ] |
| Nie, melu sa tam uz roky |
|
41% |
[ 46 ] |
| Neviem/Nezaujima ma to |
|
7% |
[ 8 ] |
|
| Celkom hlasov : 112 |
|
| Autor |
Správa |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3594 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 16 Júl 2006, 22:58 Predmet: |
|
|
konflikt arabi-zidia je stara znama vec, ale treba sa aj pozriet na pozadie celej veci.. ako je mozne ze tak maly stat ako Izrael dokaze za takych podmienok stale fungovat, bez vacsich problemov a kritiky zo strany ostanych vyspelych "demokratickych" statov, ze ma neustalu financnu aj materialnu podporu zapadu? Viac ako samotny konflikt arabi-zidia ma sere, ze zidia dokazu fungovat len vdaka zneuzivania a parazitovania na vsetkych vyspelych (bielych) narodoch do ktorych sa votreli. Ze dovolime aby ako monopolni vlastnici masmedii vymyvali desatrocia ludom mozgy, aby si v cele financnych institucii mocou penazi presadzovali svoje ciele, zaujmy.. nazvyte si to sikovnost ak chcete.. viackrat tato "sikovnost" skoncila pogromami.. naposledy "holocaustom".. ale zidia sa nikdy nepoucia, oni ini byt ani nemozu, funguju na tomto principe uz tisicrocia, naopak znovu zneuziju aj toto, vyvolavaju v ludoch lutost k nim a pocit viny.. neustalim omielanim svojho "holocaustu"a pod.. v takto zmanipulovanom prostredi lahsie presadia svoje ciele - totalne ovladnutie sveta alebo inak New World Order..
Pokial nenastane zvrat a ocistenie od tohto zidovskeho (ak chcete sionistickeho) vplivu vo vnutry nasich narodov (hlavne USA a zapad, ale uz aj slovanske narody), dovtedy si budu robit co chcu..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 16:16 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
konflikt arabi-zidia je stara znama vec, ale treba sa aj pozriet na pozadie celej veci.. ako je mozne ze tak maly stat ako Izrael dokaze za takych podmienok stale fungovat, bez vacsich problemov a kritiky zo strany ostanych vyspelych "demokratickych" statov, ze ma neustalu financnu aj materialnu podporu zapadu? Viac ako samotny konflikt arabi-zidia ma sere, ze zidia dokazu fungovat len vdaka zneuzivania a parazitovania na vsetkych vyspelych (bielych) narodoch do ktorych sa votreli. Ze dovolime aby ako monopolni vlastnici masmedii vymyvali desatrocia ludom mozgy, aby si v cele financnych institucii mocou penazi presadzovali svoje ciele, zaujmy.. nazvyte si to sikovnost ak chcete.. viackrat tato "sikovnost" skoncila pogromami.. naposledy "holocaustom".. ale zidia sa nikdy nepoucia, oni ini byt ani nemozu, funguju na tomto principe uz tisicrocia, naopak znovu zneuziju aj toto, vyvolavaju v ludoch lutost k nim a pocit viny.. neustalim omielanim svojho "holocaustu"a pod.. v takto zmanipulovanom prostredi lahsie presadia svoje ciele - totalne ovladnutie sveta alebo inak New World Order..
Pokial nenastane zvrat a ocistenie od tohto zidovskeho (ak chcete sionistickeho) vplivu vo vnutry nasich narodov (hlavne USA a zapad, ale uz aj slovanske narody), dovtedy si budu robit co chcu..  |
Pockaj pockaj co dotoho tahas slovanske narody co stym my mame ? .. to je ich konflikt, oni zacali vojnu medzi sebou..pises ze ovladnu svet ze vytvoria new world order ...hm zaujimave jak keby som cital slova Hitlera..hahahh..dalsia vec zidov je tu dost vela mas pravdu ale ne zas tak vela aby ovladli svet jak oni mozu ovladnut svet prosim ta...hhh ,, pre slovensko je priorita aby sme nestratili ani kusok juznej zeme,, ked vies co tym chcem povedat..tak si myslim ze vojna Izrael je mi uplne ukradnuta,,, melu sa tam uz roky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 17 Júl 2006, 17:03 Predmet: |
|
|
| Toxikoman napísal: |
Pockaj pockaj co dotoho tahas slovanske narody co stym my mame ? .. to je ich konflikt, oni zacali vojnu medzi sebou..pises ze ovladnu svet ze vytvoria new world order ...hm zaujimave jak keby som cital slova Hitlera..hahahh..dalsia vec zidov je tu dost vela mas pravdu ale ne zas tak vela aby ovladli svet jak oni mozu ovladnut svet prosim ta...hhh ,, pre slovensko je priorita aby sme nestratili ani kusok juznej zeme,, ked vies co tym chcem povedat..tak si myslim ze vojna Izrael je mi uplne ukradnuta,,, melu sa tam uz roky  |
ked ich nie je tak vela ako mozu ovladat taku velku krajinu ako USA?
to si myslel vazne, ze je pre nas vacsou prioritou bojovat proti neexistujucemu nepriatelovi, ktory nam chce "ukradnut" juh ako zaoberat sa konfliktom, ktory moze nastrbit celostvetovy mier? ja len zasnem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuler13 Light Expert

Stav:  Založený: 12.07.2006 Príspevky: 46
Zaslal: 17 Júl 2006, 19:50 Predmet: |
|
|
mestermind ostal si verny svojmu nicku...suhlasim s tebou |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 20:53 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| Prezident Putin a čínský prezident Hu opakovaně varovali americké vojenské vůdce, pokud by dovolili Izraeli nějaký takový a nebo podobný strategický plán, že by z jejich strany došlo realizací tvrdých odvetných akcí jak proti Izraeli tak i jeho spojencům (vlastně spojenci), kterým je v současné době pouze USA, jež beztak již několik posledních let vede s Izraelem tichou zpravodajskou válku jak bylo naznačeno v úvodu této reportáže. |
| Citácia: |
NATO (Organizácia Severoatlantickej zmluvy) stelesňuje transatlantickú
väzbu, ktorá spája Európu a Severnú Ameriku do jedinečnej obrannej a
bezpečnostnej aliancie. |
Sli by sme branit amikov, nie??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZenniX Medium Star

Stav:  Založený: 12.12.2005 Príspevky: 350 Bydlisko: stolicka pred PC Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 22:48 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Sli by sme branit amikov, nie??  |
nikdy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5065 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 23:00 Predmet: |
|
|
| Co moze byt v tejto suvislosti idealnejsim dokazom realneho rizika ohrozenia svetoveho mieru, ako otvorene varovania smerom k USA zo strany lidrov Ruska a Ciny? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 23:12 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Co moze byt v tejto suvislosti idealnejsim dokazom realneho rizika ohrozenia svetoveho mieru, ako otvorene varovania smerom k USA zo strany lidrov Ruska a Ciny? |
Tak tak, treba zacat nosit kompoty do pivnice, vojna je zadverami. Podla nostradama potrva 50 rokov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5065 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 23:18 Predmet: |
|
|
Tak tak, treba zacat nosit kompoty do pivnice, vojna je zadverami. Podla nostradama potrva 50 rokov  |
Jake pivnice? Jake kompoty? Sak slovac ide branit amikov (vid. tvoj prispevok vyssie)...
Teraz trosicku vaznejsie, riziko/hrozba ohrozenia svetoveho mieru hned neznamena WW3.
PS: Ze pozdravujem Nostradama. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2528
Zaslal: 18 Júl 2006, 9:14 Predmet: |
|
|
Ano melu sa tam uz roky mas pravdu, a za tie roky sa Izraelske uzemie odost zavacilo, tipujem ze za par rokov zautocia aj na Syriu a aj tam zaberu vacsiu cast uzemia. Nechapem ako to moze byt niekomu jedno, chlapce vsak tam umieraju ludia civilsti, sa schyluje k vojne a tebe je to jedno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

|
Zaslal: 18 Júl 2006, 13:11 Predmet: |
|
|
Dnes som akurat pocul v radii, ze 22 slovakov poziadalo o evakuláciu z Libanonu.. Asi ze sa tam nieco deje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 18 Júl 2006, 14:46 Predmet: |
|
|
Dnes som akurat pocul v radii, ze 22 slovakov poziadalo o evakuláciu z Libanonu.. Asi ze sa tam nieco deje  |
Ti uz vcera mali priletiet do Prahy, t.j. dnes su uz pravdepodobne vsetci doma. Na evakuaciu vsak udajne cakaju dalsi...
// http://www.ta3.com/?sprava&sprava=9944 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
ked ich nie je tak vela ako mozu ovladat taku velku krajinu ako USA?
to si myslel vazne, ze je pre nas vacsou prioritou bojovat proti neexistujucemu nepriatelovi, ktory nam chce "ukradnut" juh ako zaoberat sa konfliktom, ktory moze nastrbit celostvetovy mier? ja len zasnem... |
Oni USA neovladaju.. keby chceli im tam ebnu tri bomby a budu mat,, oni nemaju ziadnu podradenost v tychto statoch...Akoze neexistujuci nepriatel ??? ten tu stale je a stale sa snazi..len vela ludi ho nevidi..radsej si snimy ruky podava..ze tak mastermind ? ,, zasnes ?? heh co vas tak setkych trapi tato otazka celosvetvy mier ? hehe ,, polka ludi su tu este deti ,,ale maju take argumenty jak 50 rocny alebo aspon sa snazia mat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 18 Júl 2006, 16:58 Predmet: |
|
|
Oni USA neovladaju.. keby chceli im tam ebnu tri bomby a budu mat,, oni nemaju ziadnu podradenost v tychto statoch...Akoze neexistujuci nepriatel ??? ten tu stale je a stale sa snazi..len vela ludi ho nevidi..radsej si snimy ruky podava..ze tak mastermind ? ,, zasnes ?? heh co vas tak setkych trapi tato otazka celosvetvy mier ? hehe ,, polka ludi su tu este deti ,,ale maju take argumenty jak 50 rocny alebo aspon sa snazia mat...  |
ani neviem co mam na toto odpisat. To myslis vazne, ze chces porovnavat natlak madaronov s tym co sa deje na blizkom vychode? Ak ti to nedoslo tak hrozi, ze sa do konfliktu na blizkom vychode zapoje svetove vojenske velmoci, a co je horsie budu stat na opacnych stranach. USA sa postavi za izrael. Ved ako inak, biely dom je uz davno uzemim Izraela. Na druhej strane Cina a Rusko. Nehovoriac o tom, ze tuto zmatocnu situaciu bude urcite chciet vyuzit Severna Korea, a "dostat" z toho co najviac.
Ak si aj po tomto myslis, ze otazka celosvetoveho mieru je menej dolezita ako otazka, ci nam opity Duray vo svojich tajnych snoch zoberie Komarno, tak je mi ta uprimne luto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

|
Zaslal: 18 Júl 2006, 17:06 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
ani neviem co mam na toto odpisat. To myslis vazne, ze chces porovnavat natlak madaronov s tym co sa deje na blizkom vychode? Ak ti to nedoslo tak hrozi, ze sa do konfliktu na blizkom vychode zapoje svetove vojenske velmoci, a co je horsie budu stat na opacnych stranach. USA sa postavi za izrael. Ved ako inak, biely dom je uz davno uzemim Izraela. Na druhej strane Cina a Rusko. Nehovoriac o tom, ze tuto zmatocnu situaciu bude urcite chciet vyuzit Severna Korea, a "dostat" z toho co najviac.
Ak si aj po tomto myslis, ze otazka celosvetoveho mieru je menej dolezita ako otazka, ci nam opity Duray vo svojich tajnych snoch zoberie Komarno, tak je mi ta uprimne luto. |
Paci sa mi jak si teraz odpisal..suhlasim stebou...lenze ja som prve odpisal na toho tipka ze kyda na zidov...videl som ze je skinhead aspon podla nazorov sak si to precitaj jeho prispevok...tak som ho chcel len usmernit ze nech radsej kiluje tych juznych ***.. lebo pre mna je priorita svk a ne ziadnych zidakov..preto ma to nezaujima...A rozhodne si myslim ze slovensko urcite do toho nebude zasahovat i ked je tu NATO a podobne ***...tak neviem ale my to mozno len minimalne ovplivnime tak to ani ty doma pred kompom neucitis ,, vojnu za sebou nemas...tak sa nemas coho bat.. Kazdy ma na to svoj nazor.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|