nj ja viem.. to je pravda.. ale pripada mi to ako normal wrestling...
a k tomu Dirty sanchez.. som to kukal cele (original) a to nie je o zabave ako takej ale o nechutnosti.. akoze rad kukam taketo veci.. ale na jackass sa to nechyta
kukali ste niekto Steve-O.. cisto len o Steev-O vi.. su tam jeho zaciatky a naj extremy... respect...
Šu-Do napísal:nj ja viem.. to je pravda.. ale pripada mi to ako normal wrestling...
a k tomu Dirty sanchez.. som to kukal cele (original) a to nie je o zabave ako takej ale o nechutnosti.. akoze rad kukam taketo veci.. ale na jackass sa to nechyta
kukali ste niekto Steve-O.. cisto len o Steev-O vi.. su tam jeho zaciatky a naj extremy... respect...
normal wrestling?? .............uz si videl volakedy wrestling?? tam sa ludia zvycajne vzajomne mlata.......ale toto bola jednostranna zalezitost
nedal im sancu............pontiusa spacifikoval hned a steve-o ten dostal na papulu potom :D
El Bastardo napísal:normal wrestling?? .............uz si videl volakedy wrestling?? tam sa ludia zvycajne vzajomne mlata.......ale toto bola jednostranna zalezitost
nedal im sancu............pontiusa spacifikoval hned a steve-o ten dostal na papulu potom :D
Skoda ze profesional to vie spravit tak aby to vyzeralo reálne... To hovado vedelo ako má skočit , kde má skočit , ako ho má hodit aby ich to moc nebolelo a neubližil im...
Jakass je ohromna sranda. ako hovorí názov, su to somári, ale strasne srandovní.
najväčší humusák je Stevie-O ta zmrzlina z jednotky bol total hnus. no ale najvecsi grc jednoznacne to konske sperma z dvojky...
Matej18 napísal:podobné veci robil aj kenny rogers pozrite si jeho videjá na youtube hh to je skoro to isté ale na jackass to nemá alejeto fun
presneee kenny rogers je super.brutal pitchoviny vystraja.som sa nasmial
dobry je aj rusky jackass ze fuck the system ale casto sa opakuju.jackass je proste klasa
Sepiroth napísal:Jakass je ohromna sranda. ako hovorí názov, su to somári, ale strasne srandovní.
najväčší humusák je Stevie-O ta zmrzlina z jednotky bol total hnus. no ale najvecsi grc jednoznacne to konske sperma z dvojky...
ten sneh nejedol on ale EHREN MCGHEHEY
a tie sperma pil CHRIS PONTIUS
neviem ci to tu niekto pisal ale to s tym autickom co si dal do kondomu a potom do zadku....a isiel s tim na rengen a doktory:''co tam roby to auticko''
Vlado6230 napísal:Jakass je super. A vy ste nevideli nahodou su aj daky Trapny chalani z ceska a myslim ze aj slovaci co sa ich pokusaju napodobnit
jj...slovaci su este celkom pozeratelny ale od cechov som videl video no stoji to za h***o...su aj rusi ale oni su uz iny kaliber videl som od rusov film....vodka na ex (to bolo aj na youtube),holi behali po meste atd...