JACKASS - čo vy nato?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mambo55
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

JACKASS - čo vy nato?

Príspevok od používateľa mambo55 »

neviem či viete, ale určite... poznáte zopar ľudí od MTv Jackass? už ste niekedy skúšali niečo podobné :? rad by som počul váš názor? :P

//co my na co!?!?!?! co to je za nazov temy!? kua decka sak rozmyslajte kym daco napisete...
edited by deblasco
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

raz som sa pustil skejtom dole kopcom do rieky (v zime). bola to stávka. (niečo ako tvoj skok do bazénu na očape) :lol:
mambo55
Star
Star

audiotrack napísal:raz som sa pustil skejtom dole kopcom do rieky (v zime). bola to stávka. (niečo ako tvoj skok do bazénu na očape) :lol:
napriklad, alebo to je jedno...
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

no jo robili sme taketo phicoviny kedysis ale tie casy uz presli :) najlepsi jackas bolo toto: kamos vyliezol na budovu vysoku 10m a pod nim bolo policajne auto a chcel ho ostat :lol: tak zacal a fizli akurat isli von a on sa zlakol smykol sa a jeeeeb dole spadol do cerstvo nahrabanej travy mal statsie inac by sa zabil :o rychlo sa postavil a utekal pred fizlami :lol: mal som to aj niekde natocene ale no ehm :) a moj osobny najvacsi jackas bolo toto: na sk8e som chcel sledjdnut asi 4m schody v strede bola tyc..tak som sa rozbehol vyskocil som dal som boardslide ale som urobil co som nemal zlakol som sa a spadol som na papulu na schody vytkol som si kotnik rozbil nos a cely som bol doskrabany :) neskusjate to ked si nieste isty ci neico taketo date
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

no..keby ste boli v MT :D Viete my máme takú sektu(že Xclan)..a robíme také debiliny...SKORO holí sa hádžeme do ihličia...potkýname sa(schválne) pred ľuďmi...A to najlepšie: Jeden ide popredu a robí sa akože telefonuje> +další traja sa rozbehnú a dokopú ho na zemi :roll: Super efekt(hlavne na peších zónach a námestiach).Len dajte pozor aby to ľudia okolo nebrali moc vážne
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

ked som mal 10 tak sme boli s kamaratmy uplny fanatici do tych blaznov dokonca sme robily podobe pi****ny a vsetko zme si nahravaly (boli sme blazni) dokonca sme si chcely kupit taky ten velky nakupny kosik a spustit sa dole kopcom. ale po case nas to preslo a teraz ked si pustime tie kazety co sme natocily smejeme sa aky sme boly debily :smt044
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

sacek napísal:no jo robili sme taketo phicoviny kedysis ale tie casy uz presli :) najlepsi jackas bolo toto: kamos vyliezol na budovu vysoku 10m a pod nim bolo policajne auto a chcel ho ostat :lol: tak zacal a fizli akurat isli von a on sa zlakol smykol sa a jeeeeb dole spadol do cerstvo nahrabanej travy mal statsie inac by sa zabil :o rychlo sa postavil a utekal pred fizlami :lol: mal som to aj niekde natocene ale no ehm :)
...a potom ju svist zabalil do folie...
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

no v mladosti to je sranda a ja som bol za kazdu srandu :D 4 na malych sankach a napikovat to rovno do plota, alebo hadzat sipky a male noze do nohy atd. Niekedy to aj fakt bolelo, ale sme s tym skoncil. Az take srandy sme nerobili ako v MTv jackass. Ked budu starsi tak sa mozno ani nepohnu, lebo vsetko ich bude boliet. :?
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Jackas = šialenstvo-choromyselnosť
Je normálny človek, ktorý si sám ublíži len preto aby tím pobavil ostatných ľudí?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

jj, sem tam ich pozeram, su celkom fajn a tie ich vymyslanie je najlepsie :D
mambo55
Star
Star

audiotrack napísal:raz som sa pustil skejtom dole kopcom do rieky (v zime). bola to stávka. (niečo ako tvoj skok do bazénu na očape) :lol:
inak to stavka nebola... oni sa spytali ci by som skocil do bazena a ja ze v poho :D
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

no jo...su to haluzáci...niekedy to preháňajú.....občas som si ich pozrel...ale na druhej strane netreba brať život až tak vážne, aj tak z neho nevyviazneš živý :roll:
trion
Star
Star

jannndo napísal:no jo...su to haluzáci...niekedy to preháňajú.....občas som si ich pozrel...ale na druhej strane netreba brať život až tak vážne, aj tak z neho nevyviazneš živý :roll:
jasne, ze clovek musi zomriet, ale ja radsej sa chcem dozit dlhsieho veku teda neskor, ako skor. :) :wink:
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Jackass by som nenazyval sialenstvom ani nicim podobnym, sak maju za sebou team lekarov a "stunt supervisorov"

Za chore a sialene povazujem Dirty Sanchez, chodi to tiez na MTV, hento je vazne pre decka nevhodne.
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

niekde som nedavno pocul, ze niekto z nich zomrel, lebo do seba napchal kilo soli... to mi az take srandovne nepride... :?
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

peter9cipa napísal:jasne, ze clovek musi zomriet, ale ja radsej sa chcem dozit dlhsieho veku teda neskor, ako skor. :) :wink:
mas recht....urcite bz som nechcel yomriet vlastnou hlupostou.....teda koniec koncov vzdy zomierame následkom vlastných činov ... uz len tym ze dychame kyslik si skodime
.....
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Akoze to su riadni k*k*t*. Ved toto bvy normalny clovek nerobil :?
Priviazete si o ch*** raketu? Alebo si pripevnite spodare o strom a skocite aby ste si natrhli rit???
Mozno to je sranda, ked sa na to pozeram, ale urcite by som to neskusal...
Pretoze je rozdiel medzi zabavou a sebatryznenim :shock:
trion
Star
Star

will.i.am napísal:Akoze to su riadni k*k*t*. Ved toto bvy normalny clovek nerobil :?
Priviazete si o ch*** raketu? Alebo si pripevnite spodare o strom a skocite aby ste si natrhli rit???
Mozno to je sranda, ked sa na to pozeram, ale urcite by som to neskusal...
Pretoze je rozdiel medzi zabavou a sebatryznenim :shock:
toto zo stromu :hehe: :hehe:
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Sú to blázni. :lol:
Niektoré veci boli fakt sranda, ale všetko s mierou. :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

cvoci nad cvokov...najhnusnejsie co som od nich videl bolo ked shrac zobral dazdovku, vcucol ju cez nos a vyplul skoro sa zadusil dilinko..cely cerveny bol a vyzeral ze mu neni vsetko jedno...:D:D:D
Napísať odpoveď