|
|
|
| Autor |
Správa |
marcus-16 Medium Star

Stav:  Založený: 30.03.2006 Príspevky: 386
Zaslal: 22 Jan 2007, 11:58 Predmet: Jačmeň na oku! |
|
|
takze problem je takyto..uz dost dlho sa trapim s jacmenom, urobilo sa mi to este v novembri..použivam uz druhy typ masticky a ocna povedala, ze prinajhorsom sa to da vybrat chirurgicky(uz nieje zapaleny, len tam je stale taka hrcka pod okom)..no a toho sa troska boji..ma s tym niekto skusenosti?ako dlho sa to lieci a pod.. ..alebo ako sa toho da zbavit aj bez zakroku??poradte..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 16:32 Predmet: |
|
|
| praveze sa neboj, ak ti bude radit operaciu tak chod do toho a ak mas moznost daj si to robit v bystrici, cely skur...ny zivot chodim koli ociam po nemocniciach takze mam prehlad co kde a ako na druhej strane ak zaberaju lieciva tak najprv ich vyuzivaj, operacia je az posledna moznost ale najlepsia je to rychlovka a mozno nebudes ani hospital |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 16:48 Predmet: |
|
|
aj ja som mal, dáko to mastička nezaberala na to ale časom zmizlo.... tak radšej na zákrok, ja sa doteraz neviem odhodlať ísť aby mi vybrali cysty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2121 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 18:41 Predmet: |
|
|
No mne spadol pre zmenu do oka (nie do bulvy) úlomok zo strniska pri holení . Po pár nešikovných pokusoch ho vybrať sa dostal niekam dozadu oka. Zo začiatku to solídne svrbelo, postupom času to svbenie stlmilo. Najviac sa bojím, aby sa to tam nejako nezakorenilo a nezačalo žiť . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 263 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 19:32 Predmet: |
|
|
| moja mama bola na zakroku uz 2x a robia to pri lokalnom umrtveni a zahojilo sa to do druheho dna a vrai ze keby sa jej to znova stalo bez rozmyslania by sla zas.lepsie ako sa s tym pomocou mastiicek trapit dlhy cas........tak go on |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 22 Jan 2007, 20:00 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
No mne spadol pre zmenu do oka (nie do bulvy) úlomok zo strniska pri holení . Po pár nešikovných pokusoch ho vybrať sa dostal niekam dozadu oka. Zo začiatku to solídne svrbelo, postupom času to svbenie stlmilo. Najviac sa bojím, aby sa to tam nejako nezakorenilo a nezačalo žiť . |
hej to byva neprijemne ale inak samo sa ti to odtial nedostane a ak mas fest zacervenane oko chod cim skor lebo ked sa zapali a napadne ti to rohovku nie je to sranda, vyberaju to rychlo lokalne umrtvi kvapkami a ihlou vyspara,mozno neprijemne ale co uz, zdravie prvorade |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 20:10 Predmet: |
|
|
Moja mam vravieva, že jačmeň dostane len ten, kto naňho verí.. Ja som raz mal niečo, neviem, či to bol jačmeň, či čo taka hrčka pod viečkom a mrte neprijemne to bolo pri žmurkani, no po nejakých troch dňoch mi to same zmizlo.. tak neviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 23 Jan 2007, 11:02 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Moja mam vravieva, že jačmeň dostane len ten, kto naňho verí.. Ja som raz mal niečo, neviem, či to bol jačmeň, či čo taka hrčka pod viečkom a mrte neprijemne to bolo pri žmurkani, no po nejakých troch dňoch mi to same zmizlo.. tak neviem  |
tak musis verit aj v to uzdravenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2121 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 24 Jan 2007, 0:04 Predmet: |
|
|
| peterkozel napísal: |
| hej to byva neprijemne ale inak samo sa ti to odtial nedostane a ak mas fest zacervenane oko chod cim skor lebo ked sa zapali a napadne ti to rohovku nie je to sranda, vyberaju to rychlo lokalne umrtvi kvapkami a ihlou vyspara,mozno neprijemne ale co uz, zdravie prvorade |
Čiže až nebol a nie je je žiadny zápal, možem žiť v domnení, že sa mi to to odtiadiaľ akosi samo dostalo (povedzme počas spánku, keď slzia oči a tvoria sa mrachty)? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Jan 2007, 8:49 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Čiže až nebol a nie je je žiadny zápal, možem žiť v domnení, že sa mi to to odtiadiaľ akosi samo dostalo (povedzme počas spánku, keď slzia oči a tvoria sa mrachty)? |
tak ja neviem, jedna vec je ked tam mas len nieco spadnute a druha ked to mas zapychnute v bulve oka a to sa ti len tak samovolne von nedostane, ale to mavaju vacsinou ludia co robia so sustruhom alebo s bruskou a odleti im spona, je to brutal a hlavne ked ti to preleti rohovkou |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|