Na to jedine sa teraz spominam. Neviem si vobec predstavit presedlavat na iny system ako gentoo. Mam s nim najlepsie skusenosti a dnes som sa rozpraval s dvoma sysadminmi a ti si nevedia predstavit inu distribuciu na serveri/desktopy nez gentoo. Drzim palce. Go, Gentoo, Go!mr.fritz napísal:neboj, budme optimisti, je to len docasna nezhoda vyvojarov.
k otazke: GENTOO
Jaký používáte Linux?
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jednoznačne gentoo
Ja som po 2 rokoch presiel z gentoo na arch. Mam rad aktualny system (aktualizujem kazdy den) a prestalo ma bavit stale cakat, kym sa skonci kompilacia. S archom sa mi pracuju rovnako dobre ako s gentoo, len tam odpadlo to vecne kompilovanieq-parser napísal:Na to jedine sa teraz spominam. Neviem si vobec predstavit presedlavat na iny system ako gentoo. Mam s nim najlepsie skusenosti a dnes som sa rozpraval s dvoma sysadminmi a ti si nevedia predstavit inu distribuciu na serveri/desktopy nez gentoo. Drzim palce. Go, Gentoo, Go!
to potom viac casu stravis systemom ako realnou pracou. hracicka:)romano napísal:Ja som po 2 rokoch presiel z gentoo na arch. Mam rad aktualny system (aktualizujem kazdy den)
Zase tak vela casu to nezaberie. Cela aktualizacia spociva v napisani prikazuZa 10s vidim co je nove, odsuhlasim a vsetko sa automaticky stiahne a nainstaluje.
Kód: Vybrať všetko
pacman -Syu...
najprv ubuntu teraz kubuntu 6.10
-
GunZ
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
>> Ubuntu (Gnome)cislo5 napísal:skuste poradit uz mi lezie na nervy MicroS.. a jeho vycackane produktyzdieranie normalnych ludi
nie som laik do kompov ale rad by som poradil co na zaciatok najviac vyhovuje
Joj a taka mala poznamka pouzivam notbook takze tam by som to potreboval dik za radu
KDE poznam ale neluby sa