Jan Slota

Diskusie na politické témy...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ako som niekde cital:
Niekto KRADNE
Niekto KLAME
Niekto PIJE

:lol: mozete si vybrat ja si vyberam tretiu moznost -najviac sa hodi na mna- :lol:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

vendo napísal:ako som niekde cital:
Niekto KRADNE
Niekto KLAME
Niekto PIJE

:lol: mozete si vybrat ja si vyberam tretiu moznost -najviac sa hodi na mna- :lol:
Milujem porovnania v style...nie je to zle, pretoze je aj horsie...resp. vyberte si mensie zlo. Osobne proti tomu nic nemam, ze si niekto vypije...ale nech si to aspon neospravedlnuje, takymito prirovnaniami.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:Milujem porovnania v style...nie je to zle, pretoze je aj horsie...resp. vyberte si mensie zlo. Osobne proti tomu nic nemam, ze si niekto vypije...ale nech si to aspon neospravedlnuje, takymito prirovnaniami.
a co potom ospravedlni tych co nam to tu rozkradli?? tych co nam zarucovali 2nasobne platy??
nebudte smiesni ved slotu takto naschval sleduju aby ho mohli "zosmiesnit" co sa im aj dari ale naopak niekto iny spravi nieco a zahadne sa to snazia vsetci "ututlat" len aby sa to niekto nadozvedel :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:a co potom ospravedlni tych co nam to tu rozkradli?? tych co nam zarucovali 2nasobne platy??
A co by ich akoze malo ospravedlnovat?...nic :!:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

POiNTER napísal:A co by ich akoze malo ospravedlnovat?...nic :!:
:lol: :lol: haha tak potom preco tu kydate na Slotu?? si zalozte 150 topikov o kazdom jednom poslancovi a mozete kydat na kazdeho proste sa mi nepaci, ze vacsinou na Slotu kyda kazdy stale, a na inych a horsich sa zabuda az moc skoro :!: proste im to prejde ale do Slotu sa rype este 10mesiacov "po tom"
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal::lol: :lol: haha tak potom preco tu kydate na Slotu?? si zalozte 150 topikov o kazdom jednom poslancovi a mozete kydat na kazdeho proste sa mi nepaci, ze vacsinou na Slotu kyda kazdy stale, a na inych a horsich sa zabuda az moc skoro :!: proste im to prejde ale do Slotu sa rype este 10mesiacov "po tom"
Ukaz mi kde na neho ja kydam? Mne sa na nom nepaci len to, ze obhajuje alkohol, takym sposobom akym to robi... keby bol chlap tak povie: Ano alkohol je droga, ktoru ja mam velmi rad a mam v <>, kto si co mysli (alebo nieco podobne)... a nemal by som proti nemu nic. Ale on zadrie ze aj kristus pil vino... :lol:
A ked chces, kludne zaloz 150 tem aj s ostatnymi poslancami :wink:
odpor14
Light Star
Light Star

Re: v krčme sa obyčajne chodi chlastať

Príspevok od používateľa odpor14 »

Martin44 napísal:Mno ale ide o to ze POLITIK MA MAT svoju uroven teraz nejde kto koho vyprovokoval.Chapes? Ved Politik snad sa aj reprezentuje v zahranici a keby naaahodou vyhrali volby tak by sa to roznieslo po celej europe a o to ide...
Volte si aj pannu mariu ale treba pouvazovat nad tym co to bude mat dopad na Slovensko.
Uroven ale on ma uroven no bol opity kedze bol v krcme ...a on vlastne vyjadril svoj nazor a kedze bol dost opity tak pouzil aj tie "krajsie" slova...
a suhlasim s HOJKOM o tych ostatnych politikoch ...ved minule bolo v Tv ci ode ze nejaky bol opity za volantom a odmietol fukat a myslis ze keby vyhral volby neslo by to do sveta ako si pisal o Slotovi??
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

joj je debil,ze vystupuje ochlastany a robi p.c.... ale si myslim ze s tymi madarmi a buze**** ma pravdu, Co chceme aby sme zase zili v Uhorsku :lol: alebo aby sa tu premavali teplosi, ved to registrovane partnerstvo ved to sa mi zda postavene na hlavu.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Precitajte si to v pohode clanok...

Kód: Vybrať všetko

http://www.aktuality.sk/spravy/domace/slota-odstupi-z-funkcie-predsedu-sns-ak-bude-smk-sucastou-buducej-vlady
Slota ma pravdu :!:
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

volim SNS jednoznacne :) , madarov nechcem vo vlade...
YurY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YurY »

Keby len vo vlade
kvoco
VIP
VIP

YurY napísal:Keby len vo vlade
tak tak...vsade sa j*bu
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Jezisi ako keby ste sa vy nikdy neopili a nespravili nejaky trapas. Mozno si to clovek ako on nemoze dovolit, ale ked on nevyzene Madarov tak uz nikto a nikdy.

Iba ak ja, ale ja do Politiky nevstupim. :twisted:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

racej madarov ako slotu..
kvoco
VIP
VIP

m3thod-man napísal:racej madarov ako slotu..
teraz si sa prezradil...MADAR ****** :twisted:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kvoco napísal:teraz si sa prezradil...MADAR ****** :twisted:
Nie som madar,byvam dokonca v ziline.Ale ked porovnam Bugara so Slotom tak Slota nesiaha Bugarovy ani po clenky.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

m3thod-man, to je bohuzial pravda, tiez tvrdim, ze Bela je prikladom takmer idealneho politika. Avsak, toto predsa nemoze byt ospravedlnenie na to, aby Slovak volil radsej SMK, ktore haji v prvom rade zaujmy madarskej mensiny preboha. Na druhej strane, SNS by potrebovalo komplet nove vedenie, aby sa narodna politika zacala robit konecne kultivovanejsim sposobom.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tomasito sak ja nehovorim ze budem volit SMK.Ja som to mylel ciste hypoteticky keby som si mal vyberat medzi Bugarom a Slotom.Bugar je pan politik.Mam rad jeho vystupovanie.Neuchyluje sa k primitizvom a osocovaniu.V televiznych diskuziach mi vzdy pripada ako keby debatoval s kamaratom.Proste pan politik.Narozdiel od Slotu,ktory si vybudoval svoju celu politicku karieru na madaroch,ciganoch...A jeho vystupovanie netreba ani komentovat.Furt chodi naje*any,cura z balkonov a co ja viem co este.Vytuneloval celu Zilinu a hej volme ho.No spanom bohom.A cele to okolo tych narodnych politickych stran je neake divne.Vid SNS a PSNS.Sak to som len kukal co tam vyvadzaju.Slota to je taky druhy Zirinovsky. :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

m3thod-man, ja som pochopil, ze si to myslel cisto hypoteticky, no napriek tomu si myslim, ze ta hypoteza nebola postavena najstasnejsie- "nemozes" vnimat politika bez ohladu na zaujmy, ktore svojou politikou realne obhajuje. Tolko moj nazor.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Ja volim slotu ,, konecne tu bude poriadok...a jak hovoril ten predtym aj pivo zlacnie :D
Napísať odpoveď