|
| Autor |
Správa |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 818 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 9:17 Predmet: |
|
|
ako som niekde cital:
Niekto KRADNE
Niekto KLAME
Niekto PIJE
mozete si vybrat ja si vyberam tretiu moznost -najviac sa hodi na mna-  |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 347 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 9:37 Predmet: |
|
|
| vendo napísal: |
ako som niekde cital:
Niekto KRADNE
Niekto KLAME
Niekto PIJE
mozete si vybrat ja si vyberam tretiu moznost -najviac sa hodi na mna-  |
Milujem porovnania v style...nie je to zle, pretoze je aj horsie...resp. vyberte si mensie zlo. Osobne proti tomu nic nemam, ze si niekto vypije...ale nech si to aspon neospravedlnuje, takymito prirovnaniami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 818 Bydlisko: www.h@vno.com Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 10:03 Predmet: |
|
|
| POiNTER napísal: |
| Milujem porovnania v style...nie je to zle, pretoze je aj horsie...resp. vyberte si mensie zlo. Osobne proti tomu nic nemam, ze si niekto vypije...ale nech si to aspon neospravedlnuje, takymito prirovnaniami. |
a co potom ospravedlni tych co nam to tu rozkradli?? tych co nam zarucovali 2nasobne platy??
nebudte smiesni ved slotu takto naschval sleduju aby ho mohli "zosmiesnit" co sa im aj dari ale naopak niekto iny spravi nieco a zahadne sa to snazia vsetci "ututlat" len aby sa to niekto nadozvedel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 347 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2006, 11:04 Predmet: |
|
|
| a co potom ospravedlni tych co nam to tu rozkradli?? tych co nam zarucovali 2nasobne platy?? |
A co by ich akoze malo ospravedlnovat?...nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vendo Light Professional

|
Zaslal: 29 Máj 2006, 11:43 Predmet: |
|
|
| POiNTER napísal: |
A co by ich akoze malo ospravedlnovat?...nic  |
haha tak potom preco tu kydate na Slotu?? si zalozte 150 topikov o kazdom jednom poslancovi a mozete kydat na kazdeho proste sa mi nepaci, ze vacsinou na Slotu kyda kazdy stale, a na inych a horsich sa zabuda az moc skoro proste im to prejde ale do Slotu sa rype este 10mesiacov "po tom" |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

|
Zaslal: 29 Máj 2006, 12:05 Predmet: |
|
|
haha tak potom preco tu kydate na Slotu?? si zalozte 150 topikov o kazdom jednom poslancovi a mozete kydat na kazdeho proste sa mi nepaci, ze vacsinou na Slotu kyda kazdy stale, a na inych a horsich sa zabuda az moc skoro proste im to prejde ale do Slotu sa rype este 10mesiacov "po tom" |
Ukaz mi kde na neho ja kydam? Mne sa na nom nepaci len to, ze obhajuje alkohol, takym sposobom akym to robi... keby bol chlap tak povie: Ano alkohol je droga, ktoru ja mam velmi rad a mam v <>, kto si co mysli (alebo nieco podobne)... a nemal by som proti nemu nic. Ale on zadrie ze aj kristus pil vino...
A ked chces, kludne zaloz 150 tem aj s ostatnymi poslancami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 29 Máj 2006, 14:29 Predmet: Re: v krčme sa obyčajne chodi chlastať |
|
|
| Martin44 napísal: |
Mno ale ide o to ze POLITIK MA MAT svoju uroven teraz nejde kto koho vyprovokoval.Chapes? Ved Politik snad sa aj reprezentuje v zahranici a keby naaahodou vyhrali volby tak by sa to roznieslo po celej europe a o to ide...
Volte si aj pannu mariu ale treba pouvazovat nad tym co to bude mat dopad na Slovensko. |
Uroven ale on ma uroven no bol opity kedze bol v krcme ...a on vlastne vyjadril svoj nazor a kedze bol dost opity tak pouzil aj tie "krajsie" slova...
a suhlasim s HOJKOM o tych ostatnych politikoch ...ved minule bolo v Tv ci ode ze nejaky bol opity za volantom a odmietol fukat a myslis ze keby vyhral volby neslo by to do sveta ako si pisal o Slotovi?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
nebel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.10.2005 Príspevky: 326
Zaslal: 31 Máj 2006, 1:07 Predmet: |
|
|
joj je debil,ze vystupuje ochlastany a robi p.c.... ale si myslim ze s tymi madarmi a buze**** ma pravdu, Co chceme aby sme zase zili v Uhorsku alebo aby sa tu premavali teplosi, ved to registrovane partnerstvo ved to sa mi zda postavene na hlavu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 01 Jún 2006, 13:37 Predmet: |
|
|
Precitajte si to v pohode clanok...
| Kód: |
| http://www.aktuality.sk/spravy/domace/slota-odstupi-z-funkcie-predsedu-sns-ak-bude-smk-sucastou-buducej-vlady |
Slota ma pravdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvoco Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.02.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 14:30 Predmet: |
|
|
volim SNS jednoznacne , madarov nechcem vo vlade... |
|
| Návrat hore |
|
 |
YurY Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: Monastery beneath Zniev Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 14:35 Predmet: |
|
|
| Keby len vo vlade |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvoco Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.02.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2006, 14:41 Predmet: |
|
|
| YurY napísal: |
| Keby len vo vlade |
tak tak...vsade sa j*bu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pantagruel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2006 Príspevky: 489
Zaslal: 01 Jún 2006, 17:51 Predmet: |
|
|
Jezisi ako keby ste sa vy nikdy neopili a nespravili nejaky trapas. Mozno si to clovek ako on nemoze dovolit, ale ked on nevyzene Madarov tak uz nikto a nikdy.
Iba ak ja, ale ja do Politiky nevstupim.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 02 Jún 2006, 21:41 Predmet: |
|
|
| racej madarov ako slotu.. |
|