Jan Slota
mam na haku ci si madar. mam na haku, ci by si niekomu dal alebo nedal minusovu karmu keby si mohol. rec bola o inom.Sabo napísal:"uminuskoval by si kazdeho slovaka na fore, ktory by sa voci tvojim bludom ohradil." -hej???
dobre si strelil, nedal by som nikomu minusovu karmu, a na narodnosti mi nezalezi, za to ze som napisal nieco na obranu SMK som madar??? ty inteligent
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ano smrdis a provokujesSabo napísal:Ja akoze smrdim a provokujem. Aspon neurazam ostatnych ludi a neberem im karmu ako male deti.
"je nenormalne, ked da niekto so slovenskou narodnostou prednost madarskej strane pred slovenskymi"
- hej??? ked slovenske strany stoja za kkt... poznam vela ludi, ktory volili SMK a su Slovaci. Chod im to povedat do oci ,ze su nenormalny.
PS : Laskovo sa ked mi berete karmu podpiste a nemusite mi v tych komentoch nadavat.Hovori to nieco o vasej inteligencii.
-
Sabo
Zablokovaný
1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria)
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.
3. Ale ved to je moj nazor. Jasne ,ze by som volil normalne slovensku stranu , len s tejto zumpy co mam volit??? SMER, SNS, KDH, SDKU??? Vsak jedno horsie ako druhe. Same kauzy, kradnutie...
SMK sa mi pacilo na cele s Bugarom. Bugar bol jediny normalny a slusny politk. Keby mam ist volit v buducnosti tak by som nevolil!!!
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.
3. Ale ved to je moj nazor. Jasne ,ze by som volil normalne slovensku stranu , len s tejto zumpy co mam volit??? SMER, SNS, KDH, SDKU??? Vsak jedno horsie ako druhe. Same kauzy, kradnutie...
SMK sa mi pacilo na cele s Bugarom. Bugar bol jediny normalny a slusny politk. Keby mam ist volit v buducnosti tak by som nevolil!!!
Všetky slovenské strany sú žumpy, len maďarská strana je super. A čo máš stále s Bugárom ? Teraz je na čele Csáky, o ktorom si myslím svoje, tak isto ako o Durayovi. Obidvoch vyhnať do Maďarska, na Slovensku nemajú čo robiť.Sabo napísal:1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria)
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.![]()
-
GnK
Light Expert
LOL ako mozete porovnavat ine mensiny z madarmi ? Madarov je skoro 10 percent a ty spominas rusinov ktorych je zanedbatelne mnozstvo (pod 1%).Mustafa napísal:Aké iné menšiny ? Chcú Rusíni (alebo hocijaká iná menšina) autonómiu ? Tú chcú iba Maďari, predsa len, strata Slovenska bola dosť veľkou ranou pre vtedajšie Maďarsko a vyzerá to tak, že sa nespamätali doteraz.
Btw. nie vsetci madari sa chcu osamostatnit, je pravdou ze su aj taky a po neutralite Kosova tu hrozi isty precedens ale urcite nemozete hadzat vsetkych madarov do jedneho vreca.
Nehádžem všetkých Maďarov do jedného vreca, iba väčšinu. Maďar sa so mnou rozpráva po česky, lebo on "nebude hovoriť rečou poddaného národa". Toto sa mi naozaj stalo a normálne to nie je. A takých je kopa, žije na slovensku, ale po slovensky ani necekne.GnK napísal:LOL ako mozete porovnavat ine mensiny z madarmi ? Madarov je skoro 10 percent a ty spominas rusinov ktorych je zanedbatelne mnozstvo (pod 1%).
Btw. nie vsetci madari sa chcu osamostatnit, je pravdou ze su aj taky a po neutralite Kosova tu hrozi isty precedens ale urcite nemozete hadzat vsetkych madarov do jedneho vreca.
-
GnK
Light Expert
Je to dost mozne urcite je takych mnoho a treba riesit madarsku otazku, ale nie formou akou to robi J. Slota. Nikdy som nepovedal, ze madari niesu problem Slovenska.Mustafa napísal:Nehádžem všetkých Maďarov do jedného vreca, iba väčšinu. Maďar sa so mnou rozpráva po česky, lebo on "nebude hovoriť rečou poddaného národa". Toto sa mi naozaj stalo a normálne to nie je. A takých je kopa, žije na slovensku, ale po slovensky ani necekne.