|
|
|
| Autor |
Správa |
Sabo Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2008 Príspevky: 220 Bydlisko: SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 18:08 Predmet: |
|
|
"uminuskoval by si kazdeho slovaka na fore, ktory by sa voci tvojim bludom ohradil." -hej???
dobre si strelil, nedal by som nikomu minusovu karmu, a na narodnosti mi nezalezi, za to ze som napisal nieco na obranu SMK som madar??? ty inteligent |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2654 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 18:15 Predmet: |
|
|
| Sabo napísal: |
| Aspon neurazam ostatnych ludi a neberem im karmu ako male deti |
Lebo ani nemozes
| Ani ja neschvalujem terajsiu politiku SMK ked je tam Csaky. |
A ked tam bol Bugar uz si schvalov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2006 Príspevky: 480 Bydlisko: BA, HPR :) Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 18:18 Predmet: |
|
|
"uminuskoval by si kazdeho slovaka na fore, ktory by sa voci tvojim bludom ohradil." -hej???
dobre si strelil, nedal by som nikomu minusovu karmu, a na narodnosti mi nezalezi, za to ze som napisal nieco na obranu SMK som madar??? ty inteligent |
mam na haku ci si madar. mam na haku, ci by si niekomu dal alebo nedal minusovu karmu keby si mohol. rec bola o inom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sulo34 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 338 Bydlisko: 404 Not found !! Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 20:31 Predmet: |
|
|
Ja akoze smrdim a provokujem. Aspon neurazam ostatnych ludi a neberem im karmu ako male deti.
"je nenormalne, ked da niekto so slovenskou narodnostou prednost madarskej strane pred slovenskymi"
- hej??? ked slovenske strany stoja za kkt... poznam vela ludi, ktory volili SMK a su Slovaci. Chod im to povedat do oci ,ze su nenormalny.
PS : Laskovo sa ked mi berete karmu podpiste a nemusite mi v tych komentoch nadavat. Hovori to nieco o vasej inteligencii. |
ano smrdis a provokujes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Zablokovaný

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
| Citis sa teras lepsie??? Nepoznas ma tak si tie poznamky nechaj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mustafa Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.11.2007 Príspevky: 75 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:23 Predmet: |
|
|
Radšej Maďarov ako Slotu ? No jasne a môžeme rovno vyhlásiť Uhorsko.
Asi vám vcelku nedochádza, kto tu koho stáročia utláčal ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Zablokovaný

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:27 Predmet: |
|
|
To je ako keby vinis terajsich nemcov za 2.sv vojnu.
Ano radsej by som volil SMK ako SNS.
Mne nejde o to co je to za stranu ale co pre Slovensko urobila. Ved Slota a aj Belousovova su nasmiech. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mustafa Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.11.2007 Príspevky: 75 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
Ano radsej by som volil SMK ako SNS.
|
Tak potom asi nie si normálny alebo si slovenský Maďar. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Zablokovaný

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:34 Predmet: |
|
|
1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria)
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.
3. Ale ved to je moj nazor. Jasne ,ze by som volil normalne slovensku stranu , len s tejto zumpy co mam volit??? SMER, SNS, KDH, SDKU??? Vsak jedno horsie ako druhe. Same kauzy, kradnutie...
SMK sa mi pacilo na cele s Bugarom. Bugar bol jediny normalny a slusny politk. Keby mam ist volit v buducnosti tak by som nevolil!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mustafa Light Expert

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria)
2. Som Slovak. Ziadny miesanec.
3. Ale ved to je moj nazor. Jasne ,ze by som volil normalne slovensku stranu , len s tejto zumpy co mam volit??? SMER, SNS, KDH, SDKU??? Vsak jedno horsie ako druhe. Same kauzy, kradnutie...
SMK sa mi pacilo na cele s Bugarom. Bugar bol jediny normalny a slusny politk. Keby mam ist volit v buducnosti tak by som nevolil!!! |
Všetky slovenské strany sú žumpy, len maďarská strana je super. A čo máš stále s Bugárom ? Teraz je na čele Csáky, o ktorom si myslím svoje, tak isto ako o Durayovi. Obidvoch vyhnať do Maďarska, na Slovensku nemajú čo robiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Zablokovaný

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:42 Predmet: |
|
|
To ,ze madarska je super som nepovedal. Na cele s Bugarom bola ok. Ale urcite lepsie ako SNS. Moj nazor. A k tej tvojej poslednej vete. Na inom fore by si mal za to uz basu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mustafa Light Expert

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:44 Predmet: |
|
|
A k tej tvojej poslednej vete. Na inom fore by si mal za to uz basu.  |
Na inom fóre ? Akú má koncovku - .hu ? Je to pravda a stojím si za tým, nemajú tu čo robiť. Robia len zlú krv. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Zablokovaný

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:46 Predmet: |
|
|
Boze vsade pleties Madarov. Ako keby nas maju zjest. To co si ty napisal ,moze potom pouzit kazdy proti hoci akym mensinam. To chces aby vsetky mensiny a ich politici vypadli zo SR??? Potom to mozu urobit ostatne republiky nam.
SNS a SMK tu rozduchava problem ,ktory ani neexistuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mustafa Light Expert

|
Zaslal: 28 Máj 2008, 21:50 Predmet: |
|
|
| Aké iné menšiny ? Chcú Rusíni (alebo hocijaká iná menšina) autonómiu ? Tú chcú iba Maďari, predsa len, strata Slovenska bola dosť veľkou ranou pre vtedajšie Maďarsko a vyzerá to tak, že sa nespamätali doteraz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2654 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
| 1. Som normalny (aspon o mne tak hovoria) |
No neviem ci toto nemalo ist nahodov do vtipov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|