|
|
|
| Autor |
Správa |
GnK Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2008 Príspevky: 16 Bydlisko: Bytča Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 14:16 Predmet: |
|
|
No ja by som to povedal aj bez toho "tvrdi Las"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Taado Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2008 Príspevky: 33
Zaslal: 24 Júl 2008, 14:49 Predmet: |
|
|
slota moj clovek.... uz tolko povystrajal ale sak sranda musi byt..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 988 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 21:15 Predmet: |
|
|
| Taado napísal: |
kazdy ma svoje dovody pre odovzdanie hlasu a sympatie.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1373
Zaslal: 24 Júl 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
| Taado napísal: |
nic v zlom , ale podla mna je slota najvacsi kreten v politike. je to svina zakerna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus87 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 99 Bydlisko: do toho ťa je ... Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2008, 22:04 Predmet: |
|
|
| kubodinho napísal: |
| nic v zlom , ale podla mna je slota najvacsi kreten v politike. je to svina zakerna. |
Suhlasim s Taadom povystrajal toho, nakecal toho aj sme sa zasmiali ...
Ma môj obdiv ten človek aky je taky je ale páči sa mi ten prístup čo na srdci to na jazyku. Aj ako primátor bol schopný. A v neposlednom rade má rad Slovensko a slovákov, minimálne v otázke tej autonómie ku ktorej sa vyjadroval a aj jemu je tŕňom v oku ako mne ale to je na dlhsiu debatu. Nechcem na nikoho útočiť , ale páčia sa mi vyjadrenia ľudi (neviem možno sú to nejaký zo severného Slovenska čo na juhu nikdy neboli) ktorí tu mali také nezmyselne až detske názory, že tí maďari na južnom Slovensku nemusia vedieť po slovensky že to je ich problém atď (je tam xy ľudi čo fakt ani nevedia). Musia a bodka. Chcel by som vedieť ako by sa tvárili keby išli pre lieky mame a dotyčná v lekárni by im nevedela vysvetliť po slovensky nielen cenu ale aj dávkovanie. To kde žijeme dpc? Kua, na Slovensku po slovensky a nijak inak. To že si na južnú časť Slovenska robia chuť madari žijúci na Slovensku by som pochopil, ale že už vytvárajú strany s takym úmyslom aj v Maďarsku no to je už veľa. A viac tu vypisovať nebudem...Možno je jeho politika mizerná, ak vôbec nejakú robí ale v princípe vie kde je pes zakopany.
Dodám ešte že v živote som problém s madarom nemal a mam medzi nimi veľa priateľov...ide len o problemy ktoré sú napísane hore aj v súvislosti so Slotom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jason007x Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2008 Príspevky: 34 Bydlisko: Petržalka (BA), Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 2:36 Predmet: |
|
|
| Slota je najlepsi! Spravny clovek, uprimny, priamy, nepokrytecky... ne ako tie pretvarky fuzateho degesa a pod.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 988 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 11:44 Predmet: |
|
|
| jason007x napísal: |
| Slota je najlepsi! Spravny clovek, uprimny, priamy, nepokrytecky... ne ako tie pretvarky fuzateho degesa a pod.... |
ano keby ucinkoval v realityshow na neakej tretotriednej televizii tak mozno mu aj sms poslem... co sa tyka slusnej a zdravej politiky a vobec schopnosti riadit stat tak slota aj cela sns su na urovni neandrtalcov... ale tak ked volaaky jano z krcmy sa rozhodne ist do parlamentu a podpori ho masa dalsich janov s krcmy tak sa aj take mozes stat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|