|
|
|
| Autor |
Správa |
Pinhead Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2008 Príspevky: 224
Zaslal: 07 Okt 2008, 23:43 Predmet: |
|
|
Slota???? Kedysi som myslel, aký je to veľký patriot a podobne...... Ale potom prišla KIA a jeho vyjadrenia na adresu SLOVENSKÝCH majiteľov pozemkov, ktorí ich odmietali predať KÓREJCOM ma utvrdili v tom, že celé Slotovo národovectvo a patriotizmus je obyčajným pokrytectvom......
Slota je obyčajný pozér, a na národnú kartu vsádza hlavne preto, aby mal hlasy vo voľbách a tým pádom aby mohol realizovať svoje záujmy (jachty v Chorvátsku, nejasné podnikateľské aktivity, luxusné čudne nadobudnuté vozidlá)........ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1332 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2008, 23:48 Predmet: |
|
|
Neuviedol som, že on je pravý patriot, ale že v ľudoch ho vzbudzuje.
viď. predchádzajúcu stranu. Ostatné som už uviedol a ctrl+c sa mi používať nece. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 868 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2008, 11:51 Predmet: |
|
|
pokiaľ je slota reprezeentantom slovenského patriotizmu a človekom, korý v slovákoch patriotizmus vzbudzuje-potom sa musíme vážne zamyslieť nad úrovňou a vkusom národa slovenského, radšej zavrhnem svoju vlasť než by som mal byť takým patriotom, akým je slota a jeho stúpenci.
//v skutočnosti som nezavrhol svoju vlasť, ale vlastenectvo ako také pokladám za prežitok. či už je to slovenské, maďarské, drancúzske alebo americké. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2798 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2008, 13:39 Predmet: |
|
|
| Sepiroth napísal: |
| pokiaľ je slota reprezeentantom slovenského patriotizmu a človekom, korý v slovákoch patriotizmus vzbudzuje-potom sa musíme vážne zamyslieť nad úrovňou a vkusom národa slovenského, radšej zavrhnem svoju vlasť než by som mal byť takým patriotom, akým je slota a jeho stúpenci. |
Ty si svoju vlast zavrhol uz davno |
|
| Návrat hore |
|
 |
Laik Amateur

Stav:  Založený: 08.10.2008 Príspevky: 29
Zaslal: 08 Okt 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
Tento človek je fakt legenda svojími výrokmi ...ináč vidno že je Slovák  |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2129 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2008, 22:02 Predmet: |
|
|
Tema Jan Slota v politike? .. Vtipovisko je vyssie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mrston Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.10.2008 Príspevky: 3
Zaslal: 29 Nov 2008, 22:40 Predmet: |
|
|
| uplny primitiv vygumovany je slota ..nevem preco sa tu vobec rozobera..to je UROVEN slovenskj politiky |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1144 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 11:46 Predmet: |
|
|
Pretože ten úbohý primitív Slota sa nebojí povedať to, o čom sa niektorí boja rozmýšlať... a aj keď je vulgárny, pije, ale hovorí pravdu tak, ako je...
A to, ako píšeš svedčí o tvojej úrovni intelektuálneho vývinu(poloretardovaného debila)...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
begbeee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.05.2008 Príspevky: 324 Bydlisko: Rodisko Jara Filipa Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 12:42 Predmet: |
|
|
Určite by som netvrdil, že človek, ktorý nemá rád Slotu je poloretardovaný debil. Nie som.
Ver mi, že keby nebolo jeho výrokov a teraz by sa dialo to čo sa deje, tak Slovensko má v rukách také tromfy, že Maďarská republika by sa mohla sťažovať na lampárni a nie v EÚ parlamente. Takto len znižujeme našu vážnosť a nahrávame druhej strane.
Vlastenecká politika sa dá robiť aj inak. Mohli by sme sa učiť od Bugára. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Waagbistritz69 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2008 Príspevky: 21 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 16:08 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
| Pretože ten úbohý primitív Slota sa nebojí povedať to, o čom sa niektorí boja rozmýšlať... |
Napr..? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1144 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2008, 23:36 Predmet: |
|
|
| begbeee napísal: |
Určite by som netvrdil, že človek, ktorý nemá rád Slotu je poloretardovaný debil. Nie som.
Ver mi, že keby nebolo jeho výrokov a teraz by sa dialo to čo sa deje, tak Slovensko má v rukách také tromfy, že Maďarská republika by sa mohla sťažovať na lampárni a nie v EÚ parlamente. Takto len znižujeme našu vážnosť a nahrávame druhej strane.
Vlastenecká politika sa dá robiť aj inak. Mohli by sme sa učiť od Bugára. |
Ja som netvrdil, že človek, ktorý nemá rád Slotu je poloretardovaný debil.. určite som to netvrdil o Tebe... ak chceš, treba si ešte raz poriadne prečítať poslednú vetu... je to len narážka na neho, nie na odporcov Slotu.. Tí, ktorí ho nemajú radi... je mi to jedno, je to len vec názoru a za názor nebudem niekomu nadávať.. názor si treba potvrdiť, alebo podložiť.. =) Naproti... ver mi, že keby tam nebolo jeho, tak nevieme o väčšine činností, ktoré robí maďarská vláda na našom území...
K poslednému príspevku.. prečítaj si moje posty a hlavne články, ktoré som sem dával.. napr.
//edit: tak sem som veľa tých článkov nepoprídával.. ale jeden tam je.. a stačí si otvoriť nejaké aktuálne noviny, ktoré nie sú otočené prožidovským smerom a bude to oukej... /myslím internetové/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|