lol, za to video sa mozme navazat do Jana, pretoze predseda strany s potencialom dostat sa do parlamentu, resp. akykolvek politik sa ma na verejnosti spravat prikladne a nie jak buran (btw. jak bol za volantom doslova naje*** Farkasz z SMK si uz asi niektori nepamataju, ci ako arogantne odmietol fukat a neskor priznal flasu vina Duray- taktiez z SMK uz asi tiez). Avsak, za to co spravil Jano pre Zilinu mu nie je co vycitat. V porovnani s inymi krajskymi mestami je ZN zadlzena len minimalne, pricom infranstrukturu ma vybudovanu snad lepsie ako BA, co im mozme naozaj len tisko zavidiet. Ja osobne mam ZN rad, mam tam zopar znamych a vzdy sa tam rad vraciam, pretoze ludia ktorych tam poznam su pre mna- ako blavaka- balzamom, nehovoriac o meste ako takom a jeho okoli. Pokym vsak v regionalnej politike voci Janovi v podstate nic nemam, vo vedeni SNS by som velmi rad vidiel inych ako su on, ci Belovsovova (ci ako sa to pise). Narodne orientovana politika sa da robit ovela slusnejsie.
p4ra: Neprekvapuje ma, ze niekto kto zije v NZ a chysta sa volit SMK tu napise tak plytku vetu, ze zilincania akurat "nadavaju na Madarov a nic ine nerobia" (pritom v suvislosti s Madarmi tak rad vypisujes, aby sa nehadzali vsetci do jedneho vreca).