|
|
|
| Autor |
Správa |
psycho Medium Star

Stav:  Založený: 14.11.2004 Príspevky: 305 Bydlisko: Sliac Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2006, 17:28 Predmet: |
|
|
omfg boji sa ho cela zilina a vsetko to tam ovlada, cierna eminencia severu hh
minule bola v za taka "demonstracia" proti slotovi, aby ludia nevolili chu*a a podobne reci a bolo tam bohuprisaham aj 100 spolu z ucinkujucimi a to bolo aj pekne pocasie hh
asi sa ho tam fakt seci desne boja rofl
keby ste sa starali viac o seba a to co robite ako o druhych mozno by to slovensko takto nevyzeralo
omg hridnovia: "keby som tam bol tak namna si nedovoli" whatever  |
|
| Návrat hore |
|
 |
POiNTER Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.05.2005 Príspevky: 347 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2006, 17:39 Predmet: |
|
|
Este to trochu upresnim (pretoze par jedincov si to prekruca)...nenapisal som ze sa ho boji cela Zilina ani ze ludia ho musia volit ani ze volby boli zmanipulovane Ale ze sa ho boja niektori potencialny protikandidati... a ludia volia z toho co maju na vyber... no a z toho vyberu im vychadza najlepsie Slota. (Aj v parlamentnych volbach vela ludi voli najmensie zlo).
Dalej chcem pripomenut...ze to nemam z vlastnej hlavy, ale ze mi to rozpravala jedna zilincanka. Ja netvrdim ze je to pravda...a nejdem to uz komentovat. Inak na Slotu nemam nijaky nazor...to ze si obcas vypije mi nevadi, to ze si robi hanbu je tiez jeho vec...mne ide skor o jeho nazori... s niektorimi sa stotoznujem s inymi nesuhlasim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1622 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2006, 18:45 Predmet: |
|
|
ale musi sa uznat, bol aspon trapne smiesny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1203 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2006, 21:46 Predmet: |
|
|
To TRIZZO A VENDO
Mno pravdepodobne byvate v ziline a toho chu*a si budete obhajovat lebo neviem ake dlhy ten ozran spravil a postavil vam kanalizaciu
Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavy a podla mna omnoho este lepsie bo mladi ludia su flexibilnejsi a vedia sa lepsie zorientovat....
Skratka Toho kto voli slotu len a len lutujem ze mu nedojde aky je to "vraj politik".... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smarton Medium Star

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 373
Zaslal: 22 Máj 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavy |
Neda mi nereagovat na tento prispevok, ty kritizujes zilincanov, ze si ju obhajuju. Ja zas skusim hadat: si z blavy ze? bo takuto spravu moze napisat len blavak... neviem mozno si to tak nemyslel ale podla teba su dobry vysokoskolaci len v blave, ze? ziadny iny slovak by to nedokazal, iba z blavy...
Skus sa nad tym zamysliet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1125
Zaslal: 22 Máj 2006, 22:19 Predmet: |
|
|
Vsetci politici su sasovia na cele s janom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1203 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2006, 22:27 Predmet: |
|
|
| Smarton napísal: |
Neda mi nereagovat na tento prispevok, ty kritizujes zilincanov, ze si ju obhajuju. Ja zas skusim hadat: si z blavy ze? bo takuto spravu moze napisat len blavak... neviem mozno si to tak nemyslel ale podla teba su dobry vysokoskolaci len v blave, ze? ziadny iny slovak by to nedokazal, iba z blavy...
Skus sa nad tym zamysliet  |
nie len vy si asi myslite aky je ten vas janko skvely a ked dojde do podniku tak si spravi hanbu a dufam ze sa vam ten saso ani do parlamentu nedostane... |
|
| Návrat hore |
|
 |
blank10 Novice

Stav:  Založený: 02.10.2004 Príspevky: 3
Zaslal: 22 Máj 2006, 23:07 Predmet: |
|
|
| vendo napísal: |
hmm hrozne nieco uplna katastrofa vy sa nikdy neozerete?? nikdy nikomu nic "neslusne" nepoviete?? ale prosimvas keby sledovali kazdeho politika tak ako slotu tak mate takychto zaberov kopec  |
No to hej ale predsa nenecháš za seba rozhodovať niekoho kto si robý čo chce a nadruhý ďen ide kluďne do telky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 8:03 Predmet: |
|
|
| jaj blank, ale to je práve dobré, že si robí čo chce, ak by si nerobil čo chce, práve to by bolo zlé |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 23 Máj 2006, 8:21 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
To TRIZZO A VENDO
Mno pravdepodobne byvate v ziline a toho chu*a si budete obhajovat lebo neviem ake dlhy ten ozran spravil a postavil vam kanalizaciu
Mno a to co spravil pre zilinu by ti spravil uz pomaly kazdy vystudovany vysokoskolak z blavy a podla mna omnoho este lepsie bo mladi ludia su flexibilnejsi a vedia sa lepsie zorientovat....
Skratka Toho kto voli slotu len a len lutujem ze mu nedojde aky je to "vraj politik".... |
bojim sa ta......som zilincan, zijem a pracujem v blave..... zil som v ziline 25 rokov, aj za cias komunizmu aj teraz.....a dokazem porovnat, ako zilina vyzerala a bola na tom predtym a teraz.... Ze je zadlzena - suhlasim, ze ma vybornu infrastrukturu - niet pochyb, a ze nam blavaci zavidia - o tom nebude pochybovat ani jeden slovak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 8:53 Predmet: |
|
|
| Ja nemam rad Zilincanov kvoli tomu, ze nadavaju na Madarov a nic ine nerobia. Neznasam Slotu, aj ked sa na nom vzdy zasmejem, aky je idiot. Ale zavidim Zilincanom mesto, kt. je podla mna v top 3 najkrajsich mestach Slovenska bez pochyb. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 10:16 Predmet: |
|
|
lol, za to video sa mozme navazat do Jana, pretoze predseda strany s potencialom dostat sa do parlamentu, resp. akykolvek politik sa ma na verejnosti spravat prikladne a nie jak buran (btw. jak bol za volantom doslova naje*** Farkasz z SMK si uz asi niektori nepamataju, ci ako arogantne odmietol fukat a neskor priznal flasu vina Duray- taktiez z SMK uz asi tiez). Avsak, za to co spravil Jano pre Zilinu mu nie je co vycitat. V porovnani s inymi krajskymi mestami je ZN zadlzena len minimalne, pricom infranstrukturu ma vybudovanu snad lepsie ako BA, co im mozme naozaj len tisko zavidiet. Ja osobne mam ZN rad, mam tam zopar znamych a vzdy sa tam rad vraciam, pretoze ludia ktorych tam poznam su pre mna- ako blavaka- balzamom, nehovoriac o meste ako takom a jeho okoli. Pokym vsak v regionalnej politike voci Janovi v podstate nic nemam, vo vedeni SNS by som velmi rad vidiel inych ako su on, ci Belovsovova (ci ako sa to pise). Narodne orientovana politika sa da robit ovela slusnejsie.
p4ra: Neprekvapuje ma, ze niekto kto zije v NZ a chysta sa volit SMK tu napise tak plytku vetu, ze zilincania akurat "nadavaju na Madarov a nic ine nerobia" (pritom v suvislosti s Madarmi tak rad vypisujes, aby sa nehadzali vsetci do jedneho vreca).  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 11:33 Predmet: |
|
|
| Tomasito: To, ze zijem v NZ s tym nema nic spolocne. Ja nie som ani Madar, ani Slovak. To, ze pojdem volit SMK nie je 100%, este som zvazoval, ako som spominal SDKU. A s tym jednym vrecom, vychadzam z vlastnej skusenosti. V Ziline som bol x-krat, ani raz, podotykam, ani raz som sa tam nestretol s pozitivnym ohlasom na madarskych spoluobcanov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 23 Máj 2006, 11:45 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Ja nemam rad Zilincanov kvoli tomu, ze nadavaju na Madarov a nic ine nerobia. |
jak ty nemas rad tzilincanov tak sa necuduj ze oni nemaju radi madarov |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 12:00 Predmet: |
|
|
Predstavte si den v Ziline. Rano vstanes, natrhas si peniaze v zahrade, ides do Tesca, nakupis, potom si doma rozlozis na zahrade lehatko, pozves susedov a do vecera nadavate na Madarov. (kedze Zilincania nic ine nerobia ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|