|
|
|
| Autor |
Správa |
Andy Light Expert

Stav:  Založený: 25.12.2005 Príspevky: 79
Zaslal: 23 Máj 2006, 12:46 Predmet: |
|
|
Debil jeden sprosty je to a nie politik... FANATIK ! zavriet ho ...
akoze to je uplne ubohe z tych jeho nazorov beha mraz po chrbte a este ked ich prezentuje takymto sposobom..fuj |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 13:40 Predmet: |
|
|
| maslo napísal: |
| jak ty nemas rad tzilincanov tak sa necuduj ze oni nemaju radi madarov |
Vlastne sa poopravim. Nemam rad spravanie sa Zilincanov. To je asi trefnejsie, co myslim. Ale proti mestu, ako takemu a jeho obcanom nemam nic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2552
Zaslal: 23 Máj 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Vlastne sa poopravim. Nemam rad spravanie sa Zilincanov. To je asi trefnejsie, co myslim. Ale proti mestu, ako takemu a jeho obcanom nemam nic. |
Krista tebe asi vsetko narodne v tejto krajine vadi ze. Furt len kritizujes vsetko a nic sa ti nepaci. To bude asi tym ze si chorvat ako si niekde pisal. Ja tiez nemam rad slotu ale to co ti pises ma uraza ako slovaka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 15:01 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Krista tebe asi vsetko narodne v tejto krajine vadi ze. Furt len kritizujes vsetko a nic sa ti nepaci. To bude asi tym ze si chorvat ako si niekde pisal. Ja tiez nemam rad slotu ale to co ti pises ma uraza ako slovaka. |
Nemam nic proti normalnym ludom. Detto sa mi nepaci toto iste aj v Chorvatsku. A to je tvoj problem, ked ta to uraza. Ty uz si to stihol urazit snad vsetko, od Romov po ludi vyznavajucich hip-hop, tak sa zdrz komentarov radsej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1123
Zaslal: 23 Máj 2006, 18:44 Predmet: |
|
|
| Tomasito: To, ze zijem v NZ s tym nema nic spolocne. Ja nie som ani Madar, ani Slovak. To, ze pojdem volit SMK nie je 100%, este som zvazoval, ako som spominal SDKU. A s tym jednym vrecom, vychadzam z vlastnej skusenosti. V Ziline som bol x-krat, ani raz, podotykam, ani raz som sa tam nestretol s pozitivnym ohlasom na madarskych spoluobcanov. |
Preco ides volit ked sa nepovazujes za Slovaka???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 19:29 Predmet: |
|
|
nechapem, preco a to nieln zo ziliny,ale aj ked som studoval na vyske v Brezne, jaaaj ty si madar ked si z Levic, fuuu tie nervy mna,zato ze byvam v Leviciach nemusi znamenat, ze je niekto madar, a verim tomu ze by to ten chruno debilny povedal, ty si od madarov a tankami na teba, hlvna vec ze v Leviciach je myslim najvacsi tankovy pluk na Slovensku, takze madarskymi tankami na madarov
takych ako je tento cocot by smo vesal |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Zaslal: 23 Máj 2006, 19:32 Predmet: |
|
|
| Nemam nic proti normalnym ludom. Detto sa mi nepaci toto iste aj v Chorvatsku. A to je tvoj problem, ked ta to uraza. Ty uz si to stihol urazit snad vsetko, od Romov po ludi vyznavajucich hip-hop, tak sa zdrz komentarov radsej. |
Ja nikoho neurazam ja len kritizujem. Ak som niekoho urazil tak sa velmi ospravedlnujem. Ale pre teba narodna hrdost neznamena. Keby v chorvatsku zacali cigani robit bordel a okradali tvoj narod tak by ti to bolo jedno? Alebo srbi by tam zacali do vas oxidovat, tak aj to by ti bolo jedno. Co som pocul tak chorvati su velmi velky vlastenci ale ti asi medzi nich nepatris |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

|
Zaslal: 23 Máj 2006, 19:53 Predmet: |
|
|
XilleR: Lebo na tom mam pravo a byvam v tom state, nenecham si svoj zivot kurv**** kadekym, takze sa aj svojim hlasom posnazim si vylepsit zivotnu situaciu.
kali520: Vlastenec.. odtial-potial.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Zaslal: 23 Máj 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
XilleR: Lebo na tom mam pravo a byvam v tom state, nenecham si svoj zivot kurv**** kadekym, takze sa aj svojim hlasom posnazim si vylepsit zivotnu situaciu.
kali520: Vlastenec.. odtial-potial.. |
Tak potom si liberal. A o liberaloch viem to ze su to pokritci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3594 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 21:39 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh okolo 1000 takychto sprav:)
Slota asi posielal maily az kym nevytriezvel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1775 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 21:58 Predmet: |
|
|
teraz pozeram box, a ja nemozem
slota vravi ze v tom podniku bol provokater - clen sbs z dunajskej stredy, a ze režisér črepín aj moderátorka majú blízko k maďarskej národnosti ROFL |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2945 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 22:00 Predmet: |
|
|
Slota sá da vystihnúť dvoma slovami : SPRÁVNE RETARDOVANÝ
nie ale teraz vážne: Podľa mňa je to hrozný idiot a primitív, nevie čo hovorí. Ale jaký je NARODNIAR ale hlavne že proti JAPONCOM z KIA nič nemá. No proste debil.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 590 Bydlisko: Turčiansky Svätý Martin Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 22:19 Predmet: |
|
|
| Lord_3D napísal: |
Slota sá da vystihnúť dvoma slovami : SPRÁVNE RETARDOVANÝ
nie ale teraz vážne: Podľa mňa je to hrozný idiot a primitív, nevie čo hovorí. Ale jaký je NARODNIAR ale hlavne že proti JAPONCOM z KIA nič nemá. No proste debil.... |
Ale musis uznat, ze by bol skvely vodca hnutia odporu po madarskej invazii na Slovensko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 239 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 22:24 Predmet: |
|
|
Hmm... by zaujimalo ci by aj mna, alebo nejakeho ineho "smrtelnika" natocili ked sa spije  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1775 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2006, 22:24 Predmet: |
|
|
že pán Bugár a niektorý z tých ďalších diablov z SMK - tak to bol hlod týždňa
pre mňa je Slota veľmi dobrý politik - hovorí čo si myslí, má rozum, a vedie žilinu s väčším úspechom ako väčšina ostatných starostov (alebo čo to vlastne je) na Slovensku - a čo je hlavné, nehanbí sa za svoje konanie - ak si vypije, tak povie - vypil som si, NO A ČO - a tak to má byť |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|