Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Jan Slota
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
theBliZZard
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 25.01.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

artabanes napísal:
...vypil som si, NO A ČO - a tak to má byť
Ved presne toto, kolko ludi pije a nikoho to nezaujima a nie to ze by ho este kamerovali Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 21:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

artabanes napísal:
že pán Bugár a niektorý z tých ďalších diablov z SMK - tak to bol hlod týždňa

pre mňa je Slota veľmi dobrý politik - hovorí čo si myslí, má rozum, a vedie žilinu s väčším úspechom ako väčšina ostatných starostov (alebo čo to vlastne je) na Slovensku - a čo je hlavné, nehanbí sa za svoje konanie - ak si vypije, tak povie - vypil som si, NO A ČO - a tak to má byť

dobry politik?vsak ten v politike nie je,alebo sa mylim?ci veris alebo nie, aj ja by som vedel viest zilinu, zato musi byt kvalitny ked to vedie?on sa zato nemusi hanbit, lebo je primitiv,tvojnazor je prizemny, ze tak to ma byt, pekna blbost, to potom sa mozu ozierat vsetci, politik by mal byt troska inteligentny clovek,ktory zastupuje urcitu masu ludi, a ked sa takto prezentuje takta masa je tlupa kromanoncov
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 04.08.2004

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 21:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord_3D napísal:
Ale jaký je NARODNIAR ale hlavne že proti JAPONCOM z KIA nič nemá. No proste debil.... Rolling Eyes
to ani ja, hlavne asi preto ze tam ziadni japonci niesu Laughing heheh..

od toho boxu som cakal trosku viac zabavy:) ,,,, dufam ze s bugarom to bude lepsia show:)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PAIN
Star
Star

Založený: 01.12.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 21:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
dobry politik?vsak ten v politike nie je,alebo sa mylim?ci veris alebo nie, aj ja by som vedel viest zilinu, zato musi byt kvalitny ked to vedie?on sa zato nemusi hanbit, lebo je primitiv,tvojnazor je prizemny, ze tak to ma byt, pekna blbost, to potom sa mozu ozierat vsetci, politik by mal byt troska inteligentny clovek,ktory zastupuje urcitu masu ludi, a ked sa takto prezentuje takta masa je tlupa kromanoncov

V com je problem ??? Reprezentuje min. 90 % Slovakov, co nemaju radi Madarov v politike.
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 21:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus - lenže on ju vedie úspešne a k prospechu všetkých žilinčanov - trúfnem si povedať, že ty by si to nedokázal

ináč, nevedel som že existuje človek, ktorý nevie že existuje lokálna politika - tzn. na úrovni mesta, prípadne mestskej časti - ale čo už, aj taký su medzi nami
a o tom ožieraní - ísť do krčmy a vypiť si je tá najnormálnejšia vec na svete - je to povolená droga, čiže ten kto ju užíva, nič zlé nerobí - a užíva ju 99,9 % slovákov - a preto nie je inteligentný? ja si tiež niekedy vypijem - a predstav si tú vec, mám iq 136 - ako je to možné??
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
derriL
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 26.10.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 22:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

On ma maximalne prepity brain a tym vysledkom su aj tie pekne vystupenia co ma ale to je len jedno minus proti dvom plusom-zilina, spravny postoj k madarom ! Sak kto moze volit MADARSKU stranu na SLOVENSKU!Co ti poyebani madari vo vlade spravia pre tento stat ? Asi aj to co robili v historii, utlacali slovakov a preto by som ich mam volit ?!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 23:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

artabanes napísal:
a o tom ožieraní - ísť do krčmy a vypiť si je tá najnormálnejšia vec na svete - je to povolená droga, čiže ten kto ju užíva, nič zlé nerobí - a užíva ju 99,9 % slovákov - a preto nie je inteligentný? ja si tiež niekedy vypijem - a predstav si tú vec, mám iq 136 - ako je to možné??
neviem ako je to mozne. asi chybny test Smile neber to osobne.
co sa tyka toho ozierania, nikto mu tu myslim nezakazuje vypit si. Ale vypit si a byt agresivny a vulgarny to je prejav maximalnej primitovnosti...
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 23 Máj 2006, 23:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Necital som tuto temu, ale pridam jeden nazor. Kto z vas si obcas vypije a spravi sem-tam nejaku hlupost??? Mal smolu, ze tam bola Jojka, inak by to mozno bolo v pohode a popisalo sa o tom len v novinach.

Mastermind: Pokial si drinknuty, tak asi tazko sa budes ovladat a teda nedokazes ani kontrolovat, ci si argesivny alebo vulgarny, ved napokon vulgarne su deti uz na prvom stupni zakladnej skoly.
Návrat hore
allias
Star
Star

Založený: 06.05.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 4:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ale ten debil sa nekontroluje ani ked je triezvy. Tu JOJku stejne niekto zavolal, ked ho tam videl. Co dobreho spravila SNS pre slovakov, ked uz tak nadavate na madarov? Okrem pravidelnych predstaveni a urazani medzi Ancom a Janom.
Vlastne jednu vec pomohli Meciarovi pri rozkradani. AA
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 6:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

agresívne a vulgárne sú deti na základnej škole - mastermind - ty sa kontroluješ, ak tvoj mozog ovládne alkohol? silne o tom pochybujem - niektorý ľudia si potom dokonca nepamätajú čo robili a vravia že vulgárny a agresívny neboli
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 7:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

artabanes napísal:
canopus - lenže on ju vedie úspešne a k prospechu všetkých žilinčanov - trúfnem si povedať, že ty by si to nedokázal

ináč, nevedel som že existuje človek, ktorý nevie že existuje lokálna politika - tzn. na úrovni mesta, prípadne mestskej časti - ale čo už, aj taký su medzi nami
To s tou inteligenciou mas pravdu. Su ludia ktory maju iq aj 150 a pritom sa chovaju ako humusaci. Ale ide o to ze je predsedom SNS strany ktora nesie vo svojom mene NARODNA, tu ide o tu prezentaciu a jeho chovanie. Ano moze pit ale nech potom odstupi zo strany a nech je z neho obycajny clovek. On ma urcitu zodpovednost takze pit nemoze.
Návrat hore
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 8:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mozem byt opity ako chcem a viem sa ovladat a nebyt agresivny a vulgarny,ked si opity vtedy sa ukazuje tvoje prava "ja", jednym slovom

JE TO PRIMITIV PRVEHO STUPNA

a co je uz take tazke natom byt primatorom?vsak tam ma kopu poradcov, z jeho papule nic dobre este zatial nevzyslo (okrem vlastenectva), chcel by som vidiet, keby jeho synator bol homosexual a chodil s by s madarom Laughing
to beriem, ze robi preto aby na slovensku nevladli madari,ale mohol by sa JANKO troska uvedomit a nebyt taky vulgarny a agresivny
podla vas co ich idete volit, aky maju volebny program, aky prinos chcu dat tomuto statu,s totuot politikou proti madarom nebude chlieb lacnejsi
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 8:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

artabanes: No, ja, ked si vypijem si predstav, ze nie som ani agresivny, ani vulgarny, takze nehovor, ze vsetci su taki.

kali520: A to mas odkial, ze su pokrytci?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
POiNTER
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 8:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Akoze nemam nic proti tomu ked si niekto vypije...aj ked je pravda ze nenavidim debilov co su potom agresivny a provokuju okolie, aby vyvolali konflikt...ja som to nikdy nerobil v podnapitom stave a ked zacali provokovat kamarati (inych ludi), tak som sa ich vzdy snazil zastavit. (Argumentacia, ze som zrejme nebol dost opity neobstoji). Ale k veci...
To co vcera zapotil v boxe slota, ked sa bavili o makkych drogach, ze.. " aj kristus pil vino"...ci ako to presne povedal, ma rozosmialo.
Akoze alkohol je ovela vacsie svinstvo ako marihuana. Ludia po nej nie su agresivny, neprovokuju ludi, maju fun. Kolko ludi zomrie rocne vinou alkoholu? (nemyslim len nasledkom pozitia) S travou sa to urcite neda porovnavat. Preco je vlastne alkohol legalna droga?...len preto ze ma urcitu tradiciu-a to ho akoze ospravdlnuje?. - pretoze presne taky postoj k tomu ma Slota. Mne vobec nevadi, ze je alkohol legalny, vadi mi ze trava nie je. Argument ze je to startovacia pozicia ku tvrdsim drogam je totalna kravina. Tak isto moze byt alkohol startovacia pozicia k fajceniu travy. (ak mi niekto povie argument, ze pije alkohol a nefajcil travu, tak ja mu tak isto poviem ze som fajcil travu a v zivote by som si nedal tvrdsiu drogu) Co sa tyka navykovosti...trava podla mna neni onic viac navykova ako alkohol. Tak isto ako vidavam po uliciach stale sfajcenych reperov, vidavam aj stale ozratych starcov. - proste ked ti ludia nevedia, kde je ich miera, je to ich problem. Ti co si nechcu naviknut, si nenaviknu. Tymto nechcem priliz obhajovat travu, ani ju propagovat (pretoze som s tym uz davno prestal), len som tym chcel povedat, ze ako drogu stavam alkohol a travu na rovnaku priecku (resp. alkohol posudzujem ako horsi).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
vendo
Light Professional
Light Professional

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2006, 8:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
ja mozem byt opity ako chcem a viem sa ovladat a nebyt agresivny a vulgarny,ked si opity vtedy sa ukazuje tvoje prava "ja", jednym slovom

Laughing Laughing dam ti otazku: BOL SI NIEKEDY PORIADNE OZRATY??????? asi nie lebo vtedy o sebe naozaj nevies nic Rolling Eyes
ak ho pre toto chcete vyhodit z politiky premna-zamna ho vyhodte ale potom nevyhadzujte iba jeho ale vsetkych tych co sa raz za cas ozeru a sedia v parlamente hej? myslim ze takych je tam dost Rolling Eyes len sa o nich tolko nevie lebo ich tak nesleduju ako Slotu Rolling Eyes
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Ďalšia
Strana 6 z 22

Prejdi na: