| Aky je vas postoj k Japonsku? |
| Milujem Japonsko a vsetko co sa snim spaja. Rad by som tam isiel. |
|
38% |
[ 26 ] |
| Nezaujima ma. |
|
38% |
[ 26 ] |
| Nenavidim Japonsko. |
|
5% |
[ 4 ] |
| Japonsko sa mi paci, ale nechcel by som tam ist. |
|
14% |
[ 10 ] |
| Japonsko som uz navstivil a rad by som sa este vratil. |
|
1% |
[ 1 ] |
| Japonsko som uz navstivil, ale uz nikdy sa tam nechcem vratit. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkom hlasov : 67 |
|
| Autor |
Správa |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2376 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2007, 22:01 Predmet: |
|
|
Udivuje ma architektúra.
Vedel by som si predstaviť domček na trávnatej lúke pod horou, nikto na blízku, len príroda ... A v zime krásnu metelicu v kraji (viď misie v Hitman 2: Silent Assasin, niektoré filmy ).
Fascinuje ma prívetivosť a pracovitosť Japoncov (keď sa tak letmo pozriem na náš národ ... ).
A Japonky sú mi sympatickejšie ako Afro-američanky & mulatky ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2942 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 16:37 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
A Japonky sú mi sympatickejšie ako Afro-američanky & mulatky ... |
ALe vraj sa neholia ... ale prizavam aj ja som videl pekne sikmooke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1416
Zaslal: 13 Feb 2007, 18:51 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
ALe vraj sa neholia ... ale prizavam aj ja som videl pekne sikmooke  |
no to jo.. v japonsku su bobri sakra chraneni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Voloda737 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 196 Bydlisko: S*K*L* Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2007, 19:40 Predmet: |
|
|
Keď do Japonska, tak jedine na Japonky
... na Japonsku ma "desí" tá rýchlosť rozvoja a MNOŽSTVÁ ludí... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Danny_Vin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 171 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2007, 17:04 Predmet: |
|
|
| K mojmu zaujmu o Japonsko prispel, okrem ineho, aj film The Last Samurai (Posledny samuraj), v ktorom hral Tom Cruise a Ken Watanabe. Velmi sa mi paci japonska historia a kultura, vid. tento film. |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1665 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2007, 17:30 Predmet: |
|
|
| Japonska kultura je zaujimava ale mna na japonsku skor bavi moderna kultura technologie japonsko je priemyselna krajina ktora riesi viacero problemov ako je nedostatok nerastnych surovin ( a to je v tak ludnatej krajine ohromny problem) a zemetrasenia. Mna na japosnku fascinuje to ako sa dokazali prisposobit a rozvinut na tak vyoku uroven v podmienkach v akych ziju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
barbie Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2007, 19:36 Predmet: |
|
|
| sla by som sa pozriet ale je tam az priliz vela ludi na moj vkus |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2998 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2007, 19:36 Predmet: |
|
|
Japonsko? Určite úžasná krajina, s krásnou kultúrou. Je to miesto na ktoré by som sa určite rád pozrel. Rád by som ochutnal saké, wasabi. Fajne to štípe
A samotná kultúra samurajov a ich životnej filozofie a hrdosti, tak toto ma fascinuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Danny_Vin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 171 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2007, 19:48 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
| ...A samotná kultúra samurajov a ich životnej filozofie a hrdosti, tak toto ma fascinuje. |
Tak to teda hej, aj ja som do toho uplne zazraty. Keby som mal na zaciatku svojho zivota moznost vybrat si, cim by som chel byt a kde zit, tak by som nevahal - jednoznacne Japonsko |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2998 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 16 Feb 2007, 19:49 Predmet: |
|
|
Danny_Vin: Sorry za OT, ale byť malý, žltý a s little pipikom, nie ďakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Danny_Vin Expert

|
Zaslal: 16 Feb 2007, 19:54 Predmet: |
|
|
co uz, kazdy sme iny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zorg Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 179 Bydlisko: atm - po dlhom case SK Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2007, 20:08 Predmet: |
|
|
Japonsko - hmm, ano navstivil som a aj som sa tam vratil. Boli to urcite jedny z najlepsich ciest ktore som absolvoval. Vdaka tomu ze som tam bol pozriet svoju byvalu kocku japonku, som mal moznost trochu nakuknut do japonskeho stylu zivota vzhladom na fakt, ze som byval u nich doma. Zazitkov a trapasov mam strasne vela, to by som tu pisal strasne dlhy sloh. Videl som toho hodne, bol som na vsetkych vyznamnych miestach v okoli Osaky, Kyoto a Kobe a spoznal vela ludi. Japonci su skveli, treba si vsak uvedomit si ze je to uplna ina kultura ako nasa resp. zapadna a teda neporovnavat s nami.
Do japonska sa rad vratim vzdy ked budem mat moznost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2209 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
| brainwirm napísal: |
no to jo.. v japonsku su bobri sakra chraneni  |
nie u mna doma, cajocka dostala ziletku do ruky a nech sa cini  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6726 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 13:59 Predmet: |
|
|
| Moj cestovatelsky sen cislo 1. Brat tam bola pred polrokom. Videl som fotky, co mi este aj on porozpraval, parada. Proste by som chcel raz velice vycestovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 806 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 14:14 Predmet: |
|
|
práve som sa dozvedel, že podľa WHO v roku 2007 každý štvrtý manželský pár v japonsku nemal počas toho roka ani jeden krát spoločný 5ex... tak tam nejdem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|