|
|
|
| Autor |
Správa |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
Huet bude mozno sediet do konca sezony..(som niekde cital )
kazdopadne budme radi a drzme palce.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2007, 18:42 Predmet: |
|
|
| no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryan Giggs Amateur

Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 17 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 19 Feb 2007, 18:49 Predmet: |
|
|
| Kosh napísal: |
| no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil |
Tu vôbec nejde o to, či sa ten alebo ten urazi. Ide o to, že ak taky hrač sedi na lavičke či tribune, je pre klub zbytočnym luxusom a zbytočne ho bude platiť. Ak však nepodava vyslovene zle vykony určite dostane prednosť pred "lacnejšim hračom". |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 19 Feb 2007, 19:17 Predmet: |
|
|
| Ryan Giggs napísal: |
| To je sice pravda, no nezabudaj na to, že NHL je aj o peniazoch. Montreal(ale ani iny klub) si nemôže dovoliť nechať sedieť hrača ktory berie 4 miliony ročne. A v Colorade maju len 1 brankara(okrem Budaja), kdežto v Montreale dvoch. Samozrejme aj ja mu fandim a kiež by bol jednotkou. Len si myslim, že pokiaľ su tam ti dvaja a su 100% fit, asi ťažko ostane v prvom mužstve. To by musel v tej brane robiť zazraky. |
Halák potrebuje veľmi stabilné výkony, to je pravda a s tým súviciace chyby spoluhráčov gólmanov v muzstve ( pretože darmo bude 100% fit keď mu proste nepôjde a ani diváci ho nepodržia = ako to bolo aj teraz keď Montreal prehral 6 zápasov v rade a prišiel Halák a Montreal vyhral , toto potrebuje dosiahnuť viac krát a má šancu .. však aj Theodore má hodnotu 5 miliónov USD ak sa nemýlim
| Kosh napísal: |
s týmto súhlasím , čítal som , že Jose T. spôsobil najnižšiu návštevnosť neviem po koľkých rokoch , ako som spomínal má hodnotu 5 mil. USD a proste keď nejde tak nejde , darmo bol fit a zohrieva lavičku zväčša |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryan Giggs Amateur

|
Zaslal: 19 Feb 2007, 20:12 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
| s týmto súhlasím , čítal som , že Jose T. spôsobil najnižšiu návštevnosť neviem po koľkých rokoch , ako som spomínal má hodnotu 5 mil. USD a proste keď nejde tak nejde , darmo bol fit a zohrieva lavičku zväčša |
Iste ale opakujem. Montreal ma dvoch vyrovnanych brankarov + Halaka, Colorado 2. Halak ma ďaleko väčšiu konkurenciu ako Budaj. A ak by sa nebol Huet zranil, tak sa do prveho tymu tak skoro nedostane. V inom time by iste bol minimalne dvojkou, žiaľ v Montreale je taka situacia aka je. Navyše, jeden vydareny zapas ešte nič neznamena. Kiež by ich bolo čo najviac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 19 Feb 2007, 20:31 Predmet: |
|
|
| nj to nieje len tým jedným zápasom , však jeho kariéra sa len začína , ale iné som chcel - nebol najlepší brankár AHL ? dalo sa čakať jeho zapojenie do hlavnej súťaže |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ryan Giggs Amateur

|
Zaslal: 20 Feb 2007, 11:50 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
| nj to nieje len tým jedným zápasom , však jeho kariéra sa len začína , ale iné som chcel - nebol najlepší brankár AHL ? dalo sa čakať jeho zapojenie do hlavnej súťaže |
To iste, ale takych už bolo! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2007, 12:09 Predmet: |
|
|
btw. zacinal v Ruzinove, nie v Slovane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 20 Feb 2007, 19:48 Predmet: |
|
|
| miki24686 - tak schválne, ako mohol začínať v ružinove, keď je slovan jediný bratislavský hokejový klub? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 20 Feb 2007, 20:02 Predmet: |
|
|
coze? vysvetli..vobec neviem o co ti tymto prispevkom ide
Ruzinov hra 1.ligu a je mi srdecne ukradnute ci je to jediny bratislavsky klub, z Ruzinova presiel do mladeznickych druzstiev Slovana..tot vsjo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 20 Feb 2007, 20:10 Predmet: |
|
|
| miki24686 - ide o to, že je liga, volá sa extraliga, tam sú nejaké družstvá (zatiaľ dúfam chápeš). keď poviem že odchovanec ružinova, tak to znamená nič, ružinov nehrá extraligu. totiž keď sa ide do nhl, tak sa väčšinou hovorí že odchovanec "doplň nejaký extraligový tým" - takže je to odchovanec Slovana, pretože iný bratislavský klub v extralige nehrá a prvá liga je svojou úrovňou dosť nízko. - a sám píšeš, do mládežníckeho slovana, čiže tam si ho odchovali na chlapa - chápeš, alebo pomalšie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 20 Feb 2007, 20:13 Predmet: |
|
|
skus dat v hornej liste hladat: tam autora miki24686 a klucove slovo odchovanec-som zvedavy kolko vysledkov ti to najde ani raz som to slovo nepouzil len som konstatoval, ze zacinal v Ruzinove..
btw. neviem kam si na takuto teoriu prisiel, ale kazdopadne-daj si ju patentovat, je to celky zabavne...
edit/este ma tak napadlo-Miso Handzus, Riso Zednik.. nie su odchovanci BB hokeja len preto, ze BB hra prvu ligu?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

|
Zaslal: 21 Feb 2007, 15:18 Predmet: |
|
|
ale všimnite si tú iróniu, že budaj začínal tiež ako dvojka pri Aebischerovi v Colorade - teraz ten istý scenár ale v Montreale |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 0:00 Predmet: |
|
|
| som ho dnes videl v spravach a riadny frajer to je.dva zapasy v NHL dva vyhry.restecp.drzme mu palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|