Jaro Halák

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Huet bude mozno sediet do konca sezony..(som niekde cital :) )
kazdopadne budme radi a drzme palce..
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kosh napísal:no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil
Tu vôbec nejde o to, či sa ten alebo ten urazi. Ide o to, že ak taky hrač sedi na lavičke či tribune, je pre klub zbytočnym luxusom a zbytočne ho bude platiť. Ak však nepodava vyslovene zle vykony určite dostane prednosť pred "lacnejšim hračom".
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ryan Giggs napísal:To je sice pravda, no nezabudaj na to, že NHL je aj o peniazoch. Montreal(ale ani iny klub) si nemôže dovoliť nechať sedieť hrača ktory berie 4 miliony ročne. A v Colorade maju len 1 brankara(okrem Budaja), kdežto v Montreale dvoch. Samozrejme aj ja mu fandim a kiež by bol jednotkou. Len si myslim, že pokiaľ su tam ti dvaja a su 100% fit, asi ťažko ostane v prvom mužstve. To by musel v tej brane robiť zazraky.
Halák potrebuje veľmi stabilné výkony, to je pravda a s tým súviciace chyby spoluhráčov gólmanov v muzstve ( pretože darmo bude 100% fit keď mu proste nepôjde a ani diváci ho nepodržia = ako to bolo aj teraz keď Montreal prehral 6 zápasov v rade a prišiel Halák a Montreal vyhral , toto potrebuje dosiahnuť viac krát a má šancu .. však aj Theodore má hodnotu 5 miliónov USD ak sa nemýlim
Kosh napísal:no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil
s týmto súhlasím , čítal som , že Jose T. spôsobil najnižšiu návštevnosť neviem po koľkých rokoch , ako som spomínal má hodnotu 5 mil. USD a proste keď nejde tak nejde , darmo bol fit a zohrieva lavičku zväčša
Ryan Giggs
VIP
VIP

schw33k napísal:s týmto súhlasím , čítal som , že Jose T. spôsobil najnižšiu návštevnosť neviem po koľkých rokoch , ako som spomínal má hodnotu 5 mil. USD a proste keď nejde tak nejde , darmo bol fit a zohrieva lavičku zväčša
Iste ale opakujem. Montreal ma dvoch vyrovnanych brankarov + Halaka, Colorado 2. Halak ma ďaleko väčšiu konkurenciu ako Budaj. A ak by sa nebol Huet zranil, tak sa do prveho tymu tak skoro nedostane. V inom time by iste bol minimalne dvojkou, žiaľ v Montreale je taka situacia aka je. Navyše, jeden vydareny zapas ešte nič neznamena. Kiež by ich bolo čo najviac.
schw33k
Guru
Guru

nj to nieje len tým jedným zápasom , však jeho kariéra sa len začína , ale iné som chcel - nebol najlepší brankár AHL ? dalo sa čakať jeho zapojenie do hlavnej súťaže
Ryan Giggs
VIP
VIP

schw33k napísal:nj to nieje len tým jedným zápasom , však jeho kariéra sa len začína , ale iné som chcel - nebol najlepší brankár AHL ? dalo sa čakať jeho zapojenie do hlavnej súťaže
To iste, ale takych už bolo!
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

btw. zacinal v Ruzinove, nie v Slovane :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

miki24686 - tak schválne, ako mohol začínať v ružinove, keď je slovan jediný bratislavský hokejový klub?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

coze? vysvetli..vobec neviem o co ti tymto prispevkom ide :(
Ruzinov hra 1.ligu a je mi srdecne ukradnute ci je to jediny bratislavsky klub, z Ruzinova presiel do mladeznickych druzstiev Slovana..tot vsjo
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

miki24686 - ide o to, že je liga, volá sa extraliga, tam sú nejaké družstvá (zatiaľ dúfam chápeš). keď poviem že odchovanec ružinova, tak to znamená nič, ružinov nehrá extraligu. totiž keď sa ide do nhl, tak sa väčšinou hovorí že odchovanec "doplň nejaký extraligový tým" - takže je to odchovanec Slovana, pretože iný bratislavský klub v extralige nehrá a prvá liga je svojou úrovňou dosť nízko. - a sám píšeš, do mládežníckeho slovana, čiže tam si ho odchovali na chlapa - chápeš, alebo pomalšie?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skus dat v hornej liste hladat: tam autora miki24686 a klucove slovo odchovanec-som zvedavy kolko vysledkov ti to najde :) ani raz som to slovo nepouzil len som konstatoval, ze zacinal v Ruzinove..
btw. neviem kam si na takuto teoriu prisiel, ale kazdopadne-daj si ju patentovat, je to celky zabavne... :D

edit/este ma tak napadlo-Miso Handzus, Riso Zednik.. nie su odchovanci BB hokeja len preto, ze BB hra prvu ligu? :o
schw33k
Guru
Guru

Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale všimnite si tú iróniu, že budaj začínal tiež ako dvojka pri Aebischerovi v Colorade :D - teraz ten istý scenár ale v Montreale
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

som ho dnes videl v spravach a riadny frajer to je.dva zapasy v NHL dva vyhry.restecp.drzme mu palce
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Menim nazor, asi je naozaj dobry, resp. dopomohol mi k 400korunam :)
VaporV
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VaporV »

No mohol by tam pobudnut aj dlhsiee... bo proste mu ide a dobre chyta :P :P :P
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Škoda, že ho teraz poslali na farmu, ale možno sa tam zase rozohrá k takým výkonom ako mal minulý rok...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ked bude podavat na farme take vykony ako minulu sezonu tak sa potom urcite vrati
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

Sagittarius napísal:Škoda, že ho teraz poslali na farmu, ale možno sa tam zase rozohrá k takým výkonom ako mal minulý rok...
Tu nejde aké výkony podával or bude podávať tu ide o to kto ho vytlačil :wink: momentálne asi po Crosbym druhý najpopulárnejší hráč v Canade Carey Price už teraz o ňom hovoria ako o nástupcovi P.Roya a to má tuším ešte len 19 rokov. Škoda Jaro môže byť hocjak dobrý, ale pri Huetovi a Priceovi nemá šancu :evil: ,ale vravísa, že by ho mali vymeniť čo by bolo pre Jara určite najlepšie hovorí sa hlavne o S.Jose
Napísať odpoveď