Jazdenie na biku v zime

O športe...

Jazdíte v zime na bicykli?

áno
58
48%
nie
64
52%

Celkom hlasov: 122

Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Na bycikli chodim do skoly kazdy den,takze aj cez zimu. Je to fakt parada rodicia mi to zakazuju,ale viem ich obmekcit 8) Cez zimu som zacal jazdit ked som mal 12 rokov takze je to uz dost. Mam hrube gumy a zjazdarsky bike takze si to uzivam ako sa len da.. Nepoznam nic lepsie ako ist rychlim smykom do zakruty 8) :twisted: fakt parada vrelo odporucam.. Okrem toho chcel by som to vyskusat(dole svahom) zavidim ludom ktory to skusili alebo to robia zavodne..!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jazdim jazdim hhe neni nic lepsie ako taka koliba a 20cm snehu hlavne ekd je zoslapany hehe pred 2 rokmi som sa sice zridal asi v 40 utrhol podsedlovu tasticku hehe a suchal po zadku asi 50m potom som sa vratil pre bike ako zaklad je hlavne dobre oblecenie a hlavne rukavice lebo aj pri pade ides hlavne na rukya tie ked su skrehnute no dost ze au inak ja v zime na biku vyzeram takto dako len uz mam lepsiu bundicku :-) http://chupacabra.sk/fotky/free/mtb001.JPG a k tym plastom tak normal stare plaste a dotoho natlct klinceky alebo tak ale je to piplacka aby sa potom netrhala dusa bo to casty problem a inak jazdim na svojom normalnom biku a hrdze sa enbojim sak to treba od soly ocistit nic viac a ked je dobry lak tak to ma dobru ochranu
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

v poslednej dobe vubec nejazdim na bicykli ale ked som bol mensi aj v zime to bolo jedno.. najlepsie na nejaku zjazdovku :D
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

noa ved to je sranda a ešte väčšia je ked sa vykotím :lol:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No ja ihned ked som sa pozrel na temu sa som si myslel ze tu sa rozprava o BÍKOVI... No ale uz teraz pre zrozumitelnost vidim ze na bicykli.
Ja cez zimu mam pekne bicyk odlozeni v pivnici, a tam na mna caka az do jary... :wink: :wink:
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

ja poriadne ani v lete a nie este to v zime :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

The Devil napísal:A aké používate rukavice?
Ja mám normálne zimné, ale s nimi sa mi blbo stláčajú páčky. A zase s tenkými je kosa.
heh to poviem moju kombinaciu-das is normalne tenke rukavice a na tie tenke si das klasicke cyklisticke rukavice.To znamena ze ti bude teplo aj sa ti lahko bude packy stlacat aj ked spadnes tak si aspon nezoderies normalne rukavice ale cyklisticke. :P
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

Ja osobne som preferoval jazdenie na snehu keď som bol mladší, teraz už ani nie. Ale keď som bol predvčerom lyžovať, tak hore svahom tlačil taký jeden haluzan svoj bike - čístá psychiatria :D Festo dobre mu išlo, až som mal chuť si to sním vymeniť :smt023
pipop
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pipop »

Jazdenie v zime je super ja osobne jazdím aj do roboty už nejaký rok a je na nezaplatenie čo sa tíka techniky jazdenia aj tréningu. A čo sa tíka akejkolvek techniky je dobré inšpirovat sa českým Janom Kopkom. Bikovat treba stále lebo nevieme či zajtra si nenájdeme nejakú výhovorku aj ked bude svietit slniečko!!!!
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

moja mater to dodnes nechape ze co to za blaznovsa vonku prehanaju v polmetrovom snhu ale este viac nechape preco sa obcas k nim pridam :lol:
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

neviem co si mam o tom mysliet lebo neviem ake to je bo rodicia ma v snehu na bike nepustia :(
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

nooo to by som nemohol a ani radsej neskusam ale ked si to zoberieme aka je tohtorocna "zima" tak aj hej..

aa kamarat chodi do roboty na biku ci je zima alebo leto ..sneh..dazd...proste cisty blazen ale ja som za nie
jamal052
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jamal052 »

JA to skušam vždi za každe ho počasia ale naj to je na snehu ked sa da fajde driftovta :) niekto to odcudzuje a iny zeru :)
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Shadow_blaster napísal:fuu co som, blazon aby som jazdil nigdy ja radsej korculujem
no vsak, na kolesach, raz za cas je to dobra sranda, hlavne ked je poladovica a nemotas sa popod auta ;)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

asi by som zmrzla kebyze to skusim
:wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

barbie napísal:asi by som zmrzla kebyze to skusim
:wink:
nezmrzla... ja chodievam pravidelne a mam oblecene v podstate to iste co v lete... cize termotriko windstoperova mikina kratasy... az na rukavice... cylkisticke ale na rozdiel od letnych nie su bezprstove...

mozno sa vam bude zdat ze som debil ze v kratasoch lietam v zime po horach ale ked si to vyskusate tak uvidite ze je to OVELA lepsie ako v dlhych nohaviciach... este lepsie su cyklisticke vajcorezy ale to ja na seba dobrovolne nikdy neobleciem :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

kedysi ked som este aktivnejsie chodil na bicykli tak obcas hej ale teraz uz na nom velmi nechodim ani cez leto :( stale si hovorim ze uz musim ist ale vzdy mi do toho niecopride :cry:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Akurat vcera som bol na biku, a isiel som na taku zladovatelu skokansku drahu. Bola haluz az na to ze som sa tak zdrbal ze ma strasne boli koleno este teraz :(
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

v zime na biku je to super hlavne ked na to nemas dezen to su drifty
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »