|
| Autor |
Správa |
Harlequin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Presov - ale ten v parale Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 19:50 Predmet: |
|
|
| jj mam, jednu na bruchu- po skalpeli, pruh... bol som operovany, dalsia je na hlave... bola rozbita resp. rozseknuta koza len. |
|
| Návrat hore |
|
 |
body25 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2006 Príspevky: 63
Zaslal: 25 Feb 2007, 20:56 Predmet: |
|
|
Velmi zaujimava tema
Ked sa za jazvu pocitaju len site rany tak potom mam len jednu (aspon co pamatam ) Mam ju na hlave s bola to nehoda... Ked som bol mladsi asi tak 6r. skakal som po gauci a nejako sa mi podarilo skocit hlavou na roh stola tak sa to asi stalo ale na hlave mam tiez jazvy ktore neboli site to ani neviem ako som k nim prisiel (mal som dost zaujimave dectvo rad som liezol na stromy )
Ale este ked mozem napisat jednu prihodu co som zavinil ja Moj brat ma vdaka mne par jazviev na ruke a pod okom... Nasi nakladali kapustu a mi sme sa nahanali po byte ja som sa smial ale tak brachovi to asi nebolo jedno tak ma nahanal a ja som pred nim zavrel dvere. No ale tie dvere boli sklenene a on preletel na druhu stranu... Nebolo mi vsetko jedno lebo tam bolo dost krvi Ale nastastie sa to dorbe skoncilo zije a pekne mi zere nervy stale  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 857 Bydlisko: za karmu prosim podpis :) Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 22:58 Predmet: |
|
|
| smetiar007 napísal: |
No tak to hej napr na silvestra ked som bol maly ma trafila horiaca raketa medzi oci to bolelo jak svina ale jazvy po pol roku zmizli  |
Rofl,tak to muselo byť pekne hnusné a to bola iba nejaká malá čínska raketka, alebo nejaká riadna raketa? Ja som tento rok tiež trafil skoro raketou do tváre sesternicu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silmer Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 481
Zaslal: 13 Máj 2008, 10:12 Predmet: jazvy |
|
|
piste , kde vsade mate jazvy na tele a ako sa vam to stalo
//sorrac , nenasiel som
jednu pod kolenom, pri futbale, ked som bol v brane a hodil som sa za loptou na betonom povrchu
a na hlave asi try |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 144 Bydlisko: Badín Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 10:35 Predmet: |
|
|
brucho - operácia slepého čreva
pravá ruka - pád z bicykla
dlaň ľavej ruky - strúhal som papek
ľavá ruka(z vrchu) - zaťal som si sekerou
obočie - dakde som sa strepal, keď som bol menší
pod nosom - zapichla sa mi tam skalka(dlhý príbeh) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1860 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 10:35 Predmet: |
|
|
| hm? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Silent Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2008 Príspevky: 415 Bydlisko: Web Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 11:40 Predmet: |
|
|
ja na brade jsem jel na kole a nedival na cestu a prede mnous talo auto a jak jsem se otocit tak bum do auzu z brady zkve jak svine mel jsem tam asi 4 steny bo tak nejak a jinac mam male jizvy z mladych casu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ONdr3j Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 1167 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 13:25 Predmet: |
|
|
5x operovane nohy (vrodena chyba), cize hoooodne jaziev na nohach (od 2cm do 18cm), dalsia jazva pri lavom kolene po cyste (vyberali vzorku), ostala nejaka 5cm jazva a zopar malych jaziev ale to uz nestoji za rec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 16:06 Predmet: |
|
|
| takze: napalil som do plechovych dveri- 2 cm dlha na cele, na kolenach a v ich okoli mi nerastu chlpy od jaziev, lakte podobe. na lytku asi 8 cm dlha (roztrhol som si lytko, videl som si kost), na clenkoch z bicyklovania, na palci z odtrhnuteho nechtu aj s kusom vaziva, pod dolnou perou ked som padol na lade a presekol som si ju zvnutra zubom, na dlaniach z mnohych padov uz nepocitam atd |
|
| Návrat hore |
|
 |
D34Dlife Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.06.2007 Príspevky: 196 Bydlisko: Martin city Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 18:25 Predmet: |
|
|
no jednu jazvu mam na hlave (7 stehov) (pad na biku-nepametam ako sa mi to stalo iba som sa prebudil a videl ako mi daky ujko viazal hlavu obvezom). V nemocnici mi doktor pred zasivanim povedal : "Mal si riadne stastie lebo dieru mas cca. pol centimetra od spanku a keby ze by si spadol na ten spanok nedopadol by si dobre."
a druhu mam na stehne (5 stehov) a to sa mi stalo ked som sa hral z nozikom a potom som ho polozil na kraj stola sadol som si na stolicku jednou nohou nechtiac kopol do stola a nozik spadol a zapichol sa do druhej nohy ( au )  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3142 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
noo ja mam na ruke pravej jazvy, co som preletel rukou cez sklo - hral som sa ako mensi na supermana v chodbe tak mam tam 3 jazvy, dve z prednej strany ruky, 10cm a 5cm dlhe a jedna pod pazuchou asi 13 cm dlha... |
|
| Návrat hore |
|
 |
wesley17 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2007 Príspevky: 306 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 18:38 Predmet: |
|
|
ja mam pojazvene cele kolena, vecsina je z futbalu ale raz som aj tak pekne padol na strkovisku...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:59 Predmet: |
|
|
Ked som bol malý,tak som videl moju mamu ako si holila nohy a ked nikto nebol doma,tak som to aj ja vyskúšal ...kedže som stým nevedel narábať,tak som si poriadne porezal nohu (celá kúpelka od krvy)naštastie rodičia sa vrátili domov a nebezpečenstvo bolo zahnané.
Ale jazva mi ostala preto,lebo som si stále strhával chrastu a teraz tam mám poriadne hlboký kráter  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 21:07 Predmet: |
|
|
| v oblasti hrudnej kosti mám jednu dlhú vertikálu od operácie, potom ešte zopár menších naokolo, možno ešte nejaká na kolene...zmerať ich ma ešte nikdy nenapadlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoC.k Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2007 Príspevky: 93 Bydlisko: sL Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|