|
|
|
| Autor |
Správa |
sedembodka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 19
Zaslal: 10 Dec 2007, 11:47 Predmet: Je normalne, ked clovek rozmysla o tom, co k druhemu citi? |
|
|
No otazka je uz vlastne polozena, ale aby ste boli v obraze...
Uz to budu 2 roky, co som zacala chodit s Janom (24), ako v normalnom vztahu aj my sme prekonali nejake hadky, zmierenia, proste mali sme vztah so vsetkym co k tomu patri. On studoval na VS, ja som koncila akurat na strednej a aby sme si ulahcili ten studentsky zivot, rozhodli sme sa ist si privyrobit. Uz len ta predstava ,ze 2 mesiace sa budem pri nom prebudzat a zaspavat, vo mne vyvolavala pocity stastia.
Pobyt v Anglicku som si absolutne vychutnavala a bolo mi uzasne, ale kvôli vyske som necakane musela ist o mesiac skor domov. Den odchodu bol pre nas oboch velmi tazky a nase slzy to len potvrdzovali.Nikdy predtym sme neboli tak dlho od seba, byval blizko pri nas takze sme sa stretavali skoro denne. Ten mesiac odlucenia sa nehorazne vliekol a nepresiel ani den, aby sme si neprezvonili, nenapisali smsku,majla.Cez ten mesiac som si uvedomila co vsetko pre mna znamena a ako velmi ho milujem. Jano sa vratil domov, zvitali sme sa a myslela som, ze vsetko bude fajn, ALE... ubehlo par tyzdnov a pripadal mi nejaky divny, uz to nebol ten clovek, co predtym, uz sa na mna nedival tymi ocami, proste mala som pocit, ze sa nieco v anglicku stalo a ta zvedavost mi nedala doslova spavat. Velakrat som sa ho pytala, ze co sa deje, ze ci sa nieco nestalo, ale vzdy povedal, ze nie, ze vsetko je ok.Raz ma to dohnalo az k tomu,ze ked vecer pri mne zaspal, zacala som sa mu hrabat v mobile ( a to som predtym nikdy nerobila) a nasla smsky od nej, ako jej chyba, ze nikdy nezabudne nato, co cez leto prezili a samozrejme ani on smskami nesetril. Zobudil ho moj plac a vycitky a otazka PRECO?Zahovoril to, ze su len kamosi a ze si sadli, ze mi moze odprisahat, ze spolu nic nemali,ze iba kecavali po veceroch o skole, o zivote a tak.Tak som to nejako predychala a nechala to plavat, ale od druhych som sa dozvedela, ze sa s nou stretava tajne za mojim chrbtom.Lenze nedokazala som sa s nim rozist, tak som mu dala narozmyslenie bud ja alebo ona....a vybral si JU.
Rozchadzal sa so mnou 5 hodin a povedal zaujimavu vetu, ze sa boji, ze ho boh raz za to potresta.( tej vete nechapem dodnes)
Prve mesiace boli utrpenim, stratila som zaujem o zivot, zabavu,skolu, ale postupne som sa z toho dostala.Ked som uz na neho ako tak zabudala, ozval sa mi, ze ci by sme sa nemohli stretnut.Suhlasila som, povedal ze sa s nou rozisiel, lebo aj tak nedokazal zabudnut na mna a ze ci mu nedam sancu.Ze nemusime hned spolu chodit,staci ze sa budeme stretavat a uvidime co a ako. Tak sme sa zacali stretavat, ale aj opat spolu spavat. To co som k nemu citila kedysi sa vratilo a ked sa ho spytam, ze co on ku mne citi odpovie, ze nevie, ze musi o tom popremyslat, ci je to laska alebo vasen. Toto jeho rozmyslanie sa uz vlecie dobreho polroka a ja stale neviem na com som a vzdy ked sa ho opytam, ze ci uz rozmyslal, odpovie, ze to moje neustale pytanie ho iba odraza.
Proste mam pocit, ze nevie co chce.Mozno si pomyslite, ze mu ide iba o to, aby sa so mnou vyspal, ale nie je to tak, keby hej, tak to davno skonci, pretoze tak casto sa nestretavame a este aj tak zacal pracovat v inom meste a chodi iba na vikendy domov.
Mozno si sama nechcem pripustit pravdu, ze ma uz nelubi, ale potom naco sa so mnou stretava, preco mi pise, prezvana??? Ja tomu nechapem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6714 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|