|
|
|
| Autor |
Správa |
Klayy Medium Expert

Stav:  Založený: 07.07.2006 Príspevky: 97
Zaslal: 09 Jún 2007, 21:13 Predmet: |
|
|
Minuly tyzden som zistil ze swap sa naozaj zide, mal som v linuxe 500MB swap, mam 2GB RAM a chcel som dat notebook hibernovat (resp. suspend, neviem ci je to to iste ), ale povedal mi ze mam malo swapu. Teraz mam 2GB swap nech sa tam zmesti cela ramka a ide dobre. V podstate ho tam teraz mam len kvoli hibernacii (ktoru dost casto potrebujem) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 673
Zaslal: 11 Júl 2007, 20:23 Predmet: |
|
|
| Ja mám len 512 RAM-u, swap potrebujem. Práve dnes som si nainštaloval druhý linux, ten nový sformátoval aj swap, no potom som si skopíroval spät Acronis True Image-om uložené Kubuntu a swap bol vypnutý, no všimol som si to vtedy, keď už chcel swap-ovať. Trhalo to nenormálne, ani vypnúť som to nevedel ani reštartovať X, stlačil som reštart na počítači a aktivoval ten swap. 2 GB miesta nie je veľa, keby som mal oveľa viacej RAM-u aj tak by som spravil swap. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|