je rozumne ak kupujem mobil z inzeratu doruceny na dobierku
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Mylis si pojmy > doporucenie nie je dobierka... Dobierka je, ze musis dat najskor prachy. A ocividne si takyto problem neriesil. Konzultoval som to s vedenim posty cez email a koncove stanovisko bolo take, ze to zalezi na veducej posty, ci pristupi na takuto dohodu, alebo nie. Je jasne, ze ked otvori prazdny balik > nic tam nebude, tak hadam jej dojde, ze to mal byt oje*. Proste zalezi to na veducej posty... Tvoj postoj je velmi zaujimavy inak 
ja som kupil telefon na dobierku.. najskor som reagoval na inzerat kde tento telefon ponukal za 5000,-, cosi sme popisali, len tak som povedal ci neznizi cenu na 4700,-.. Bez hocijakeho zavahania povedal ze fpoho, ze moze byt.. o dva dni som sa takto dostal na cenu 4000,-
lool.. to boj jasny oje*
potom som reagoval na dalsi, za 5100,-, tu som cenu zjednal nakoniec na 5000,-
posobil na mna ten clovek celkom ok, tak som to riskol
a podarilo sa.. nastastie
potom som reagoval na dalsi, za 5100,-, tu som cenu zjednal nakoniec na 5000,-
smej sa dalej ja to tak vzdy robim skontrolujem tovar a oni automaticky zasielaju ked si tovar neprevezmes do tyzdna ci ako to je ......ob3l1x napísal:aha hmm cize vy myslite ze pridete na postu poviete ze ste si prisli pre doporucenu zasielku oni vam ju bez zaplatenia daju aby ste si skontrolovali ci tam je to co tam ma byt a potom ked to tam bude tak im zaplatite ... ale ked to tam nebude tak im to vratite a oni to pekne zoberu a vratia odosielatelovi ?![]()
takto dobre som sa uz dlho nezasmial:D:D:D
vysvetlite ako posta vysvetli odosielatelovi ze ten bali ste otvorili vy a nie niekto na poste ... tym padom moze pozadovat nahradu ...toto co ste povedali je blbost este som sa nestretol s tym aby posta vydavala doporucene zasielky bez vyplatenia ...
Re: je rozumne ak kupujem mobil z inzeratu doruceny na dobierku
Pocuvajte, ked som bol podvedený, môžem sa nejako bránit?
Napriklad podat trestne oznamenie, aha:http://www.bazos.sk/otazky.php
konkretne bod 12
Napriklad podat trestne oznamenie, aha:http://www.bazos.sk/otazky.php
konkretne bod 12
-
Pigesko
King
ak mas vsetko potrebne k tomu tak preco nie...mohol by si napisat viac info 
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Mne sa to raz podarilo, aboslútne cudzia žena/pracovníčka na pošte. Dohodol som sa s ňou nasledovne. Povedal som jej podrobne čo má byť obsahom balíka, s tým, že ak tam bude niečo iné, balík si na vlastné náklady DOMA zabalím a odošlem naspäť s tým, že peniaze budú zatial na pošte. Pošta by balík odoslala naspäť a peniaze vrátila mne. Balík som otvoril samozrejme na pošte. Naštastie tam bolo to, čo tam malo byť, jednalo sa o MT. Ak by to tam nebolo, ja by som vyplatil danú sumu, a s balíkom išiel domov, kde by som ho zabalil, a vrátil na poštu.
Rada? Choď na poštu okolo 9, 10 ráno, skrátka vtedy keď tam nikto nieje. Keď je tam nátresk, pracovníčky/ci sa s tebou ne*erú a pošlú ťa kade lahšie. Keď tam nikto nebude, je väčšia šanca že sa dohodnete.
Prípadné riešenie je, že poprosíš predajcu od ktorého kupuješ MT, aby balenie nafilmoval, a tak isto zdokumentoval podávanie TOHO ISTÉHO balíka na pošte. S tým ale on nemusí súhlasiť, buď je to lenivosť, alebo ťa chce oklamať. Snáď ti to výde
.
// Sory, ja debil som čítal len 1. stranu a tistil som že som trošku pozadu v téme.
Každopádne tento môj post možno pre niekoho užitočný bude.
Rada? Choď na poštu okolo 9, 10 ráno, skrátka vtedy keď tam nikto nieje. Keď je tam nátresk, pracovníčky/ci sa s tebou ne*erú a pošlú ťa kade lahšie. Keď tam nikto nebude, je väčšia šanca že sa dohodnete.
Prípadné riešenie je, že poprosíš predajcu od ktorého kupuješ MT, aby balenie nafilmoval, a tak isto zdokumentoval podávanie TOHO ISTÉHO balíka na pošte. S tým ale on nemusí súhlasiť, buď je to lenivosť, alebo ťa chce oklamať. Snáď ti to výde
// Sory, ja debil som čítal len 1. stranu a tistil som že som trošku pozadu v téme.