je rozumne ak kupujem mobil z inzeratu doruceny na dobierku
-
jurino88
Star
- Kontaktovať používateľa:
je rozumne ak kupujem mobil z inzeratu doruceny na dobierku
myslite ze ludia su taky ze vas oje*****
-
misokgb
King
Tomuto zkurvysynovi som naletel aj ja http://kupa-na-inzerat.szm.sk/
3000Sk v <> okrem toho sa mi to stalo este raz s 3310, tam bol na chu*a display a zla baterka, bolo to ale veeeeeelmi davno, este ked som aktivne robil GSM... Dnes keby sa mi nieco take stane, sadam do auta/bus/vlak/helikoptera/vzducholod/ponorka/bicykel a nasiel by som toho zkurvysyna aj keby sa co dialo...
3000Sk v <> okrem toho sa mi to stalo este raz s 3310, tam bol na chu*a display a zla baterka, bolo to ale veeeeeelmi davno, este ked som aktivne robil GSM... Dnes keby sa mi nieco take stane, sadam do auta/bus/vlak/helikoptera/vzducholod/ponorka/bicykel a nasiel by som toho zkurvysyna aj keby sa co dialo...
-
misokgb
King
Ale ano, je aj taketo riesenie, ze sa PRED prebratim balika z posty dohodnes s VEDUCOU posty, ze ked tam bude nejaka vec, ktora urcite neodpoveda hodnote zasielky > prazdny DVD obal za tri litre dajme tomu, ak sa s nou da, tak sa dohodnete, otvoris to pred nimi, prachy ti ostanu, oni mu to odoslu naspat, alebo sa nic nebude diat... Ale takychto veducich nie je vela, ak vobec, proste musis to prebrat s vedenim vasej posty a da sa tak... 
-
jurino88
Star
moc si mi pomohol som rad lebo nerad by som bol keby mi namiesto mobilu prislo nieco inemisokgb napísal:Ale ano, je aj taketo riesenie, ze sa PRED prebratim balika z posty dohodnes s VEDUCOU posty, ze ked tam bude nejaka vec, ktora urcite neodpoveda hodnote zasielky > prazdny DVD obal za tri litre dajme tomu, ak sa s nou da, tak sa dohodnete, otvoris to pred nimi, prachy ti ostanu, oni mu to odoslu naspat, alebo sa nic nebude diat... Ale takychto veducich nie je vela, ak vobec, proste musis to prebrat s vedenim vasej posty a da sa tak...
-
misokgb
King
Este take "uistenie" sa da tym, ze mu zavolas a povies, ze to chces jednoznacne osobne, ze si prijdes pon hocikde, ak bude suhlasit, dohodnite sa na konkretnom dni, na konkretnom case ak bude suhlasit, znamena, ze ten tel. ma, den pred schodzkou mu zavolaj, ze ti to nevyjde, nech ti ho posle...jurino88 napísal:moc si mi pomohol som rad lebo nerad by som bol keby mi namiesto mobilu prislo nieco ine
-
jurino88
Star
aha ale ja on povedal ked som snim volal ze ak chem ten mobil ze jedine mi ho preda osobne a ja ze kde byva a onze v trnave a ja ze ci sa to neda neaj poslat a on mi na druhy den zavolal ze sa to da dobierkou a ja ze dobre v stredu mi m prist balik tak som zvedavymisokgb napísal:Este take "uistenie" sa da tym, ze mu zavolas a povies, ze to chces jednoznacne osobne, ze si prijdes pon hocikde, ak bude suhlasit, dohodnite sa na konkretnom dni, na konkretnom case ak bude suhlasit, znamena, ze ten tel. ma, den pred schodzkou mu zavolaj, ze ti to nevyjde, nech ti ho posle...Napr. ten co ma osral nebral telefony, only SMS, takze uz v zaciatku je to napadne...
aha hmm cize vy myslite ze pridete na postu poviete ze ste si prisli pre doporucenu zasielku oni vam ju bez zaplatenia daju aby ste si skontrolovali ci tam je to co tam ma byt a potom ked to tam bude tak im zaplatite ... ale ked to tam nebude tak im to vratite a oni to pekne zoberu a vratia odosielatelovi ?

takto dobre som sa uz dlho nezasmial
:D:D:D
vysvetlite ako posta vysvetli odosielatelovi ze ten bali ste otvorili vy a nie niekto na poste ... tym padom moze pozadovat nahradu ...toto co ste povedali je blbost este som sa nestretol s tym aby posta vydavala doporucene zasielky bez vyplatenia ...
takto dobre som sa uz dlho nezasmial
vysvetlite ako posta vysvetli odosielatelovi ze ten bali ste otvorili vy a nie niekto na poste ... tym padom moze pozadovat nahradu ...toto co ste povedali je blbost este som sa nestretol s tym aby posta vydavala doporucene zasielky bez vyplatenia ...
-
misokgb
King
Mylis si pojmy > doporucenie nie je dobierka... Dobierka je, ze musis dat najskor prachy. A ocividne si takyto problem neriesil. Konzultoval som to s vedenim posty cez email a koncove stanovisko bolo take, ze to zalezi na veducej posty, ci pristupi na takuto dohodu, alebo nie. Je jasne, ze ked otvori prazdny balik > nic tam nebude, tak hadam jej dojde, ze to mal byt oje*. Proste zalezi to na veducej posty... Tvoj postoj je velmi zaujimavy inak 
ja som kupil telefon na dobierku.. najskor som reagoval na inzerat kde tento telefon ponukal za 5000,-, cosi sme popisali, len tak som povedal ci neznizi cenu na 4700,-.. Bez hocijakeho zavahania povedal ze fpoho, ze moze byt.. o dva dni som sa takto dostal na cenu 4000,-
lool.. to boj jasny oje*
potom som reagoval na dalsi, za 5100,-, tu som cenu zjednal nakoniec na 5000,-
posobil na mna ten clovek celkom ok, tak som to riskol
a podarilo sa.. nastastie
potom som reagoval na dalsi, za 5100,-, tu som cenu zjednal nakoniec na 5000,-