|
|
|
| Autor |
Správa |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2006, 15:26 Predmet: je taky program ? |
|
|
chcem sa iba spytat ci existuje niejaky program ktory by dokazal urcit kolko som bol na pocitaci a kolko on (myslim na tom istom pocitaci) lebo s bratom sa obcas hadame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 879
Zaslal: 30 Nov 2006, 17:08 Predmet: Re: je taky program ? |
|
|
| M4jk1:-) napísal: |
chcem sa iba spytat ci existuje niejaky program ktory by dokazal urcit kolko som bol na pocitaci a kolko on (myslim na tom istom pocitaci) lebo s bratom sa obcas hadame  |
hej existuje a je ich dost.Robia aj to kolko krat si co stlacil na klavesnici kolko si bol pripojeny na nete alebo kolko kilometrov si nabehal s myskou.
bude to niekde na www.stahuj.cz
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2006, 17:26 Predmet: Re: je taky program ? |
|
|
| qwerty-xyz napísal: |
hej existuje a je ich dost.Robia aj to kolko krat si co stlacil na klavesnici kolko si bol pripojeny na nete alebo kolko kilometrov si nabehal s myskou.
bude to niekde na www.stahuj.cz
 |
to poznam ale ze ako zistim pomocu klikknuti na klavesnici , myske ze kolko hral ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6948 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2006, 19:03 Predmet: |
|
|
| podľa prihláseného užívateľa |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 879
Zaslal: 30 Nov 2006, 22:46 Predmet: Re: je taky program ? |
|
|
| M4jk1:-) napísal: |
| to poznam ale ze ako zistim pomocu klikknuti na klavesnici , myske ze kolko hral ? |
ono ti pocita kolko bola aplikacia spustena. no a ked ta aplikacia bude hra - tak ti bude pocitat cas tej hry.
poddobny program ale stary neviem ci dakde najdes bol "hlídací pes"
ale to bolo skor pre rodicov by som povedal.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|