Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal
A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise
S.T.A.L.K.E.R.
suhlasim,CHOROBA..no asi psychiater ,ale ako som napisal uz by som jej ani pusu nedal bo pochybujem ze sa niekedy vylieci clovek s takouto chorobouFrikso napísal:Nevera je vsetko, co podraza vzajomnu vernost, na to, ze ked je tvoja/jeho priatelka lezba, tak to je podvod jak bic, ked si ta pestuje a ma milenku. A to s tym zvieratom nie je nevera, ale choroba, neviem, ci skor zavolat lekara, policajta alebo slobodu zvierat..
je to nevera....stalkeryxo napísal:Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakehopohlavia. Ako by ste reagovali
![]()
![]()
![]()
Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal)
A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise(viem, je to humus
ale dost ma to zaujima)
S.T.A.L.K.E.R.
No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 rokymagnum napísal:ano je to nevera aspon myslim a to sa ti fakt stalo či ta to len zaujima? pretože by som chcel vediet ako by to ta partnerka vysvetlilaa s tymi zvieratami to je choroba a nie nevera