Je TOTO nevera???????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
stalkeryxo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Je TOTO nevera???????

Príspevok od používateľa stalkeryxo »

Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakeho :shock: pohlavia. Ako by ste reagovali :?: :?: :?:

Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal :? )

A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise :?: (viem, je to humus :smt078 ale dost ma to zaujima)

S.T.A.L.K.E.R.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

1:no nevera to je podla mna,pretoze v posteli ako tvoja partnerka musi mat len teba tak aj ty len ju a o pohlavie nejde
2:ak by som ju zastihol v takej situacii tak by som jej uz ani pusu nedal :smt096
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sa neda povedat ci je to nevera. Teda urcite, ze ano, ale neviem ako by som to napisal, no nie je to az take tvrde ako keby bola s inym chlapom. Naozaj neviem ako by som sa zachoval, keby som ju pristihol s inou zenskou. Asi by som sa s nou vazne porozpraval o jej skutocnej orientacii, ale ako neveru by som to asi nebral. Urcite by som ostal zaskoceny, s vyvalenou hubou.

No a so zvieratkom som ju zatial nepristihol a nemyslim, ze by mala sklon pod.ebat ma so zvieratom. Ty uz mas zrejme nejaku skusenost, ked sa na to pytas vsak? :wink: :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nevera je vsetko, co podraza vzajomnu vernost, na to, ze ked je tvoja/jeho priatelka lezba, tak to je podvod jak bic, ked si ta pestuje a ma milenku. A to s tym zvieratom nie je nevera, ale choroba, neviem, ci skor zavolat lekara, policajta alebo slobodu zvierat..
stalkeryxo
Amateur
Amateur

No a so zvieratkom som ju zatial nepristihol a nemyslim, ze by mala sklon pod.ebat ma so zvieratom. Ty uz mas zrejme nejaku skusenost, ked sa na to pytas vsak? :wink: :D[/quote]

CHLA-CHLA-CHLA :D .
Diky, no zatial nestastie taku skusenost nemam (a ani po tom netuzim). :roll:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Frikso napísal:Nevera je vsetko, co podraza vzajomnu vernost, na to, ze ked je tvoja/jeho priatelka lezba, tak to je podvod jak bic, ked si ta pestuje a ma milenku. A to s tym zvieratom nie je nevera, ale choroba, neviem, ci skor zavolat lekara, policajta alebo slobodu zvierat..
suhlasim,CHOROBA..no asi psychiater ,ale ako som napisal uz by som jej ani pusu nedal bo pochybujem ze sa niekedy vylieci clovek s takouto chorobou
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

aj ja si myslim ze to je nevera podla mna nieje normalne aby partner/ka spaval/a s niekym inym.
A to druhe mno tak to by bola haluz do NATOC TO! :lol:
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Ja by som to bral ako neveru, pretože ak mám s niekým partnerský vzťah ... tak má byť len so mnou v tej posteli ... a milovať sa len so mnou, je mi jedno či je to muž alebo žena je to pre mňa nevera.

S tými zvieratkami ... to je podľa mňa len úchylka ... nestalo sa mi to ale kebyže to asi vidím tak ... by som sa jej dotýkal už asi len takto :smt064
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

ano je to nevera aspon myslim a to sa ti fakt stalo či ta to len zaujima? pretože by som chcel vediet ako by to ta partnerka vysvetlila :D a s tymi zvieratami to je choroba a nie nevera
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ak k nej citi, to co k tebe, tak to asi nevera je...no ked jej ide len o nove zazitky,az take zle to nie je
qwerty-xyz

Re: Je TOTO nevera???????

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

stalkeryxo napísal:Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakeho :shock: pohlavia. Ako by ste reagovali :?: :?: :?:

Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal :? )

A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise :?: (viem, je to humus :smt078 ale dost ma to zaujima)

S.T.A.L.K.E.R.
je to nevera.... :x
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja som si kedysi hovoril ze by to bola pecka vidiet svoju babu s inou... ale od isteho casu ma to preslo a zrejme by som to bral ako rovnaky podvod ako neveru s chlapom...
...k tomu zvieratku :D ... asi podla toho co by tam robili, ale ak to co myslis tak by som ju udal na Ochrane zvierat :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ja vlastne ani neviem odpoved..

Jasne bolo by to strasne zvlastne a cudne ked by som doteraz netusil , ze moja zena ma aj ine chutky :) ale odpoved naozaj neviem , tazko je teraz odpovedat , i ked si myslim ze " taka " nevera je o nieco mensia ako ta s chlapom

Po druhe myslim ze to sa Ti tazko stane , ak poznas svoje dievca :wink:
A neviem co vobec myslis , ci iba take jemne , vies ako byva vo filmoch ked si chlapy natieraju vajca arasidovym maslom a potom pustia na obed macicku :lol: :lol: :lol:

Ale ked riadny kures tak s panom bohom :smt096
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No ja budem reagovat len na to prve :D ... no rozhodneto podla mna je!!! a co je to vlastne nevera, ked sa tam pytate??? ked je inac orientovany/a tak to aj tak je
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

No zalezí čo tam robili.... ak je to len napr. kamoška zo školy čo prišla knej len prespať tak to rozhodne nevera neni.... a robili spolu niečo ked si ich pristihol??? :lol:
stalkeryxo
Amateur
Amateur

magnum napísal:ano je to nevera aspon myslim a to sa ti fakt stalo či ta to len zaujima? pretože by som chcel vediet ako by to ta partnerka vysvetlila :D a s tymi zvieratami to je choroba a nie nevera
No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky :(
stalkeryxo
Amateur
Amateur

Mr.Jack napísal:No zalezí čo tam robili.... ak je to len napr. kamoška zo školy čo prišla knej len prespať tak to rozhodne nevera neni.... a robili spolu niečo ked si ich pristihol??? :lol:
Myslim ze 69 hovori za vsetko. :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

stalkeryxo napísal:Myslim ze 69 hovori za vsetko. :?
tak toto je moj sen vidiet dve baby pri 69, ale nech tam nie je medzi nimi moja priatelka :D ... co ta ako prve napadlo ked si to videl? Ako si sa citil?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

stalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat.
Cudzoložstvo je cudzoložstvo, nezáleží s kým, ako, koľko.
Nevera - do akej miery sa dá vernosť merať? Takže cudzoložila s iný-m/ou tým je to snáď vyriešené. :( Nie je o čom premýšľať.
Hellb0Y
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellb0Y »

No moja kamoska sa hrava zo skreckamy v posteli :P
Napísať odpoveď