Podla mna je kazdeho osobna vec co robi v sukromy a ci o tom niekomu aj povie co robil...i ked sa jedna o takyto pripad...chalan to chcel mozno len skusit ake by to bolo....sak kazdy skusa nieco iny...niekto do seba pichne lyzicku,niekto hadicu....niekto to dava do kolaca alebo do niakej rury tod moj nazor
Papulka nehaj to tak.. Cimviac ma napada, ze ten "kamoš" je on sam..
Podla mna to uz je normalne v dnesnej dobe.. Dakedy bol sex pred svadbou hriech a ak sa mizda, ich zabijali alebo vyhnali.. A dnes? Cize to ze sa robi na tangacoch je normalne.. Ale to, akym sposobom ich ziskal je na dost nizkej moralnej urovni.. Co takto sa opytat? Mozno ma dotycna rovnake zmyslanie Ved dnes je mozne uz vsetko..
ivan22222 napísal:dobre poviem vam ako to je nespravil to kamos ale ani ja vymyslel som si to koli tomu lebo to chcem spravit a podla vasich nazorov to nespravim
takze
brm napísal:Akoze LOL! Teraz musim povedat, ze cela akcia s nohavickami je slabota oproti uchylnosti, ktoru si urobil tu na hojku..
podla mna by si to mal spravit...normalne to sprav a potom nam sem napises ake to bolo...alebo to rovno mozes aj natocit, nafotit a supnut sem.
Haluz, ake myslienky ma dnesna mladez...
No ja neviem, v barsktorom filme mozete vidiet, ze baba necha nohavicky svojmu milencovi a podobne haluze. Myslim, ze v mnohych pripadoch je to tak aj v realite. Na cuchnuti k nohavickam nevidim nic zle.. ved ked to niekoho vzrusuje.. Tak ale netreba sa o tom bavit. Asi na taketo temy este nedozrel cas .. tak ako to bolo niekedy ohladom analneho alebo oralneho sexu
iceCream napísal:No ja neviem, v barsktorom filme mozete vidiet, ze baba necha nohavicky svojmu milencovi a podobne haluze. Myslim, ze v mnohych pripadoch je to tak aj v realite. Na cuchnuti k nohavickam nevidim nic zle.. ved ked to niekoho vzrusuje.. Tak ale netreba sa o tom bavit. Asi na taketo temy este nedozrel cas .. tak ako to bolo niekedy ohladom analneho alebo oralneho sexu
lenže jemu ich nenechala milenka, on ich ukradol. A navyše má iba 14 (alebo 15) rokov.
audiotrack o tom som uz pisal na prvej strane v tejto teme..ze nie je normalne ich ukradnut. A vek? No mohol by mysliet este par rokov na ine hluposti. Ale reakcia bola skor smerovana na margo vyjadreni o tom..ze je to uchylne.