Je toto vôbec možné?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Remfield
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Remfield »

oooooooo...ake krasne veci sa tu clovek podozveda....som rad ze po tomto sa mozem na vztahy pozerat zasa z krajsieho uhla pohladu
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

krupica_dnb napísal:...a dokonca VEĽMI dobrí kamaráti, keď vo vzťahu zistíš že priateľstvo bude lepšie ako láska.. :oops:
Tak toto je casty a dost zaujimavy fenomen....
Z osobnej skusenosti si ho vysvetlujem tak, ze pokial sa dvaja nesmierne lubia, tak si radsej spolu nic nezacnu a maju v sebe dozivotneho priatela - vzdy ochotneho pomoct... Nezniesli by rozchod radsej volia odlucenie, ako keby sa mali rozist a zanevriet jeden na druheho....

Takto to vnimam ja...nedava to zmysel, ale tak to chapem.... :smt055
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

jin viem co myslis, taky ten strach z lasky a naslednej straty...kolko nadejnych vztahov sa kvoli tomuto ani nezacalo :roll: ...par poznam...
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

mam kamaratiek velmi velaaa a jeto len o tom ci si rozumieme amame o com rozpravat onicom inom...a vztah mam k nim ze sa tesim s nimi ked s a im nieco podari a taaak proste ony mi to opatuju a tak som spokojny :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Kamarátka a priateľka sú dve VEĽMI odlišné pojmy. Kamarátstvo je bežné, ale priateľstvo... Čo ja viem? Možno, že aj hej, lenže potom je to už len krôčik k láske a je predsa také jednoduché to urobiť, že.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Mr.Henky napísal:Kamarátka a priateľka sú dve VEĽMI odlišné pojmy. Kamarátstvo je bežné, ale priateľstvo... Čo ja viem? Možno, že aj hej, lenže potom je to už len krôčik k láske a je predsa také jednoduché to urobiť, že.
z kamaratstva(priatelstva) vznikne laska,,ani sa nenazdate.. :wink: par peknych slov,,jednen-dva pohlady zopar dotykov a sme jasny,,horsie je potom robit z lasky priatelstvo,,Viete ako to je tam kde laska nosi smutok a slzy..priatelstvo nas robi stastnymi :-)
Napísať odpoveď