|
| Autor |
Správa |
Pedro109 Star

Stav:  Založený: 17.05.2007 Príspevky: 693 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 13:39 Predmet: |
|
|
poviem ti takto, najprv si urci koncepciu aku chces:
1. vymena vsetkych repro v aute bez basaku - kupa napr. toho setu od Hertzu, vyhodou je cisty a prijemny vysledny zvuk, rovnako nemusis tahat kabelaz na basak, nevyhodou je mozno nedostatok basov na techno (teda ten rachot)
2. ponechanie seriovych repro a kupa basaku, vyhody: bude rachotu v spodnych kmitoctoch, zvuk bude ale znacne nevyvazeny, teda na ine styly v podstate prepadak
Este ma napadlo ked si spominal ze mas seriove radio: ma vobec vystup na subwoofer? Ak nie tak bez vymeny radia si basak nemas kam zapojit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3310 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 14:19 Predmet: |
|
|
jedine ze by ho zapojil ako repro napriamo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 960
Zaslal: 13 Máj 2008, 17:18 Predmet: |
|
|
ale mam a radio som kupoval nove asi tak pred pol rokom takze vsetko ma co treba no neveim ako sa rozhodnut uz asi uvazujem aj nad tym setom vymena tych repro v aute ako subik ...
bo je tma slusna cena a ked vravite ze to hra suprovo .. tak neveim teraz ...
a aky je rozdiel medzi timi to ?
http://www.autoradia.sk/set-esk165-3-ecx690-3
a tymito o ktorych sa bavime?
http://www.autoradia.sk/hertz-dsk165-dcx690
ktore sa viac oplati kupit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
| pepo napísal: |
ale mam a radio som kupoval nove asi tak pred pol rokom takze vsetko ma co treba no neveim ako sa rozhodnut uz asi uvazujem aj nad tym setom vymena tych repro v aute ako subik ...
bo je tma slusna cena a ked vravite ze to hra suprovo .. tak neveim teraz ...
a aky je rozdiel medzi timi to ?
http://www.autoradia.sk/set-esk165-3-ecx690-3
a tymito o ktorych sa bavime?
ktore sa viac oplati kupit? |
tazko povedat, tieto vyzeraju na vyssiu radu, nemam nimi ale skusenosti tak skus vygooglit o nich nieco po dakych forach, osobne myslim ze nespravis chybu ani s jednymi |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Zaslal: 13 Máj 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
teraz som akurat s jednym kamosom debatil a som sa rozpraval o hercoch
a on sam mi odporucal ze su suprove ze mze len odporucit no len dalsai vec vravel ze by sa tam zislo dat daky dobry zosilovas.
Takze berme ze kupim tito :
a aky zosilovac tam dy sme pouzili |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 20:07 Predmet: |
|
|
teraz som akurat s jednym kamosom debatil a som sa rozpraval o hercoch
a on sam mi odporucal ze su suprove ze mze len odporucit no len dalsai vec vravel ze by sa tam zislo dat daky dobry zosilovas.
Takze berme ze kupim tito :
a aky zosilovac tam dy sme pouzili |
vyber podla mna slusny, objednaj to, skus to zapojit, rozohraj ich a uvidis ci potrebujes zosik lebo nie...mozno budes prekvapeny co daju bez zosika, maju totiz vysoky odstup a su velmi oblubene prave na prevadzku iba z radia, ak ti nebude stacit, zacni riesit zosik |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Zaslal: 13 Máj 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
| Pedro109 napísal: |
| vyber podla mna slusny, objednaj to, skus to zapojit, rozohraj ich a uvidis ci potrebujes zosik lebo nie...mozno budes prekvapeny co daju bez zosika, maju totiz vysoky odstup a su velmi oblubene prave na prevadzku iba z radia, ak ti nebude stacit, zacni riesit zosik |
cital som aj po forach a jedni tam vravai tie o ktorych sm esa posledne bavili a druhy zasa opacne ale kazdopadne podla nazorov kazdy vravel ak ches bez zosika tak tieto a ak so zosikom tak vyssiu radu..
ale dost ludi co pisu ze ich maju tak vravai radsej kupit za dobru cenu tuto nizsiu radu a dake peniaze dat do vytlmenia a hraju super ..
Kamos co ma herz tak vravel ze hraju super a ze prinich ani neobstojis ze maju hlavne perfektne vysky a co sa tyka ozaj kvality zvuku tak odporuca cisty a perfektny zvuk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 22:04 Predmet: |
|
|
cital som aj po forach a jedni tam vravai tie o ktorych sm esa posledne bavili a druhy zasa opacne ale kazdopadne podla nazorov kazdy vravel ak ches bez zosika tak tieto a ak so zosikom tak vyssiu radu..
ale dost ludi co pisu ze ich maju tak vravai radsej kupit za dobru cenu tuto nizsiu radu a dake peniaze dat do vytlmenia a hraju super ..
Kamos co ma herz tak vravel ze hraju super a ze prinich ani neobstojis ze maju hlavne perfektne vysky a co sa tyka ozaj kvality zvuku tak odporuca cisty a perfektny zvuk |
jasne, ja si myslim ze budes spokojny, ak by si casom nejaku tu korunu nasetril tak sa pusti do vytlmenia prednych dveri a pokus sa aj vystuzit plato nejakou MDF-kou...ked ich budes mat daj vediet ci su dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Zaslal: 14 Máj 2008, 14:04 Predmet: |
|
|
no rozmyslam nadnimi tak este popozeram po nete a ak nic ine nenajdem alebo ma neoslovi daco ine tak tento tyzdne objednavam a potom dam vediet ....
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 14:04 )
a dotaz do tych dveri u tohoto typu
ta montazna hlabka je tych 61 mm ???
ak hej by to vyhovovalo bo ti e stare co tam mam maju hlbku 63 mm |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3310 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:18 Predmet: |
|
|
ano, montazna hlbka je 61 mm, ale ak by aj nahodou zavadazalo okno (co asi nebude), tak staci kupit MDFkove medzikruzie o hrubke pol centimetra (eventuelne jeden 1cm a dat ho napol) a mas po probleme, pritom stale repraky ostanu schovane pod origo krytmi
za taku cenu ine nezozenies, moje predne komponentne stali vyse 3 samotne, este plus zadok... myslim ze ten set ti bude postacovat, aj bratranec ma v aute hertz muziku a hraje to fakt dobre na to ze nema high-end  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:21 Predmet: |
|
|
no rozmyslam nadnimi tak este popozeram po nete a ak nic ine nenajdem alebo ma neoslovi daco ine tak tento tyzdne objednavam a potom dam vediet ....
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 14:04 )
a dotaz do tych dveri u tohoto typu
ta montazna hlabka je tych 61 mm ???
ak hej by to vyhovovalo bo ti e stare co tam mam maju hlbku 63 mm |
aj ja som nasiel udaj 61mm, takze by nemal byt problem |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Zaslal: 14 Máj 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
si myslim ze by nemal byt problem aj aj by to tam mohlo v pohode vliest ...
len este popozeram ci nenajdem daco vyhodnejsie lascnejsie porpipade lepsie v pomere cena a vykon a ak nie tak objednam tieto |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

|
Zaslal: 14 Máj 2008, 14:37 Predmet: |
|
|
osobne si myslim ze cenovo vyhodnejsiou ponuku nenajdes, maximalne na dany set s parkorunovym rozdielom, ale inu znacku asi nie hertz sa pohybuje v cenovo dostupnych kategoriach pri slusnom vykone, ine znacky maju aj cenovo vyhodne repra, ale s malymi vykonmi a kvalitou reprodukcie |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepo Light Professional

Zaslal: 18 Máj 2008, 12:21 Predmet: |
|
|
tak ok dohodnute a objednane tak ked dorazia dam vediet ...
a potom ked ich namontujem
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 20:10 )
nebudem zakladat dalsiu temu ale dalsi dotaz
ake neony pod auto a osvetlenie v aute su dobre pasi napr..
http://tuning.autodoplnky.cz/osvetleni-moto/pasek-12v-nalepovaci-30cm-modre-led-vodotesne-pr-s3164377
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 12:21 )
takze repro kupene, namontovane a vytlmene a mozem povedat ze zatim som to nedaval na plne kedze su nove nech sa torosku rozohraju ...
Ale musim povedat ze maju suprovy zvuk krasny cistucky a co sa tyka vykonu tak som ich odskusal na polovicu a hrali ako balzon a bez zosilovaca cisto napojene na radiou cize vobec netreba zosik absolutne .. zatim naprost aspokojnost co sa tyka pomer cena a vykon...
Krasny zvuk, pekny dizajn. Mozem len odporucit pre tych co si chcu hudbu ozaj vychutnat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedro109 Star

|
Zaslal: 18 Máj 2008, 15:24 Predmet: |
|
|
| tak to som rad ze si spokojny, smiem sa este spytat cim si tlmil? |
|