|
|
|
| Je zoofilia uchylkou? |
| Ano |
|
89% |
[ 232 ] |
| Nie |
|
10% |
[ 27 ] |
|
| Celkom hlasov : 259 |
|
| Autor |
Správa |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:29 Predmet: |
|
|
| kazdopadne je to humus.a podla mna aj uchylka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:32 Predmet: |
|
|
| Ak toto neni úchylka,tak potom už nič... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 285 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
tak toto je rozhodne úchylka...
jedna žena písala do takého " ženského mesačníka" že raz našla svojho muža...ako ich psovi dráždil jeho genitálie...
a on sa vyhovoril že toho psa len " škrabkal na bruchu či čo.."
no a potom s ním nedokázala ležať v jednej posteli....ono to tam aj bolo dalej opisované.... že čo tam stváral ....
no ja byť tá babena....tak ho hned vypakujem z domu... fúúúj..
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 638 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 22:15 Predmet: |
|
|
cista uchylka!!!
mal som dost ked som videl na mobile video ako nejaky chalan su*a somara....... keby som to len nejak zahliadol alebo by sa mi s tym niekto priznal asi sa povraciam..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1699 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 14:02 Predmet: |
|
|
akoze vam uz dobre je*e . samozrejme toto sa neda ani opisat podla mna je to porucha hodna ku psychiatrovy sorac neviem ake icka sa tam davaju . akoze videl som pecka kde bola zenska s konom alebo prasatom alebo aj so psom ale zaludok to moc nevydrzal tak an to by so msa nedal aj kebyze neviem co za to dostanem . rozhdone uchylka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skeptik Novice

Stav:  Založený: 06.01.2007 Príspevky: 1
Zaslal: 06 Jan 2007, 21:14 Predmet: |
|
|
| Pre mňa je zoofilia jednoznačne sexuálnou úchylkou tak isto ako napr. homosexualita.A vprírode sa vyskituje tiež, aj ked to bude mať asi iný názov,párenie napr. žirafa-zebra.Pre nás heterosexuálov to je síce nechutné ale nikto nás do toho nenúti že?Podla mňa je otázka či to vyhovuje obom stranám a či to nie je proti vôli toho zvieraťa.Je to také malé zneužitie ale napr. taká kobyla keby vedela povedať či sa chce nechť zneužívať k ťažbe dreva v lese alebo radšej v maštali s nejakým úchylom. pre mňa je hnusné ked sa muž po orálnom sexe vygebrí žene na ústa ale to neznamená že polovicu z vás budem považovať za "spoločensky vadných".Mne viac osobne prekážajú ludia ktorý považujú za normálne len to čo sa mestí do ích hraníc "normality" a to už je debilita ktorá je nebezpečnejšia než napr. homosexualita. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 1:43 Predmet: |
|
|
Ako je úchylná zoofília, tak je úchylná aj táto téma.
//lock by eritrocit |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|