Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Jehovisti
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Za co pokladate jehovistov ?
za krestanku cirkev
3%
 3%  [ 6 ]
za sektu
39%
 39%  [ 69 ]
neriesim, nestretol som sa s nimi cize ma nezujimaju
9%
 9%  [ 17 ]
za ludi ktori nasilu presviedcaju o svojej viere a obtazuju spolocnost
47%
 47%  [ 84 ]
Celkom hlasov : 176

Autor Správa
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Stav: Odhlásený
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 0:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tazko povedat. Osobne som sa nestretla s nimi na ulici, ale co som pocula, ludia ich nemaju velmi v laske Confused. Ale mam spoluziaka, ktory je Svedok Jehovov, dobre spolu vychadzame, hlasi sa na medicinu a je celom do pohody. Minule mi priniesol aj kazetu o transfuzii krvi, preco to odmietaju a ake ine metody sa podla nich daju pouzit a bolo to vcelku zaujimave. Parkrat sa mi dostal do ruk aj casopis Prebudte sa a nebolo v nom nic fanaticke a pod. Takze ja nemozem na nich nic zle povedat. Dokonca ma spominany spoluziak ani nepresviedca, aby som sa k nim pridala a pritom on sam tejto viere silno veri.
Ale pocula som aj prihodu, ze jedneho medika tak sfanatizovali, ze sa vykaslal na skolu, odisiel z univerzity, pretoze mu zaberalavela casu a nemohol sa venovat studiu ich nabozenstva. takze teraz cele dni len studuje a nabada ludi, aby sa k nim pridali Sad. Podla mna si posral dost cely zivot...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mi-chau
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 0:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

moznost
Citácia:
neriesim, nestretol som sa s nimi cize ma nezujimaju
Arrow nehasim co ma nepali
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 0:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolek napísal:
Tazko povedat. Osobne som sa nestretla s nimi na ulici, ale co som pocula, ludia ich nemaju velmi v laske Confused. Ale mam spoluziaka, ktory je Svedok Jehovov, dobre spolu vychadzame, hlasi sa na medicinu a je celom do pohody. Minule mi priniesol aj kazetu o transfuzii krvi, preco to odmietaju a ake ine metody sa podla nich daju pouzit a bolo to vcelku zaujimave. Parkrat sa mi dostal do ruk aj casopis Prebudte sa a nebolo v nom nic fanaticke a pod. Takze ja nemozem na nich nic zle povedat. Dokonca ma spominany spoluziak ani nepresviedca, aby som sa k nim pridala a pritom on sam tejto viere silno veri.
Ale pocula som aj prihodu, ze jedneho medika tak sfanatizovali, ze sa vykaslal na skolu, odisiel z univerzity, pretoze mu zaberalavela casu a nemohol sa venovat studiu ich nabozenstva. takze teraz cele dni len studuje a nabada ludi, aby sa k nim pridali Sad. Podla mna si posral dost cely zivot...
vies jehovisti nepridu ku tebe a povedia "pridaj sa k nam", raz pride nato kedy ti ten kamos nahuci take kraviny ze sa pridas k nim automaticky, takto sa rozsiruju kruhy jehovistov

-ked proste jehovisti pridu pred moje dvere tak im ukazem taky velky pentagram a kudlu od krvi a uz sa pracu prec Laughing
Návrat hore
...
Expert
Expert

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 1:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Naposledy mi zaklopali na dvere rano pred skuskou, to som fakt musel zdvorilo odmietnut :D
Inak sa s nimi celkom da pokecat, ked ma clovek kopec casu a zvykne si na ten ich styl (vzdy dvaja, jeden diskutuje a druhy akoze-zaujate cely cas cumi)... raz som s nimi stravil na ulici asi hodku a pol, zobral kopec tych ich obrazkovych casopisov a dohodol dalsie rande, ale oni uz nedosli :))

bolek> Svedok na medicine? uff, tak to bude huste. :)
Návrat hore
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 8:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

... napísal:

bolek> Svedok na medicine? uff, tak to bude huste. Smile
Aj moja spoluziacka je jehovistka, ide na medicinu. Neviem ako silno je veriaca, ale je to uplne v pohode dievca, mile vzdy pomoze... A ani raz mna ani nikoho z triedy nechcela prekonvertovat Rolling Eyes Ale ti co chodia po domoch su dost otravni.
Návrat hore
Nino
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.04.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 8:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Minule nedavno klopali ku nam na dvere a otvorim dobry den porozpravajte nam o svojich problemoch a zivote. A ja slusne dakujem mam ich dost aj bez vas. Laughing
Návrat hore
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 11:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

piton napísal:
Aj moja spoluziacka je jehovistka, ide na medicinu. Neviem ako silno je veriaca, ale je to uplne v pohode dievca, mile vzdy pomoze... A ani raz mna ani nikoho z triedy nechcela prekonvertovat Rolling Eyes Ale ti co chodia po domoch su dost otravni.
ak nie je nejak extra veriaca, tak s tym nemusi byt problem, problem bude, ked napriklad bude mat sluzbu a privezu jej zraneneho cloveka, ona v nom spozna jehovistu a odmietne mu dat transfuziu...
vo vseobecnosti jehovistov nenavidim, minule babke zabuchali na branu, ze sa chcu porozpravat, babka ze kto ste, oni zacali tie ich reci o biblii a podobne, bbk ich poslala prec, zavrela dvere na dome a vidi, ze normalne preliezali branu. mala stastie, ze to videl sused, on ich odohnal Confused to su nenormalni ludia, ktori sa takto nechaju zfanatizovat. to nema s krestanskou vierou v boha nic spolocne, akurat to, ze drzia v ruke bibliu... heh sranda bola, ked zastavili otca na ulici, prvykrat ich poslal do suverenne prdele: "ja som slusny clovek a s debilmi sa nebavim" a druhykrat ked mal dobru naladu tak sa zastavil, nieco sa spytal a otec na to protiotazku nieco z biblie, a ten magor absolutne nic nevedel Very Happy
Návrat hore
Racius
Light Professional
Light Professional

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 11:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moja skúsenosť s jehovistami:
http://www.hojko.com/jehovistka-t66465-15.html
Nemám ich rád, lutujem deti, ktoré sa jehovistom narodia. Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 12:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osobne som sa s nimi stretol nen na ulici, ked mi dali do ruky nejaky letak ... ani som na to poriadne nepozrel a dal som to do odpadkoveho kosa ... Ide o to, ze oni vecsinou ani sami neveia co sa to vlastne snazia presadit . Bratranec tak raz isiel s jehovistom vo vlaku a celou cestou sa s nim rozpraval. Povedal mi o tom cloveku asi tolko, ze vytrhaval jednotlive kusky z bilbie, nedokoncene myslienky a potom to nejako pospajal do vlastnej teorie. Ta jeho teoria hovorila len o kralovstve nebeskom na zemi , o tom, ze maju byt zrusene vlada a vladnut ma jedine Boh a jedine zakony maju byt bozie zakony... Popri tejto teorii sa uplne vynechava cloveka ako tvora co ma vlastnu volu a moze sa rozhodnut co urobi... potom mi bratranec povedal, ze sa ho opytal len par otazok , na ktore by dokazal odpovedat hociktory krestan, ale on na nich odpovedat nevedel ... Rolling Eyes no pripadaju mi trochu cudni ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Joker
VIP
VIP

Založený: 03.09.2004

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 12:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mne osobne nevadia nech si veria co chcu Wink A zabijat ich? No LOL trapko Sheep
Návrat hore
...
Expert
Expert

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 13:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

ades napísal:
ak nie je nejak extra veriaca, tak s tym nemusi byt problem, problem bude, ked napriklad bude mat sluzbu a privezu jej zraneneho cloveka, ona v nom spozna jehovistu a odmietne mu dat transfuziu...

Hm hm hm, tak osobne som este nepocul o "nie extra veriacich" jehovistoch, AFAIK u nich je to tak, ze akonahle s nejakym ich ucenim nesuhlasis, alebo "zotrvavas v hriechu", proste ak nie si dokonaly, resp. netvaris sa tak, tak ta jednoducho vykopnu (typicka sekta skratka). Pokial v kazdej volnej chvili neagituje medzi ostatnymi ludmi, to este nemusi nic znamenat, o jej nazoroch vyplyvajucich z vierovyznania. Najlepsie by bolo sa spytat asi, no. :)
A potom, u jehovistov by som sa nebal toho, ze niekto nedobrovolne chce-ale-nedostane transfuziu... ako vravim, pokial je niekto u nich, tak na 99percent veri a suhlasi so vsetkym, co hlasaju (to nie ako u katolikov :D) Preto si myslim, ze na medicine to bude mat tvrde, asi ako clovek veriaci v plochost zeme (ano aj taki este su) na geografii :))

PS: klop klop - "Kto tam?" - "Jehovisti" - "Co chcete?" - "Rozpravat sa" - "A kolki ste"?" - "Dvaja" - "Tak sa porozpravajte!"
Návrat hore
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 13:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
vies jehovisti nepridu ku tebe a povedia "pridaj sa k nam", raz pride nato kedy ti ten kamos nahuci take kraviny ze sa pridas k nim automaticky, takto sa rozsiruju kruhy jehovistov

Myslis, ze ked to nespravil sedem rokov, tak to spravi akurat teraz? Wink.On sa nikdy nesnazil na seba upriamovat pozornost, ani nic podobne. Pocula som o ludoch (ako som aj spomenula), co sa pridali automaticky, ale nemyslim si, ze by to bol zrovna moj pripad. Neverim ziadnemu nabozenstvu, som ateistka a ani to nehodlam v blizkej buducnosti zmenit Smile.
Návrat hore
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 17:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolek napísal:
Myslis, ze ked to nespravil sedem rokov, tak to spravi akurat teraz? Wink.On sa nikdy nesnazil na seba upriamovat pozornost, ani nic podobne. Pocula som o ludoch (ako som aj spomenula), co sa pridali automaticky, ale nemyslim si, ze by to bol zrovna moj pripad. Neverim ziadnemu nabozenstvu, som ateistka a ani to nehodlam v blizkej buducnosti zmenit Smile.
Presne... za 8 rokov uplne nic, dozvedel som sa ze spoluziacka je jehovsitka asi v septembri. A uplne normal. dievca, dost slusne, pocuva punk Laughing
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neznasam ich sladke reci ked zvonia ale ja som trochu makky na takychlok ludi...ale uz sa tvrdim Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jimino
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.08.2006

PríspevokZaslal: 13 Máj 2007, 19:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

cvoci... ved aj v jednej talkshow bola nejaka pani ktora bola 7 rokov u nich, potom dostala rozum, odisla, ale nalakala tam celu rodinu a ona jedina je uz von. ostatni su stale u nich a teraz to velmi lutuje. vsetky hadky, vojny, problemy su pre nabozenstvo...

Citácia:
<Jehovista> dobry den, mohu vam polozit par otazek?
<Gorgo_cz> prosim jak je libo
<Jehovista> kolik je vam let?
<Gorgo_cz> kdybyste nebyl jehovista, tak byste dokazal pravym tlacitkem kliknout na me v kontakt listu a podivat se do detailů
<Jehovista> 20, dobre.. a jakeho jste vyznani?
<Gorgo_cz> Věřím v sílu AMD64
<Jehovista> AMD? to je který bůh?
<Gorgo_cz> jediný pravý... je posvátný.. modlím se k němu každý večer před spánkem...
<Jehovista> jak vypadá bůh AMD?
<Gorgo_cz> Je takový hranatý, tmavý a má 939 nožiček
<Jehovista> vy vyznavate stonozky?
<Jehovista> ano nebo ne?
<Gorgo_cz> ne.. AMD64 není stonožka...
<Jehovista> a kdo tedy?
<Gorgo_cz> AMD je AMD... kam se za ním hrabe INTEL
<Jehovista> INTEL? to je nějaký způsob dorozumívání?
<Jehovista> vy AMDisti máte nějakou šifru?
<Gorgo_cz> lol. ROFL..
<Jehovista> to opravdu nezní jako normální mluva
<Gorgo_cz> STFU U Noob
<Gorgo_cz> pardon.. jazykem srozumitelným psáti budu nyní
<Jehovista> necht vas Vas buh AMD doprovazi ve vasem zivote
<Gorgo_cz> THX
<Gorgo_cz> pardon... děkuji
<Gorgo_cz> jeste ze to neni jediny buh ktery me doprovazi
<Jehovista> ktery je ten dalsi?
<Gorgo_cz> GTA
<Jehovista> GTA? Golias, Ten Abnormalni?
<Gorgo_cz> ne, GTA:SA
<Jehovista> Golias, Ten Abnormalni: Super Anticky?
<Gorgo_cz> Mohu tuto diskusi rozšířit mezi ostatní, kdo uctívají AMD nebo GTA:SA ???
<Jehovista> ano, nas buh dovoluje sirit ostatni vyznani
<Gorgo_cz> ten náš to téměř přikazuje.
<Jehovista> ano? zvlastni, vse si znamenam
Komentář: Netuším, jestli si dělal srandu, nebo to byl fakt Jehovista, ale diskuse to byla skvělá...

lamer.cz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalšia
Strana 2 z 9

Prejdi na: