|
| Za co pokladate jehovistov ? |
| za krestanku cirkev |
|
2% |
[ 4 ] |
| za sektu |
|
42% |
[ 61 ] |
| neriesim, nestretol som sa s nimi cize ma nezujimaju |
|
8% |
[ 12 ] |
| za ludi ktori nasilu presviedcaju o svojej viere a obtazuju spolocnost |
|
46% |
[ 66 ] |
|
| Celkom hlasov : 143 |
|
| Autor |
Správa |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2007, 19:10 Predmet: |
|
|
| piton napísal: |
Presne... za 8 rokov uplne nic, dozvedel som sa ze spoluziacka je jehovsitka asi v septembri. A uplne normal. dievca, dost slusne, pocuva punk  |
Tak, tak. Existuju okolo nas ludia, ktori su Jehovisti a dozvieme sa to len nahodou. (Ja o tom mojom spoluziakovi na nemine, ked sme sa rozpravali o Vianociach a kedze oni neoslavuju, tak sme sa to dozvedeli). Preto si myslim, ze ich netreba vsetkych hned odsudit. Jasne, su rozni, ale preco by som sa mala zacat k tomuto spoluziakovi spravat teraz inak? Len preto, ze som sa to dozvedela? Ja nehodnotim ludi podla vierovyznania,ale podla toho, aki skutocne su. |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 684 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 11:10 Predmet: |
|
|
| kreteni su to skratka.neraz som ich poslal do p a stale sa vratia otravovat a vnucovat ludom svoju sektu |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2383 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 18:46 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| kreteni su to skratka.neraz som ich poslal do p a stale sa vratia otravovat a vnucovat ludom svoju sektu |
na slovensku su uz normalnou cirkvou ako katolici alebo protestanti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tibet Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2007 Príspevky: 45
Zaslal: 14 Máj 2007, 19:43 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| na slovensku je su uz normalnou cirkvou ako katolici alebo protestanti. |
Oznaceni mozu byt akokolvek, ale aj tak vzdy zostanu sektou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2383 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 20:11 Predmet: |
|
|
| tibet napísal: |
| Oznaceni mozu byt akokolvek, ale aj tak vzdy zostanu sektou. |
sak jasne.podla mna su zmrdi tiez.
ked som chodil do skolky tak som mal spoluskolkara jehovistu.a nejak sa nasi a ich rodicia spoznali cez nas.no a tak si pekne na nas sadli.kazdu chvilu otravovali.sme im tisickrat hovorili ze mame vlastnu vieru no oni sa nedali odbit.nakoniec to vyriesilo az prestahovanie(samozrejme sme sa nestahovali koli nim,ale uz neotravuju)
inac nebola to vzorna rodinka.otec celkom slusny alkoholik.bil ich vsetkych.chudaci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 21:18 Predmet: |
|
|
| maju stastie ze sa regli kym nebol tento zakon o 20000 podpisoch myslite ze je ich viac ako 20000? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 1290 Bydlisko: Christiania Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 21:27 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
| maju stastie ze sa regli kym nebol tento zakon o 20000 podpisoch myslite ze je ich viac ako 20000? |
Urcite aj viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 22:46 Predmet: |
|
|
| Joker napísal: |
Urcite aj viac  |
kazda druha babka sa da zmagorit obrazne povedane |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lolofon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 391
Zaslal: 15 Máj 2007, 21:45 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
je ich dost.... v poslednom case je to "in" medzi romami ist ku nim(aspon v niektorich oblastiach),ale pravdaze nechodia tam len oni .....
poznam dvoch ucitelov na ZS ktori su Jehovisti ,no a su troska "svojsky" |
|
| Návrat hore |
|
 |
SIX Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2005 Príspevky: 293 Bydlisko: Lipt. Mikulas Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 22:17 Predmet: |
|
|
sice ich ženiem metlov s domu ale inak proti nim nic nemam, a podla mna je to klasicke nabozenstvo(alebo ak by som to pokladal za sektu potom aj katolici patria do nej)
jedine co je na jehovistoch dobre je ze romovia ktory ku nim patria su slušáci, teda aspon unas to tak vidim |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 23:39 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
sak jasne.podla mna su zmrdi tiez.
ked som chodil do skolky tak som mal spoluskolkara jehovistu.a nejak sa nasi a ich rodicia spoznali cez nas.no a tak si pekne na nas sadli.kazdu chvilu otravovali.sme im tisickrat hovorili ze mame vlastnu vieru no oni sa nedali odbit.nakoniec to vyriesilo az prestahovanie(samozrejme sme sa nestahovali koli nim,ale uz neotravuju)
inac nebola to vzorna rodinka.otec celkom slusny alkoholik.bil ich vsetkych.chudaci  |
Nemaju nahodou jehovisti zakazane pit alkohol?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1797 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
Pochybujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lama2d VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 762 Bydlisko: MYsql Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 0:21 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
Alkoho sa pit moze, ale nesmu sa opijat na mol. Fajcit sa vobec nemoze. Aspon tak som pocul... Jehovisti su v niektorich veciach divny, ale nemozeme odsudzovat vsetkych... No nepaci sa mi, priam sa mi hnusi, ked mi niekto tlaci niekoho vieru a to prave oni casto robia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2070 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 1:53 Predmet: |
|
|
Za sektu, tak ako všetky náboženské cirkvi.
Ľudia si voľakedy nevedeli vysvetliť mnoho prírodných a fyzikálnych javov, a tak začali tie veci pripisovať bohom, ktorí ich vykonávajú (Zeus hádže z neba blesk) a vládnu Zemi. Pochopiteľne sa ľudstvo začalo zoskupovať, tak ako to býva od nepamäti zvyklosťou medzi ľudmi s podobnými názormi a záujmami. Neskôr prišli misionári, ktorí hlásajú posolstvo a šíria ho ďalej (snažia sa ním ovplyvniť ďalších ľudí, aby konvertovali na tú "správnu" vieru). Následne sa veriaci hromadia, masy rastú; sú podniknúť rôzne skutky pre svoju vieru (viď Svätú vojnu Moslimov) proti ostatným vieram/neveriacim.
A či je človek veriaci, alebo nie - vždy bude človekom s jeho negatívnými vlastnosťami. Na čele cirkvi stojí a bude stáť stále a len človek.
O tých misionároch - nemyslím len jehovistov - neboli a nie sú jediní ...
Sorry ľuďom, ktorých sa to nejako dotklo - je to len jeden bezvýznamný názor; nedajte sa ovplyvniť, držte sa svojho vlastného presvedčenia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 842 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 12:13 Predmet: |
|
|
| neviem o co im ide a v co veria ale uplne nechutne je ako chodia a surovo sa ti natlacia do dveri a nezbavis sa ich |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|