Jen kámoška??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Schneck
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Jen kámoška??

Príspevok od používateľa Schneck »

Asi v půlce dubna jsem byl v jednom klubu a potkal jsem tam holku od nás ze školy. Znal jsem se s ní ale moc jsme se nebavili. A jak sme byli přiopitý, začali jsme kecat a když sme vylezli ven, chytla mně za ruku a strašně se na mě tlačila. Jak sem byl v rauši tak co jsem neudělal, vykousl jsem se s ní a o ne se mi přiznala, že se jí už dlouho líbim. Tak co, byl jsem rád že alespoň někomu :)
Začal jsem s ní chodit ven, nejdřív to bylo jen tak, aby si nemyslela, že jsem se na ní vykašlal kvůli tomu co mi řekla. Asi po dvou až třech týdnech, jsem přišel na to, že se mi začína velmi líbit, že jsem s ní rád a pomalu jsem se do ní zabouchl. Jenže velmi zhruba měsíc po té hospodě, mi řekla, že jsem byl jen úlet a že už to tak necítí.
V tu chvíli jsem si řekl, nojo, co se dá dělat a nějak jsem to neřešil. Pořád mi ale vrtalo hlavou, jakto?! Dlouho jsem se jí líbil, bylo všechno oukej, psali jsme si, chodili jsme spolu ven. Jeden den mi napsala na dobrou noc, takovou moc hezkou zprávu.. druhý den jsem jí neviděl protože jela někam pryč, další den jsem ji zase neviděl protože měla jakousi "návštěvu" (byl to její bejvalej, ale to jsem zjistil až mnohem dýl) další den jsme byli zase venku a bylo vše oukej. Pak byl víkend a po ňem mi řekla že jsem ten zmiňovanej úlet. Nešlo mi to prostě do hlavy.
Asi po týdnu co jsem se s ní moc nebavil, nechodili jsme ven a pod... mi zase napsala, zeptala se mně jesli s ní nejdu nakupovat a zase se mnou chodila ven. Všechno bylo zase oukej..jakoby se vlastně nic nestalo.
Pak jsem už nemohl chodit do školy, kvůli praxím, tak jsem ji neviděl ale psali jsme si na icq. První týden praxe bylo všechno oukej, domluvil jsem se s ní že se sejdem. A začalo to na novo, řikala mi že jí to asi nevyjde, v tu chvíli mi to ještě nedocházelo... Druhý týden praxí jsem se s ní domluvil že za ní přijedu, ten den mi pak napsala, že jí je zle a že nechce jít nikam ven.
Začínalo mi to být už fakt divný a už mě to začínalo štvát. Stejně jsem tam jel, nakonec přišla.. vpohodě jsme pokecali a druhej den mi zase řekla že budem jen kámoši.
V tuhle chvíli už si řikám že se na to vykašlu.. ale nechápu ji.

Je náladová, nebo co jí je? :?

(promiňte za chyby v textu)
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

nechapem co na tom nechapes... uz ti to dvakrat sama povedala ze si bol len ulet a ona ta chce ako kamarata (nie frajera)...

to ze ta zavola niekde von, bud nakupovat alebo len tak pokecat este nemusi neznamet ze s tebou chce chodit ani nic podobne...

bud budes respektovat to ze si len kamarat alebo s nou prerus kontakt, lebo tym ze na nu budes naliehat nic nedosiahnes
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

to ze ti povedala ze sa jej pacis, ze ta volala kade take (prechadzky, nakupy) nie je len tak
ako kazda zena (skoro) ti nic nenaznaci priamo ale chce byt dobyvana - dala ti nejake sance ale ty ich nejak nevyuzivas, dalej uz necakaj lebo bude neskoro :wink:
podla mna mas stale velku sancu, pozbieraj odvahu a zacni odznova :)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

je to este decko a nevie co chce...

ak s nou budes, urcite bude musiet prist nejaky velky problem, po ktorom sa ona bud spamata a uvedomi si, co chce a pojde za tym, alebo zistis, ze si sa v nej mylil. Kazdopadne sa ale vsetko otrasie v zakladoch...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Vek? Len pre upresnenie, inak suhlasim s diagnozou decko :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vek by sa zisiel - ten napovie mnohe..kazdopadne... kasli na to... mozno si ta len chcela namotat a vidiet ci sa das namotat... ktovie...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

povedala 2x nie, z vlastnej skusenosti ti vravim: neznasilnuj ten vztah
Schneck
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Jo, dik za rady. Já na tom nechápu jen to, že jesli mně chce mít jako kámoše, tak se ke mně nechová jako "jen" ke kámošovi, vždy až po několika dnech jako by jí něco přelítlo přes nos. Sama mi řikala, že na mně žárlí, když se bavim s nějakou jinou holčinou, nebo když na nějakou víc koukám..
Jinak jí teď nedávno bylo 16.

Ještě jedna věc, už několikrát mně napadlo, že neví co chce aže to s ní nemá smysl. Ale když za mnou přijde tak to vždycky ve mně bouchne a já nemám sílu odmítnout :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Jo je to ešte mladá baba ktorá nevie čo chce poriadne..Isto k tebe cíti niečo viac ale väčšina báb sa bojí vzťahu a tak si snažia udržať dobrých kamarátov..To že žiarli môžeš využiť vo svoj prospech..Kľudne sa bav naschvál s inými babenkami nech si spytuje svedomie..Však ste len kamaráti,keď ona môže robiť čo chce tak si rob aj ty čo chce..Neobmedzuj sa podľa nej ani nič podobné :)

btw k tomu tvojmu dodatku: Musíš prekonať sám seba a povedať Nie.. ak si chceš žiť svoj život a nie skákať podľa nej :)
Dievčat je na svete veľa..tak načo sa zapodievať s problémovými ktoré ani nevedia poriadne čo chcú..Ja by som takéto dievča už dávno ignoroval :)
Maki
Darca
Darca

holka je v takom veku ze este stale nevie co chce a skusa... kazdopadne sa s nou o tom skus narovinu porozpravat... ze sa ti to nepaci... ze bud kamarati alebo nieco viac, ale ze takto ta to nebavi, nech sa rozhodne
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Schneck napísal:Jo, dik za rady. Já na tom nechápu jen to, že jesli mně chce mít jako kámoše, tak se ke mně nechová jako "jen" ke kámošovi, vždy až po několika dnech jako by jí něco přelítlo přes nos. Sama mi řikala, že na mně žárlí, když se bavim s nějakou jinou holčinou, nebo když na nějakou víc koukám..
Jinak jí teď nedávno bylo 16.

Ještě jedna věc, už několikrát mně napadlo, že neví co chce aže to s ní nemá smysl. Ale když za mnou přijde tak to vždycky ve mně bouchne a já nemám sílu odmítnout :?
dal si si odpoved. v tomto veku je to u dievcat normalne
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Schneck: To, čo sa s tou babou stalo sa nenazýva náladovosť, ale syndróm vyhasnutia. Je to ilustrované, na situácii, keď sa niekedy o niečo veľmi veľmi snažíš, podarí sa Ti to, ale keď to už máš, tak Ťa to už tak veľmi neteší. Prečo? Nakoľko sa Ti na tom páčilo práve to dobíjanie - bola to výzva. Takto Ťa tá holka určite nebrala, ale tento model sa na ňu dá aplikovať. U nej to bolo skrátka pobláznenie, čo je pri 16kach celkom normálne.
Schneck napísal:Jo, dik za rady. Já na tom nechápu jen to, že jesli mně chce mít jako kámoše, tak se ke mně nechová jako "jen" ke kámošovi, vždy až po několika dnech jako by jí něco přelítlo přes nos. Sama mi řikala, že na mně žárlí, když se bavim s nějakou jinou holčinou, nebo když na nějakou víc koukám...
Lenže existujú kamaráti a kamaráti. Ty patríš do tej druhej skupiny, nakoľko máš pre ňu väčšiu "hodnotu", ako iní. Si skrátka niekde vyššie a preto aj žiarli na iné holčiny - nevie o tom, lae bojí sa, že by Ťa jej prebrali - ajkeď iba ako kamaráta. Toto zasa musí pochopiť ona :wink:
Schneck napísal:Ještě jedna věc, už několikrát mně napadlo, že neví co chce aže to s ní nemá smysl. Ale když za mnou přijde tak to vždycky ve mně bouchne a já nemám sílu odmítnout :?
A s týmto sa musíš naučiť fungovať zasa Ty, pokiaľ chceš. Uvedom si, že máš jednu super kamarátku a povedz si, že Ti ot stačí. Prakticky vzané - "ste spolu často, voláva Ťa von, kecáte o úplne všetkom" (moaj obľúbená alibizujúca taktika :D ). Uvedom si, že vy máte vzťah. Ibaže nie partnerský, ale silný kamarátsky. Ktorý je v tomto veku mimochodom oveľa menej kontraproduktívny :wink:
Schneck
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Jó, supr dík za odpovědi. Zase jsem se posunul trochu dál díky tomu co jsem si tu přečetl. Fakt dík

//autoeditácia príspevku ( 27 Jun 2008, 12:18 )
Celej tenhle tejden byl takovej docela divnej. Chvíli jsem se s ní nebavil já, pak zase byla naštvaná ona na mně... Jednou jsem si s ní a ještě jednou kámoškou šel jen tak pokecat a ona se po chvíli naštvala a odešla pryč aniž by něco řekla.

Tak jsem si s ní promluvil a sama mi pověděla, že jí strašně vadí když si povídám s nějakou jinou holkou a že na mně pak žárlí. Taky mi řekla, že se vrátila k bývalému klukovi, že mu prej nějak docvaklo a přestal dělat "problémy" atak jsou zase spolu. Dál mi řekla že když ale zase bude nějak blbnout že ho hned nechá a že mně má ráda a pak mně chtěla obejmout.

Takže můj názor na věc je.. že mně má jako pojistku :x Snad se ale pletu...
Maki
Darca
Darca

ako poistku? je to mozne - no skor ta ma ako "debila" za ktorym pride ked sa jej to hodi a ked ty nieco chces tak ta posle... kazdopadne jej povedz ze nech sa ma pekne vo vztahu s nim a ze nema co ziarlit na baby s ktorymi sa bavis ty - je to tvoj zivot a ona nema pravo ta takto "zneuzivat"... proste ju posili doprdele a hotovo... bude tak najlepsie
Napísať odpoveď