|
|
|
| Autor |
Správa |
spacesko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.05.2008 Príspevky: 104
Zaslal: 19 Máj 2008, 14:32 Predmet: |
|
|
Pozri do temy "moznosti ICQ na mobil"
Vypisal som niektore. |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 522 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 15:46 Predmet: |
|
|
| gabberman napísal: |
| ked to mas na easy karte tak ako je to spoplatnovane? pocitam ze sa plati za cas ktory si napojeny na nete,co moc vyhodne neni...t-mobile maju tusim web´n walk co je asi vyhodnejsie...ja mam orange world a tam to ide ok |
Ved aj na Easy mas w´n´w a platis za prenesene data. Cennik na stranke T-M |
|
| Návrat hore |
|
 |
gabberman Light Star

Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 224
Zaslal: 19 Máj 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
| Schre! napísal: |
| Ved aj na Easy mas w´n´w a platis za prenesene data. Cennik na stranke T-M |
sak ano,len tam mas tusim 10 mb za cca tusim 120 sk co je lepsie ako 1mb za 35sk (teda aspon podla mna)
btw - Doplnkové služby Surf alebo Surf & Mail možno aktivovať na SIM karte s mesačným programom Vo veľkom, Viac, Relax, Ideal, Služba Partner, 250 SMS Viac alebo Podnikateľ. na easy ee |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 522 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 11:39 Predmet: |
|
|
| gabberman napísal: |
sak ano,len tam mas tusim 10 mb za cca tusim 120 sk co je lepsie ako 1mb za 35sk (teda aspon podla mna)
btw - Doplnkové služby Surf alebo Surf & Mail možno aktivovať na SIM karte s mesačným programom Vo veľkom, Viac, Relax, Ideal, Služba Partner, 250 SMS Viac alebo Podnikateľ. na easy ee |
Ide im o nalákanie predplateniek na tarif, je to celkom logické... |
|
| Návrat hore |
|
 |
spacesko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.05.2008 Príspevky: 104
Zaslal: 02 Aug 2008, 11:06 Predmet: |
|
|
Proste na karte s mesacnym programom mozes mat aj ine mesacne doplnkove programy. Medzi tym aj Surf. Ale na easy ne. Ale cca 1rok je zavedene gprs aj na easy. Cize sa da ist na internet aj bez vytacaveho spojenia, kde sa plati za cas a nejde pre java app, ktore potrebuju GPRS pripojenie. A neviem ci by bolo mozne dat na easy akykolvek mesacny program. To sa vzdy plati na fakture, ale easy je ine, tam to taha z kreditu.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 13:29 )
Kedze som zaregistroval nejake staznosti na jimm od Aspro nedalo mi a vrhol som sa na XaTTaB mod.
| Kód: |
| http://www.spacemobil.tym.sk |
Na tejto stranke najdete najnovsi XaTTaB mod jimma v slovenčine.
:)
//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2008, 11:06 )
Novy Aspro MOD. 0.6.0a od 31.07.2008
Posielanie súborov uz aj cez upload na server jimm.org a na server stranky projektu jimm.net.ru.
Pribudla automaticka odpoved.
Novy design.
Pribudol Bakširský jazyk.
Konstruktor je tiez upraveny, niektorre kroky som prelozit nestihol, no v najblizsej dobe by malo byt vsetko aj v SK.
Link: http://jimm-constructor.net.ru/constructor/sk/index.html |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|