|
|
|
| Autor |
Správa |
don.m Medium Expert

Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 124 Bydlisko: Spišska Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 09 Aug 2006, 22:22 Predmet: Joey 3 |
|
|
| nevie niekto ci sa bude este natacat 3 seria Joey |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13825 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 09 Aug 2006, 23:22 Predmet: |
|
|
| Nie, vraj to bolo zrusene. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 09 Aug 2006, 23:50 Predmet: |
|
|
Kôli malej sledovanosti končí... práve v tom najlepšom už to gradovalo... nahradí ho seriál s predstaviteľom Chandlera (M. Perry) ale nie o Chandlerovi... bude sa jednať o úplne inú postavu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 10 Aug 2006, 0:32 Predmet: |
|
|
| JJ, v tom najlepsom. Aj ked ten fuzaty sa tam nehodil (teda podla mna), no ocakaval som, ze nejak Alex zbali. A teraz koniec kua, skoda, nevadi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
slide Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2004 Príspevky: 657 Bydlisko: Martin-Sever Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2006, 9:48 Predmet: |
|
|
tohto serialu bude vazne skoda aspon pre mna bol to jeden z mojich najoblubenejsich serialov nechapem preco mala sledovanost asi to ludia moc nepoznali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2391 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2006, 10:13 Predmet: |
|
|
| slide napísal: |
tohto serialu bude vazne skoda aspon pre mna bol to jeden z mojich najoblubenejsich serialov nechapem preco mala sledovanost asi to ludia moc nepoznali  |
to nechapem ani ja / ty je*li amici nic sa im nepaci... ved tie hlasky co davaj joey ! no konec  |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 10 Aug 2006, 10:15 Predmet: |
|
|
stiahol som si druhu seriu do pc cez siet a podla mna je to dobry serial no ale čo už ked nebude pokračovanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Aug 2006, 11:16 Predmet: |
|
|
Som čítal, že v USA fenomén zvaný Friends (Priatelia) bol až taký veľký, že Joey bol pre nich len 1/6 Friends a tak ho aj brali... mne osobne sa to páčilo viac ako Friends (niekto môže nesúhlasiť) ale Friends boli už nudný 10 sérii je už aj tak dosť, jediný seriál ktorý mal nad 5 sérii a bol Cool bol MASH, inak nič... Rachel, Pheobe ( či ako ) mi vôbec nesedeli... zato humor samotného Joeyho mi rezaz... taký milý tupec... Alex zvodná právnička... sexuálna dračica... po uši zamilovaná do Joeyho... natáťanie sa zvrtlo keď sa Matt LeBlanc (Joey) začal vzťah s Alex, a odišiel od ženy (hneď nato rozvod)... nakrúcanie pozastavili na pár dni... v USA už vtedy seriál nejak negradoval, nebol oň záujem, časti sa predali do Nórska (preto boli tie EN verzie s nevypnutelnými NOR Sub) a po polroku sa v USA rozhodli, že seriál odvysielajú do konca... dúfajme, že aj HDTV budú... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2006, 12:58 Predmet: |
|
|
| Ja som sice videl len 1. seriu. Ale tiez som to mal rad. Friends su pre mna najlepsi sitcom ever a preto som sa na Joeyho len tesil. Druhu seriu som nevidel, tak ma zaujima, ako sa to vyvinie s nim a Alex (kt. je mimochodom strasne sexy).. Velmi ma mrzi, ze zastavili nakrucanie. Podla mna Europa ten serial mala rada a keby americke televizie robili prieskum v Europe, mali by pre koho natacat si myslim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 10 Aug 2006, 23:54 Predmet: |
|
|
| r3sp3ct napísal: |
| jediný seriál ktorý mal nad 5 sérii a bol Cool bol MASH, inak nič... |
Simpsonovci, Sopranovci, Akty X, 24 hodin (zatial 5), Matlock, MASH, MacGyver, Gilmore Girls, StarGate, Knight Rider, Pohotovost, JAG, Smallville, Priatelia, Tie roky sedemdesiate, Star Treky... z tohoto si nic nepozeral a nebolo cool??? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 11 Aug 2006, 9:32 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Simpsonovci, Sopranovci, Akty X, 24 hodin (zatial 5), Matlock, MASH, MacGyver, Gilmore Girls, StarGate, Knight Rider, Pohotovost, JAG, Smallville, Priatelia, Tie roky sedemdesiate, Star Treky... z tohoto si nic nepozeral a nebolo cool??? |
24 hodín nemá 6tu sériu, a písal som nad 5 Simpsons sa mi páčili tie prvé série... Sopranovci nepozerám, Akty X tiež nie, Matlock ani neviem čo to je MacGyver má len 5 sérii, Gilmore Girls videl som asi 3 série... nejak ma to nechytilo, Star Gate videl som len prvých 5 Knigh Rider nepozerám, Pohotovosť hmm ok beriem, zabudol som naň, JAG blbosť (to sa pozeralo kôli C. Bell) Smallville blbosť, Priatelia už som písal hore, Tie roky sedemdesiate nič moc pre mňa, Star Trek nevidel som ani jednu časť... nejak to nemusím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 11 Aug 2006, 11:17 Predmet: |
|
|
Sakra
Aj tak je to dobré.... už aby z tej žuvačky bombu spravil.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1344 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 11:44 Predmet: |
|
|
celkom ma to bavilo a je mi luto ze uz nebudu dalsie serie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 16 Aug 2006, 14:40 Predmet: |
|
|
| Rovnako ako priatelia bol tento seriál plný humoru a zábavy. Taktiež nechápem jak mohol mať malú sledovanosť |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|