|
| Autor |
Správa |
peace Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.07.2007 Príspevky: 234
Zaslal: 14 Aug 2007, 22:52 Predmet: Joga |
|
|
Venuje sa tu niekto Joge ? Ja sa jej chcem venovať už dlhšie, ale stále si nahováram, že nemám čas. Pritom ho mám tak veľa. Od zajtra to chcem zmeniť. Tak, budem sám, alebo tu ešte niekto praktikuje nejaké asány ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Homer J Simpson Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Snina Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2007, 0:23 Predmet: |
|
|
Mna by zaujimalo k čomu je to dobré.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1787 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2007, 1:21 Predmet: |
|
|
Ja som na tom podobne, stále si vravím, že nemám čas a pri tom ma to veľmi zaujíma. Ale cvičila som ju len raz, na dovolenke, ale určite to raz zmením. Vždy ma odradí, že nemám žiadnu sadu cvikov, takže budem musieť niečo nájsť na nete a konečne si prestať nahovárať, že nestíham  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peace Light Star

Zaslal: 15 Aug 2007, 5:32 Predmet: |
|
|
4Homer J Simpson : Joga je jeden z najstarších systémov na svete zjednocujúci telo, dušu a myseľ. Slovo joga pochádza zo sanskritu a znamená spojenie/zjednotenie. Cvičenie jogy prehlbuje vnímanie človeka, vytvára jemnosť pohybov a ľahkosť celej existencie.
Tak Bolek, až nájdem nejakú fajn knihu, alebo e-book, tak dám o nej vedieť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2288 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2007, 12:34 Predmet: |
|
|
Cvicil som to 2 hodiny, ako sorry ale podla mna pipkovina na entu . Blbosti typu dychajte lytkami, spevnite svoju centrum, centrum je zaklad vasej mysle a podobne ach... nato velmi nie som. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2809 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2007, 12:45 Predmet: |
|
|
tak tak ..pracujte s energiami otvorte cakry ..to nieje pre mna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
yoplin Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 556 Bydlisko: izba Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2007, 13:00 Predmet: |
|
|
SRneC cakru neotvara nahodou aštar šeran?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peace Light Star

Zaslal: 24 Aug 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
Bolek, našiel som výbornú knihu v Trenčíne. Dá sa aj objednať v kníhkupectve Martinus.sk . Sú tam super zobrazené cviky na fotkách, ktoré pochopí snáď každý. Ak by si mala záujem, tak tu to je, zatiaľ mi to hodne pomohlo.
Vimla Lalvani - Základy jogy
| Kód: |
| http://www.martinus.sk/?uItem=33301 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
olololwtfomg Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 104
Zaslal: 06 Mar 2008, 16:03 Predmet: joga |
|
|
| Ja som začal jógu cvičiť asi tak pred rokom podľa tej knihy ktorá tu je spomenutá ale pre začiatočníkov ju moc neodporúčam i keď sú popisy cvikov celkom dobre napísané. Mne keď som začínal tak sa mi niektoré zdali fakt brutálne a nebol som schopný ich cvičiť. Tak som si namiesto toho našiel v istej knižnici (SNK) celkom starú knižku asi z roku 1984 (ešte komáčska) ale tie zostavy cvikov sú tam fakt usporiadané o čosi lepšie (od začiatočníckych fáz až do viac menej pokročilých cvikov). |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1302
Zaslal: 06 Mar 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
| peace napísal: |
4Homer J Simpson : Joga je jeden z najstarších systémov na svete zjednocujúci telo, dušu a myseľ. Slovo joga pochádza zo sanskritu a znamená spojenie/zjednotenie. Cvičenie jogy prehlbuje vnímanie človeka, vytvára jemnosť pohybov a ľahkosť celej existencie.
Tak Bolek, až nájdem nejakú fajn knihu, alebo e-book, tak dám o nej vedieť  |
mohla by si prosim aj mne?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 218 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2008, 3:28 Predmet: |
|
|
moja segra sa kazdy den o 6 vycapi pred telku a zapne si Club , ide tam program ze Joga zone . Cvici sa tam power joga..ako, zda sa mi to hlupost. niektore veci na rovnovahu su tam dobre ale inac ma to nejak nezaujalo .. ale segra vzdy ked docvici tak je cely spotena a vzdycha jak keby zabehla dvanast minutovku taze mozno v tom predsa nieco je
ja si racej zasportujem:)
// Ludia ale vcera som videl dokument o nejakom dedkovi z nejakej riti ..zil v klastore, 4 hodiny denne meditoval a fkuse robil yogu ..jedol veci typu ryza a nejake vyhonky .Mal cez 110 rokov a pritom vyzeral na dobreho 70tnika. bol brutalne ohybny, nebolel ho chrbat , neopieral sa o vsetko mozne ked napriklad vstaval z kresla ..skratka wow  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1766 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2008, 23:42 Predmet: |
|
|
jogu vyuzivali (mozno este vyuzivaju ) sekty v azii na "ziskanie" si ludi
ja takymto technikam neholdujem, radsej si zabikujem (btw, mame doma knihu Joga, ale lezi niekde zapadnuta prachom ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MicHo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 225
Zaslal: 09 Mar 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
| no tak isto mi potom píšnite ked niečo nájdete.... rád by som sa na to dal... teraz som začal 5tibeťanov a už mám za sebou 2týždeň... no neviem... zatiaľ nejaké veľké účinky nepociťujem |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 11 Mar 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
| Ak by ste mali záujem tak môžem uploadnuť tú starú(1984) knihu (neviem ako sa volá nenascanoval som prvú stranu). |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 15 Apr 2008, 21:25 Predmet: |
|
|
| mám takú otázku .... Dokáže si niekto sadnúť do lotosovej pozície? |
|
| Návrat hore |