No na obranu fastfood-ov musim povedat, ze niekedy su fakt posledna stanica pomoci. Napriklad teraz v mojom pripade. Momentalne som v azii po par dnoch vas prejde chut na tie ich vsakovake speciality a somariny, co sa na vas pri konzumacii pozeraju smutnym a vycitavym pohladom zmoknuteho nemeckeho ovciaka. Preto dneska som sa rozhodol najest sa konecne normalne, preto som zabehol do Subway-u a dal si relativne normalnu (na nase pomery) stravu - zeleninovu bagetu. Ale v konecnom dosledku uprednostnujem aj ja normalnu stravu. Fastfood je len jedno z mala rieseni momentalne.
Prilezitostne som chodila az do obdobia, kym som sa nezacala o to, co jeme viac zaujmat, takze som prestala chodit uplne. Ale teraz sa uz nevyhybam uplne, normalne, ked nie je ina moznost zjem langos, pizzu, hranolky a cheeseburger - tak raz za stvrt roka. Radsej mam vsak tieto jedla z tych malinkych stakov ako v Mcdonalde a pod. velkoobchodnych retazoch, kde cena absolutne nezodpoveda velkosti a kvalite. V tych stanoch to nie je take predrazene a je to tam relativne cerstve a da sa z toho aj najest(teda u nas v meste to tak je).
ak sa richman rata ako fastfood, tak potom mi fastfood chuti. richmana si dam hockedy v meste a nemam pocit, ze by som spravil nieco zle zaludku. navyse za 30sk sa v meste najest neda tak lahko. no a snad nepojdem este domov jest a stracat cas
fastfood? jj ala hotdogy a podobne blbosti, ale MC a KFC sux...vobec mi to nechuti take lacne to je a zaroven drahe
vacsinou vynimocne ako spominal kolega vyssie...
Ked som bol mensi tak ma to lakalo kvoli hracke v happy meale ale uz som z toho vyrastol a hamburger a podobne "pochutky" z McDonaldsu jem raz za 3 roky... radsej si dam nejaku super bagetu z bageterie, nie tu pi*ovinu z benzinky co je cely den v chladnicke i ked ta je dobra na dlhe cesty napr vlakom alebo busom viac jak 100 km ked sa niekde ide a nic ine nieje poruke
Jem casto indicky kebab, co sa asi da povazovat za fastfood...a preto aj tak vyzeram...takze som si dal zavazok za sa toho uz vyvarujem a basta...veci ako mcdonald alebo podobne dristy nemusim, hoci ked sa ide rano o 5 z klubu, tak jedine co je otvorene je prave donald, takze ziaden vyber tam nie je...ale tak mozno raz za 2 mesiace..
ja jem fastfood takmer denne hlavne ked sa nechcem privelmi zdrziavat pocas obednajsej prestavky v robote - kedze nejaku schopnu jedalen mame dost daleko..sice vcera tu znova nieco otvorili tak mozno si dnes dam teplu stravu typu - polievka + volaco dobreho
a mozno nie.. mozno zbehnem len po nejake tie 2 bagety a budem syty
bol si v Mnichove? Alebo Parizi? kopcek zmrzliny (sice treba uznat ze 3Xtaký velký ako u nás) 2-5 eur, dokonca v jednej spejsl zmrzlinárni 15 eur!!! to jedno euro za plný pohár zmrzliny ešte aj s čím chceš za euro je oproti tomu ľudová cena.
jasne, ze som bol, ale myslim, ze sa bavime o cenach na SK ked tu v cukrarni stoji kopcek 7 korun a v MC 40, tak to je rozdiel. samozrejme v rakusku apod. je to ine
Len ked som na sluzobke. Vtedy nemam cas vacsinou travit v restauracii, tak rychlo skocim do McDonald's, ak je po ceste. Inak hamburgery a podobne srandy tiez velmi nemusim.
Raz za cas si dam gyros v nejakom "Azijskom bistre". McDonald's, KFC aspol. nenavstevujem. Ak si dobre pamatam, tak za cely zivot som mal jeden hamburger s McDonald's.
Pre mna je to sviatok ked sa mozem poriadne do popuku napraskat v McDonalde . Co moze byt lepsie ako natlacit do seba 6 cheesov, zapit velkou kolou a potom docuckat velky vanilkovy milkshake ?
Alebo taky big-mac.. ten pocit ze musis totalne otvorit papulu a nadzgat su to tam.. mnam!!
jimino napísal:co moze byt lepsie? dat si v restauracii na salasi vybornu velku porciu bryndovych halusiek so slaninkou a chutnym mliekom juj ako by som si dal
bryndzove halusky su u mna az za hambacmi.. nj big-mac rulezz