Pre mna je to sviatok ked sa mozem poriadne do popuku napraskat v McDonalde . Co moze byt lepsie ako natlacit do seba 6 cheesov, zapit velkou kolou a potom docuckat velky vanilkovy milkshake ?
Alebo taky big-mac.. ten pocit ze musis totalne otvorit papulu a nadzgat su to tam.. mnam!!
jimino napísal:co moze byt lepsie? dat si v restauracii na salasi vybornu velku porciu bryndovych halusiek so slaninkou a chutnym mliekom juj ako by som si dal
bryndzove halusky su u mna az za hambacmi.. nj big-mac rulezz
seth82 napísal:Jem casto indicky kebab, co sa asi da povazovat za fastfood...
Tiez mam rad kebab, v nemecku sa to vola Döner a robia to tu na kazdom rohu.
Akoze mcdonalds a ine hovadiny sa stym nedaju ani porovnavat - je to uplne dokonale jedno z mojich najoblubenejsich jedal
odporucam film Super size me velmi zaujimavy dokument o fast foodoch (zamerane takmer vylucne na McDonald) mne az prislo luto toho typka
ja zvyknem jest vo fastfoodoch mozno raz za pol roka, nejako extra ma tam netaha
chodievam do cinskeho bystra na polievku hanoi ,a este si tam davam vyprazany syr(majitel je nas kamos,tak mi vzdy nalozi ).kedysi som chodieval aj do "mekáča" ale teraz si radsej zbehnem do Kentucky Fried Chicken .(ale ked som hladny tak taky dobry "hambáč" padne celkom dobre...)
Je na to tema Junkfood, ak si si nevsimol. I ked som povedal, ze tieto jedla moc nemusim, len na sluzobkach, tak si na to kura urcite raz zaskocim. Robia tam take celkom good sandwiche - som jedol v Brne, ked som bol lenivy varit si.
Si si odpovedal a zaroven vymyslel novu basnicku figuru: retoricka veta (autor poklada retoricku otazku, ktora je reflexiou na aktualnu situaciu a v danom momente si na nu aj sam odpoveda. Vynimocna je najmä tym, ze nenechava citatelovi priestor na pouzitie fantazie a odpada tak slavna veta)
jj.. jaq mekáč na jedno kopyto. Posledný rok som bol dosť často v Prahe, tam je to na každom kroku.. ale koľkokrát som tam došiel, nikdy som si nevedel nič vybrať. Nie je nad XXL burger na Vodnej v KE.. tam mi tie burgery celkom chutia.
KFC som videl v Banskej Bystrici v Europa Shopping Centre ci jak sa to vola...jedol som tie kurcata a neboli moc dobre...mal som cele vedierko ved to poznate ked davaju v serialoch ze jak to jedia ale lepsi je McDonald ked uz
kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........